Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heel attent om klanten te informeren dat de auto toe is aan apk. Afspraak maken is heel eenvoudig. Leenfiets ter beschikking bij brengen voertuig volgens afspraak. Op tijd gereedmelding van auto.... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

The centre in Noordwijk is excellent, their customer service is always tip notch. This year, for the APK, I wasn't able to bring the car in the scheduled date, without warning to them, and they simply... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Biltransportservice
  2. Klimaanlegg for bil
  3. Bilverksted
  4. Bilbatteriforhandler
  5. Bilreparasjon og -vedlikehold
  6. Dekkservice

Skrevet av virksomheten

KwikFit is de grootste autoserviceketen van Nederland. In meer dan 175 vestigingen kunt u terecht voor onder andere: - APK - Onderhoud - Autobanden - Accu - Airco - Autoruiten - Trekhaken

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Mn auto was al een half uur klaar…

Mn auto was al een half uur klaar totdat ik zelf maar ging vragen of deze al klaar was. papieren lagen op een andere plek dan standaard

Beste Joost,

Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat je auto al een half uur klaar was zonder dat je hierover bent geïnformeerd. Dat is niet de ervaring die we willen bieden.

Doordat de papieren op een andere plek lagen dan gebruikelijk, is de communicatie helaas vertraagd. Dat had niet mogen gebeuren en we begrijpen dat dit voor jou erg frustrerend was.

Mocht je nog vragen hebben of als we verder iets voor je kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

Ebike service

De software van de ebike kon niet worden bijgewerkt omdat Kwik Fit geen kabeltje voor een Bosch systeem had.

Goedemiddag Henk,

Wat jammer dat we niet aan je verwachting hebben kunnen voldoen, waarvoor excuses.
Ik ga dit verder uitzoeken en kom hier dan bij je op terug.

Frank
Klantenteam KwikFit

Perfect!

Geweldige service, super vriendelijke mensen en een hele goede prijs/kwaliteit verhouding.
Ik kom er al jaren en hoef nooit meer naar een andere!

Lekke band

Ik had een lekke band kon net aan naar de garage komen, ze lieten mij zo staan moest auto maar laten staan. Deze had ik echt nodig voor mjn werk, en moest maar lopend naar huis, kwikfit Purmerend zeer slechte service.

Beste Fred,

Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat je met een lekke band stond en wij je op dat moment niet direct konden helpen. Het is momenteel erg druk in onze garages en we doen ons uiterste best om iedereen zo snel mogelijk te helpen, maar soms lukt het helaas niet anders dan te vragen de auto achter te laten.

We begrijpen dat dit voor jou extra lastig was omdat je de auto nodig had voor je werk. Dat is absoluut niet de ervaring die we willen bieden. Mocht je dit verder willen bespreken of als we iets voor je kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Snelle service

Snelle service, kon na 1 dag terecht voor motorolie wisselen+filter . Kreeg nog een telefoontje dat mn banden oud waren deze alle 4 verwisseld. Achteraf had ik misschien door moeten vragen na de banden want ik ben niet helemaal tevreden het merk. (Delinte) Kon een leenfiets krijgen en kon mn auto dezelfde dag ophalen. Top!

Goedemorgen Dustin,

Bedankt voor je feedback en fijn om te horen dat je al zo snel terecht kon. We vinden het jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de banden. We komen graag met je in contact om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Wil je ons je gegevens mailen naar klanten@kwik-fit.nl onder vermelding van referentienummer KL-71594.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goed ontvangst, service, prima banden

Er was een vriendelijk ontvangst. De vervanging van mijn banden verliep snel en zorgvuldig
Eerst Bussum in gelopen en daarna met een bak koffie en wifi zitten werken
Receptie zoals het hoort, top
Tot slot kreeg ik nog een credit nota want het was de banden 10 daagse. Waar maak je dat nog mee!

21. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heel attent om klanten te informeren…

Heel attent om klanten te informeren dat de auto toe is aan apk.
Afspraak maken is heel eenvoudig.
Leenfiets ter beschikking bij brengen voertuig volgens afspraak.
Op tijd gereedmelding van auto.
Alles top geregeld.

