Hyresbostad.se Anmeldelser

TrustScore 3.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Alla lägenheter tyckte jag om, men priserna var inte bra, jag hade satt max pris på 6000 kronor men endå kom det lägenheter som var på tok för dyra. Skriver man 6000 kr så ska det komma enbart lägenhe... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Det är bra med olika portaler för hyresbostäder för att få lite "konkurrenskraft". Tack att ni är aktiva och påminner oss användare om nya bostäder och allt annat vi kan göra inom portalen.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Väldigt bra webbsida, hjälpt flera vänner hitta bostäder i Göteborg via denna sida. Lite irriterande att man måste betala mer för att se hela annonsen och få mer info, men jag förstår varför!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Hej! Ju, jag tycker att appen och web sida är väldigt bra eftersom finns alla lediga bostäder i samma app och web sidan, men det skulle vara perfekt om man kunde se bilder med av de lediga bostäder! M... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Penger og forsikring

Skrevet av virksomheten

Hyresbostad.se är en av Sveriges mest heltäckande tjänster för hyresbostäder. Vi samlar bostäder från flera olika källor och övervakar marknaden i realtid. Just nu finns över 28 000 lediga hyresbostäder i Sverige, och nya bostäder tillkommer löpande varje dag. Tack vare vår avancerade insamlingsteknik får du i många fall information om nya bostäder tidigare än andra, via både e-post och ett löpande flöde, så att du kan agera direkt när nya möjligheter blir tillgängliga.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Konceptet är otroligt, men går att gö bättre

Konceptet är otroligt bra, men det känns som att det är lite svårt att hitta det man söker, man är lite vilse på hemsidan

1. februar 2020

Hej Rodi,

Tusen tack för dina fina ord.

Vi lägger riktigt mycket energi och fokus på att hela tiden utveckla och optimera vår tjänst så att våra användare kan få en överblick över en stor del av de lediga hyresbostäderna på marknaden - och kan få besked varje gång det kommer en ny bostad.

Mycket bra.det hjälper

24. desember 2019

Hej Angel,

Fungerar smidigt och bra

Fungerar smidigt och bra, trevlig personal som ställer upp och besvarar ens tankar och funderingar proffsigt vid behov!

14. desember 2019

Hej Saban,

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Massor med hyresobjekt i hela Göteborg

Massor med hyresobjekt i hela Göteborg. Jag har inte själv hyrt något vis tjänsten, än, men kan tänka mig att göra det i framtiden. Enkelt att filtrera för att hitta rätt.

8. november 2019

Hej Hanna,

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Jag tycker ni har bra utbud med…

Jag tycker ni har bra utbud med lägenheter men svårt och få tillgång till visningar.

4. november 2019

Hej Moa,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bra ställe att hitta bostad på!

Bra ställe att hitta bostad på med annonser i realtid! Rekommenderas!

15. oktober 2019

Hej Linnea,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Tycker att hyresbostad är en av de…

Tycker att hyresbostad är en av de bästa sida som finns

27. juli 2019

Hej Tina,

Finns många bostäder

Finns många bostäder. Så helt okej.

17. juli 2019

Hej Kiddy,

5 av 5

5 av 5 myxket väl nöjd

15. april 2019

Hej Nati,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

bra sätt att hitta bostad

1. april 2019

Hej Alf,

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Det är bra med olika portaler för…

4. mars 2019

Hej Filip,

Snygg hemsida

Snygg hemsida. Bra koncept.

28. februar 2019

Hej Vilma,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag tycker att jag med hyresbostad.se…

Jag tycker att jag med hyresbostad.se har fått en bra översikt av vad som finns ledigt på hyresmarknaden.

28. februar 2019

Hej Annette,

Bra!

Väldigt trevlig hemsida som gav en översikt över bostäder som jag aldrig skulle ha hittat själv. Det enda problemet som jag såg var att mailen var lite väl många.

22. februar 2019

Hej Elin,

Väldigt bra webbsida

15. februar 2019

Hej Elias,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det bästa hyresbostäder hjälper mycket

9. oktober 2018

Hej Ausra,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi tyckte denna siten var jättebra.Lätt…

Vi tyckte denna siten var jättebra.Lätt att surfa runt på.
Bra med mailkontakten når det fanns något nytt att ta del av.

5. mai 2018

Hej Anitha,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mycket snabbt och tillförlitligt…

Mycket snabbt och tillförlitligt service direkt efter registreringen,
Toppen!

3. mai 2018

Hej Gala,

Dette er Trustpilot

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv