Hvor skal man næsten starte? Desværre en ret skuffende oplevelse hos BENI. Det hele virkede lidt sløvt og uden den store smag. Dressingerne mangler simpelthen smag og personlighed, og brødet va... Vis mer
Se hva andre synes
Prøvede det 2 gange denne weekend. Køen gik fornuftigt, 40 min en dag og 60 min den anden dag. Men der var også super mange mennesker. God smashburger Gode pomfritter God dip (prøvede både... Vis mer
Det er chokerende at opleve et sted som dette. Lad os starte med det positive: Slushicen er rigtig god, og det samme er pomfritterne. Resten blev desværre smidt ud. Smashburgeren smagte af en M... Vis mer
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
det levede desværre slet ikke op til…
det levede desværre slet ikke op til vores forventninger, vi stod i kø i ca 40 min og maden var kedelig og halv kold. pris og kvalitet hænger ikke sammen.
tvivler på dette sted kommer til at overleve....
Jeg fandt et hår i min cheese
Jeg fandt et hår i mine cheese sticks(Jeg håber mest på det var et af Caspers skæg hår og ikke andet). Maden var forfærdelig tør og ekstremt kedeligt. Dårlig service, der gik næsten 20 minutter før jeg fik min mad. KAN PÅ INGEN MÅDE ANBEFALES!!!!!
Alt var godt
Rå kylling
Jeg bestilte deres pomfritter og brunet smør hvidløgs dip og deres chicken tenders - den første chicken tender jeg tog en bid af var halv rå inden i og var kold super skuffende især efter man har brugt en 1 time på at stå i kø også yderlige 30 min på maden. Den anden tender var god🫡 deres pomfritter og dip var også gode hvilket er derfor den får 2 stjerner
Rå kylling
Det skal du prøve…. Hvis altså du er til kyllingesushi. En til var at kyllingen var rå indeni, en anden ting er at maden ikke smagte godt. Din lokale grillbar er desværre formentlig bedre…. Ikke drømme bare mareridt!
Maden var totalt skod
Maden var totalt skod. Burgeren tør og brødet smuldrede fuldstændig. Pomfritter tørre og meget lille portion.
Hvor skal man næsten starte
Hvor skal man næsten starte? Desværre en ret skuffende oplevelse hos BENI.
Det hele virkede lidt sløvt og uden den store smag. Dressingerne mangler simpelthen smag og personlighed, og brødet var slasket og virkede ikke særligt indbydende.
Det eneste, der egentlig fungerede fint, var deres chicken tenders. Til gengæld var deres cheese sticks virkelig vulgære – både i konsistens og smag.
Alt i alt en oplevelse, hvor jeg havde forventet væsentligt mere. Der er bestemt plads til forbedring, især når det kommer til smag, tekstur og kvalitet.
Mega god mad og god service
Mega god mad og god service. Der gik kun 5 minutter fra da jeg bestilte min mad til at jeg modtog den. Alt var frisk og lækkert :)
Maden er alt alt alt for overpriced det…
Maden er alt alt alt for overpriced det kan skuda ikke være rigtigt at jeg skal give 109 kr for en eller anden dårlig burger som ikke engang smager af noget helt seriøst de har jo bare taget en bolle og proppet noget kylling i og lad mig slet ikke komme ind på de coockies der og de forskellige dyppelser der var med og også forfærdeligt mozzarella sticks eller hvad det nu er det eneste positive er den honey glaze der alt i alt forfærdeligt oplevelse ville ikke anbefale nogen som helst beni’s burger
Fik både rå tenders og rå kylling i…
Fik både rå tenders og rå kylling i burgeren, bøffen og pommes var ALT for saltet. Cheesesticks var næsten helt tomme. Der var ekstremt lidt ost i også var der var dej alt andet. Der var ikke så meget at gøre fordi vi tog det med hjem. Slet ikke pengene og ventetiden værd :( og endte med at få dårlig mave. Det er desværre ikke hypen værd overhovedet.
Jeg troede hadet var ufortjent, det er det ikke!!
Smashburgeren smagte af en McDonald’s Cheeseburger, bare markant dårligere. Oste firkanterne var hule indeni, og den ene havde altså slet ingen ost. Det var nok egentlig meget heldigt, for den anden smagte heller ikke særlig godt med ost indeni.
Wagyu-kuglerne var mikroskopiske, meget mindre end dem, man har set på videoerne, og de smagte egentlig bare af almindelige kødboller.
Jeg siger ikke dette, fordi jeg håber, det går dårligt for Drømme, men fordi virkeligheden desværre var sådan for os: Det var utrolig ringe, og vi gik derfra meget skuffede.
JAAAA gør det...
hej vennerne vi har dog ikke besøgt den berømte casper drømmes sted endnuuuuu.-....
mennnnn vi kan allerede sige på forhånd det simpelthen bliver er en 10/10 fordi altså alle de kendte som feks william bry og søndermissen har besøgt stedet
FORFÆRDELIGT
Benis Burger har lært mig en vigtig ting. Hype kan åbenbart sælges. Mad kan de så ikke.
Vi stillede os i kø omkring kl. 13 og ventede cirka 45 minutter på “maden”. Fair nok. Der var hype. Det forstod jeg godt. Jeg havde bare ikke regnet med, at hypen var det eneste, der rent faktisk var frisk.
Smashburgeren var så tør, at jeg overvejede at bestille en dunk vand som tilbehør. Bollen havde konsistensen af en sandkage, og burgeren smagte som en Whopper, der havde ligget i et handskerum siden 2024.
Chicken tendersne var endnu mere imponerende. Ikke fordi de var gode, men fordi jeg aldrig før har set så meget panering omkring så lidt kylling. Der var mere luft end kød. Jeg har haft mere protein på fingrene efter at have håndtrykket en dør. Paneringen kunne lige så godt have været min oldemors aske.
Cheese blocksne var med ost... tror jeg.
Cookie friesne smagte som noget, der har ligget bagerst på en Netto-hylde siden sidste finanskrise. Chokoladedippen var størknet til cement, der burde følge hammer og mejsel med til. Jeg prøvede at dyppe en cookie fry i den, men jeg tror ærligt talt, jeg kunne have brugt den til at fuge mit badeværelse.
Service: 0/5.
Bordet var beskidt, vinduerne var så fedtede, at man næsten kunne se sig selv i refleksionen.
Kvalitet: 1/5.
Den ene stjerne gives udelukkende, fordi jeg på nuværende tidspunkt stadig kan mærke min mave.
Jeg ser frem til at komme igen, hvis jeg en dag får lyst til at bruge 200 kr. på at blive skuffet, tørstig og fornærmet.
Indtil da holder jeg mig til de færdiglavede cheeseburgere fra køledisken i Rema.
De har i det mindste den anstændighed at fortælle mig på forhånd, at jeg bliver skuffet.
Fik maden vitterligt et minut efter jeg…
Fik maden vitterligt et minut efter jeg havde bestilt. Alt var som det skulle være i butikken og der var god service. Maden var overall 10/10 taget i betragtning af, at det er fast food mad. Alle dem der giver 1/5 stjernede anmeldelser glemmer, at det er en fastfoodkæder og ikke en 5-stjernet gourmet restaurant, og/eller er bare nogle haters som ikke har forstand på mad.
Godt arbejde 👏
God oplevelse :-))))
Prøvede det 2 gange denne weekend.
God smashburger
Gode pomfritter
God dip (prøvede både triple chili og signatur)
Gode cheese bricks
Gode tenders
Intet at klage over.
Og god service og stedet er super fedt og autentisk.
Beni
Rigtige gode fritter, og dip. Mangler desværre tenders??
God service, mad kom efter 1 minut.
Burgeren var fin men ikke mere end det.
Slush ice var hjernedød
Alt i alt en fin oplevelse
Pt 2 af Hans forrige sted. Kvaliteten halter virkelig. De kan ikke klare at have travlt
Desværre for man ikke den oplevelse som Casper eller har promoveret med i ugevis igennem deverse influencer.
Bollen I især Kyllingeburgeren er tør og falder fuldstændig fra hinanden.
Men god kylling.
Smashburgeren er fin. Men minder mere om en cheeseburger fra Burger King end en smashburger der skal bare være i nærheden af 100kr.
Chicken tenders var okay men ikke vildt juicy tror desværre jeg har været uheldig og de har fået for meget.
God gleasering til gengæld.
Vanvigtig god smag i de her Wagyu kugler bare ærgeligt at de er helt kolde.
Dressingerne var kun halv fyldt op?
Så går konceptet vel lidt af at have de her ekstremt store bærer med dressing hvis man ikke fylder dem helt op.
Men god smag i dem alle.
Men byen bedste pommes.
De sidder i skabet
Det hele handler om marketing for den her butik, for nøj hvor er maden ekstremt ringe. McD bliver det næste gang.
Føj
Madforgiftning
Kender endnu ikke nogen der ikke har fået madforgiftning efter deres mad. Hvor er Fødevarestyrelsen i alt det her???
Virkelig en tør kyllinge burger som…
Virkelig en tør kyllinge burger som slet ikke kunne holdes sammen efter første bid, smashburgeren smagte af en cheeseburger fra burgerking bare til langt flere penge. Alt hvad de influencers har reklameret det op til er slet ikke hvad du får dernede…
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.