21. april 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik heb een auto gebracht voor een apk…

Ik heb een auto gebracht voor een apk die vervolgens op 4 punten was afgekeurd. De reparatie zou 700 euro gaan kosten. Heb de reparatie niet laten doen,maar vervolgens na zelf de auto gecheckt te hebben en niets hebben kunnen constateren een andere garage de apk opnieuw uit laten voeren. Deze heeft de auto zonder problemen goedgekeurd( met steekproef). Na een eerdere negatieve ervaring met kwikfit heeft deze onbetrouwbare garage voor mij volledig afgedaan en zou ook niemand een bezoek aanbevelen. Gr Mario

10. april 2026

Goedemorgen Mario,

Dit lijkt me niet helemaal de bedoeling en is ook zeker niet de manier waarop KwikFit wil werken.
Kan je me mailen naar klanten@kwikfit.nl onder vermelding van je kenteken en referentienummer KL-71563. Dan zoek ik dit graag verder uit.

Frank
Klantenteam KwikFit

Vurdert til 3 av 5 stjerner

vriendelijk personeel duidelijke…

vriendelijk personeel duidelijke afspraak betreffende benodigde tijd.
Op de faktuur stond wat er vervangen en gerepareerd was.
Ik heb niet gevraagd wat de onderhoudsbeurt verder in hield.
Bij aanmelden afspraak gemeld dat er waarschijnlijk een slag in het wiel zat dus spaken stellen? hier is verder niet over gesproken bij afhalen. Dus ik ging er vanuit dat dit op gelost was. helaas, niet dus.
De achterband moest vervangenen worden maar aangezien de prijs wilde ik dit zelf doen. Bij het demonteren van het achterwiel constateerde ik dat de ketting nog vuil en niet gesmeerd was. misschien hoort dit niet bij de beurt, maar dat is iets wat ik wel verwacht had.
Volgende beurt toch maar een andere fiets reparateur bezoeken.
En ik moet duidelijker zijn en navragen.

Beste Jack,

Wat vervelend dat het zo is gelopen! Zou ik hierin nog iets voor je kunnen betekenen? Dan hoor ik dat graag via klanten@kwik-fit.nl onder referentienummer: KL-71544.

KwikFit Klantenservice

Vurdert til 5 av 5 stjerner

2 nieuwe zomerbanden en wissel 2 winter…

2 nieuwe zomerbanden en wissel 2 winter naar zomerbanden, uitlijnen en nog gevraagd om naar ruitenwissers te kijken. Kreeg ook nog de vraag of de reparatie van de laatste keer met de rubbers van de voorophanging nog allemaal goed was. Erg attent ! Goede kwalitatieve service en prettige leidinggevende en medewerkers.

14. april 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

De klantvriendelijkheid prima, expertise minder

De klantvriendelijkheid was prima. Alleen na de apk werd me verteld dat ze geen reparaties doen aan de draagarm van een tesla. Wat vreemd is aangezien dit een mechanisch onderdeel is. Nadat ik de apk elders heb laten doen bleek dat er niks mis wat met de rubbers en de draagarmen. Het is belachelijk dat kwikfit wel van alles constateert en een erkend ander autobedrijf niets. Geen kwikfit meer voor de apk van mijn tesla.

Beste Ferdie,

Bedankt voor uw review. Het spijt me om te horen dat uw ervaring niet is verlopen zoals gehoopt. Dat is uiteraard niet wat wij nastreven. Graag wil ik dit verder voor u uitzoeken zodat we precies kunnen achterhalen wat er is gebeurd.

Zou u mij uw gegevens, zoals het kenteken, kunnen doorgeven? Dan kan ik het een en ander nakijken in ons systeem. Laat u ook gerust weten of ik op dit moment nog iets voor u kan betekenen. Ik hoor dat graag via klanten@kwik-fit.nl onder referentienummer: KL-71499.

KwikFit Klantenservice.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede service zoals altijd.

Goede service, staan je vriendelijk te woord en mocht er iets wezen geven denken ze met je mee en geven advies wat je het beste kan doen om het op te lossen.
En niet te vergeten goede koffie.

Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv