Euromaster Nederland Anmeldelser 137

TrustScore 4.5 av 5

4,5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Na online afspraak werd geappt of de datum verplaatst kon worden omdat de wens was dat de auto ook uitgelijnd zou worden en dat het op die datum niet mogelijk was. Paar dagen later kon de combi van... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hebben twee all season banden gekocht bij Euromaster Damsterdiep Groningen. Altijd vriendelijk personeel, goede informatie om tot de juiste keus qua band te komen. Komen hier al 30 jaar met veel p... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Er was te weinig personeel om te telefoon op te nemen waardoor deze onophoudelijk ging. Klanten moeten lang bij de balie wachten. De auto was al lang klaar maar dit werd niet aan mij gemeld. Mijn ad... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Dekkservice
  2. Biltransportservice

Skrevet av virksomheten

Euromaster Nederland is lid van de Euromaster groep: een netwerk van service- en verkooppunten voor banden en auto-onderhoud. Wij bedienen onze klanten met passie, en garanderen zo een continue, veilige en efficiënte mobiliteit. Op elk moment, waar ze zich ook bevinden en wat hun activiteiten ook zijn, bieden we de juiste banden en het beste voertuigonderhoud, voor de juiste prijs. Dit doen wij altijd op een eerlijke, vakkundige en attente manier. Daarom zijn onze klanten bij ons in goede handen. Wij bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt vanuit circa 100 vestigingen. Daarnaast rijden er ruim 150 mobiele bandenbussen, servicebussen gericht op ruitschadeherstel en telematica, pechservicetrucks en mobiele uitlijners rond om klanten op locatie te kunnen helpen.

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 16 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zoals in vorig review altijd goede…

Zoals in vorig review altijd goede service ondervonden meer dan 20 jaar schat ik zo in.

17. april 2026

Beste R.W.J. Galjaard,

Wat een fantastisch compliment dat je al meer dan 20 jaar op onze service vertrouwt! We zijn ontzettend blij met je loyale feedback, want hiermee kunnen we onze dienstverlening continu blijven verbeteren.

Op naar de volgende 20 jaar aan veilige kilometers!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Werken netjes

Werken netjes. Vlotte,nette en vriendelijke werknemers. Nemen de tijd voor je.

15. april 2026

Beste Boer,

Bedankt voor je mooie complimenten over onze nette en vlotte werkwijze! Wat goed om te horen dat ons team de tijd voor je hebben genomen en je vriendelijk hebben geholpen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heel goede ervaring bij Euromaster…

Heel goede ervaring bij Euromaster Nederland, doordat ik snel, vriendelijk en vooral deskundig geholpen ben en binnen een half uur weer onderweg was.

10. april 2026

Beste Arno,

Wat een fantastisch compliment, bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te delen! We zijn blij om te horen dat onze experts je zo snel en deskundig weer op weg hebben geholpen.

Jouw positieve feedback motiveert ons enorm om onze dienstverlening continu te blijven verbeteren.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Euromasters wordt mijn nieuwe…

Euromasters wordt mijn nieuwe onderhouds garage.

16. april 2026

Beste J. Waal,

Wat een mooi compliment dat wij je vaste adres voor onderhoud mogen worden! We zijn erg blij met je feedback, want hiermee kunnen we onze dienstverlening continu blijven verbeteren.

We kijken uit naar je volgende bezoek en wensen je veel veilige kilometers!

snelheid kwaliteit

15. april 2026

Beste Barry,

Bedankt voor de 5 sterren! We zijn blij dat je tevreden bent met onze snelheid en kwaliteit. Tot snel!

Snelle en goede service

Had een lekke band en werd direct geholpen. Was met 15 min klaar. Kon meteen weer op weg.

14. april 2026

Beste Arjan,

Wat ontzettend fijn dat we je zo snel weer op weg hebben kunnen helpen met je lekke band! We zijn erg blij met deze positieve feedback, want hiermee kunnen we onze dienstverlening continu blijven verbeteren.

Veel plezierige en veilige kilometers gewenst!

Lekke band

Lekke band. Euromaster Wormerveer had geen tijd. Beverwijk wel en ik werd daar door Bob snel, vakkundig en vriendelijk geholpen. Ben al 40 jaar klant bij Euromaster, koop daar al mijn ( winter) banden + opslag. Nooit teleurgesteld!!

10. april 2026

Beste Marcel,

Wat een fantastisch compliment en wat een eer dat je al 40 jaar trouwe klant bij ons bent! We zijn blij dat Bob in Beverwijk je zo snel en vakkundig heeft kunnen helpen met je lekke band, ondanks de drukte elders. Jouw jarenlange vertrouwen is erg waardevol voor ons en helpt ons om onze dienstverlening continu te blijven verbeteren.

Tweede bezoek dit jaar

Tweede bezoek dit jaar, andere receptionist; precies dezelfde aandacht en vakkundig advies. Blijf hier terugkomen

9. april 2026

Beste Ed,

Wat een mooi compliment dat je onze aandacht en ons vakkundig advies zo consistent ervaart! Het is goed om te horen dat je, ongeacht wie je helpt, op dezelfde kwaliteit kunt rekenen en we zien je dan ook graag weer terug bij een volgend bezoek. We zijn erg blij met je feedback, want hiermee kunnen we onze dienstverlening continu blijven verbeteren.

Alles was prima

7. april 2026

Beste Rien,

Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen tijdens je bezoek. We zijn erg blij met je feedback, want hiermee kunnen we onze dienstverlening continu blijven verbeteren.

Goede prijs kwaliteit

Goede prijs, goede service en goede koffie... wat wil je nog meer?

3. april 2026

Beste Dirk,

Bedankt voor je mooie review! Wat goed om te horen dat de prijs, de service én de koffie in de smaak vielen; daar doen we het voor. We zijn erg blij met je feedback, want hiermee kunnen we onze dienstverlening continu blijven verbeteren.

Goed team in Dordrecht

De jongens van de vestiging in Dordrecht zijn heel flexibel en klantvriendelijk met hun planning. Duidelijk advies en een goede en snelle afhandeling.

Beste Jos,

Wat een fijn compliment voor onze mannen in Dordrecht! Goed om te horen dat hun flexibiliteit, duidelijke advies en snelle afhandeling zo gewaardeerd worden. We zijn erg blij met je feedback, want hiermee kunnen we onze dienstverlening continu blijven verbeteren.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben al zo'n 25 jaar klant bij…

Ik ben al zo'n 25 jaar klant bij Euromaster in Doetinchem. Dit bedrijf blinkt uit door betrouwbaarheid, service en klantvriendelijkheid.

Beste Bert,

Wat een fantastisch compliment en wat een eer dat je al 25 jaar trouwe klant bent bij onze vestiging in Doetinchem! We zijn ontzettend trots dat we je al die jaren hebben mogen helpen met onze service en betrouwbaarheid. Jouw feedback is erg waardevol en helpt ons om onze dienstverlening continu te blijven verbeteren.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vriendelijk en bovenal goed en deskundig geholpen bij nieuwe banden en uitlijnen.

Paar dagen later kon de combi van nieuwe banden en uitlijnen wel.

Beste A. van der Helm,

Bedankt voor de mooie complimenten over onze deskundigheid bij het monteren van de nieuwe banden en het uitlijnen! Wat fijn dat het verzetten van de afspraak via WhatsApp goed is verlopen, zodat we beide werkzaamheden alsnog vakkundig in één keer konden uitvoeren. We zijn erg blij met je feedback, want hiermee kunnen we onze dienstverlening continu blijven verbeteren.

Super vakkundig en snel

Super vakkundig en snel, ook tussendoor is geen probleem, denken in oplossingen! Theo Kringloop Emmeloord

Beste Theo,

Bedankt voor je mooie complimenten over onze vakkundigheid en snelheid in Emmeloord! Wat fijn dat we met je mee hebben kunnen denken in oplossingen en je tussendoor hebben kunnen helpen. We zijn erg blij met je feedback, want hiermee kunnen we onze dienstverlening continu blijven verbeteren.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Klantvriendelijk van receptie tot…

Klantvriendelijk van receptie tot medewerker werkplaats.

Beste Rob,

Bedankt voor je mooie compliment! Wat fijn om te horen dat je de klantvriendelijkheid hebt ervaren van de receptie tot aan de medewerkers in de werkplaats. We zijn erg blij met je feedback, want hiermee kunnen we onze dienstverlening continu blijven verbeteren.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snel, correct en betaalbaar.

Correcte en snelle wielwissel met 2 nieuwe banden. Binnen 25 minuten was ik weer op weg.

Beste Jaap,

Bedankt voor je complimenten over onze snelle en correcte service! Wat fijn dat je met twee nieuwe banden binnen 25 minuten alweer op weg was. We zijn erg blij met je feedback, want hiermee kunnen we onze dienstverlening continu blijven verbeteren.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prettig geholpen en de nieuwe banden…

Prettig geholpen en de nieuwe banden waren snel gemonteerd 👍

Beste Jaap,

Bedankt voor je complimenten! Wat fijn dat je prettig geholpen bent en dat de nieuwe banden snel onder je auto zaten. We zijn erg blij met je feedback, want hiermee kunnen we onze dienstverlening continu blijven verbeteren.

Locatie Bergen op Zoom

Goede service, goede prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel.

26. mars 2026

Beste Martijn,

Bedankt voor je mooie review over onze vestiging in Bergen op Zoom! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de service, de prijs-kwaliteitsverhouding en ons vriendelijke team. We zijn erg blij met je feedback, want hiermee kunnen we onze dienstverlening continu blijven verbeteren.

Ruromaster Spijkenisse 10 uit 10

Vandaag in Spijkenisse mijn winterbanden verruilt voor de zomerbanden. En onder het genot van een goed sterke cappuccino, wederom in record tijd de auto gereed.
Laat de zomer beginnen, zie ik jullie in oktober weer 👍🏻👊🏻

Beste Robbert,

Bedankt voor deze mooie 10 uit 10 voor onze vestiging in Spijkenisse! Wat heerlijk dat de bandenwissel weer in recordtijd is uitgevoerd terwijl jij genoot van een goede cappuccino. Geniet van de zomerse kilometers en we zien je graag in oktober weer terug!

Jouw Euromaster team

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv