Fastighets AB Balder Anmeldelser 806

4,1

Blev kontaktad av en av Balders fastighetsskötare, efter önskemål om kontaktad, redan dagen efter. Fint och trevligt bemötande från denne som även gick med på att återkomma då han ringde mitt i en... Vis mer

Skickade in ärendet, 2 minuter senare smsade Shaukat att han kan komma om 3 minuter. På en kvart från att jag skickat in ärendet var skåpluckan fixad. Den servicenivån har jag aldrig tidigare upplevt!... Vis mer

När dom äntligen efter många påringningar och besök skickar rätt kille från drift, som verkligen lyssnar och bryr sej om mej som hyresgäst. Därefter skickar han efter rätt rörfirma som skickar en kill... Vis mer

This is a worst experience with any association in Sweden. Now the second moth is started to get us keys still dishwasher is not working, wind breezes coming inside apartment from window and balcony d... Vis mer

1. Eiendomsutvikler
  2. Næringsmegler
  3. Boligutvikling
  4. Kontorutleiebyrå
  5. Eiendomsforvaltning
  6. Boligutleie

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Balder utvecklar och förvaltar fastigheter, bostadsrätter, kommersiella lokaler, hyresrätter & hotell. Välkommen att kika på våra lediga lägenheter, lokaler & parkeringar.

4,1

Bra

Har svart på 96 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Det tog lång tid

Det tog lång tid, men när jag väl fick min spis, blev det bra.

10. mars 2026

Hej Seija,
Tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi beklagar att leveransen av spisen tog längre tid än förväntat, men vi är glada att höra att det löste sig och att du är nöjd i slutändan. Din feedback är viktig för oss i vårt arbete med att förbättra både leveranstider och service!

Tack så mycket

Tack så mycket
Arbetet var mycket bra och snabbt.

Hej Karam,
Tack själv för ditt positiva omdöme! Vad roligt att vi kunde hjälpa dig snabbt.

Snabbt åtgärdat.

Snabbt åtgärdat.

Hej Angelica,
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme!

Snapt svar

Snapt svar, snapt åtgärdat, trevlig reparatör

Hej Jari,
Tack för ditt omdöme! Vad roligt att vi kunde åtgärda ditt ärende snabbt. Tveka inte på att höra av dig om du behöver ytterligare hjälp!

En fastighetsskötare som kämpar

Äntligen fått ett ordentligt fungerande handfat med vattenblandare. Efter otrolig insats av fastighetsskötaren!

Hej Kiqi,
Tusen tack för ditt härliga omdöme! Vi ska se till att dina fina ord når vår kollega.

Balder

Balder i Skövde är snabba!

Balder i Skövde är snabba på att återkoppla i ärenden. Jag fick hjälp snabbt vilket uppskattas.

Hej Emilia,
Tack för ditt fina omdöme! Vi ser till att komplimangerna når kollegorna i Skövde.

Väldigt bra.

Får vädigt bra hjälp och dom är väldigt trevliga.

Hej Ann-Karoline,
Tack för ditt positiva omdöme! Det gläder oss.

Balder

Snabb återkoppling samt fint…

Snabb återkoppling samt fint bemötande,mitt ärende löstes på bästa sätt.

Hej Peter,
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med servicen och bemötandet. Tveka inte på att höra av dig om du skulle behöva ytterligare hjälp.

Balder

Jag är så tacksam att man alltid får så…

Jag är så tacksam att man alltid får så snabb service och att personalen är så fantastiska så trevliga och alltid utför jobbet så perfekt 👌

Hej Annica,
Tack snälla för ditt omdöme! Vi blir så glada över dina fina ord. Tveka inte på att höra av dig om du skulle behöva ytterligare hjälp!

Bra kontakt

Bra kontakt. Löste problemet samma dag. Och fick lite råd som avslutning

Hej Jim,
Tusen tack för ditt omdöme! Vi gör alltid vårt bästa för att lösa ärenden snabbt och effektivt.

Bra jobbat.

Bra jobbat.

27. desember 2025

Hej,
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme!

Balder

Det saknas fortfarande 2 hyllplan i…

Det saknas fortfarande 2 hyllplan i överskåpet till höger om spissfläkten

Hej Thore,
Tack för att du uppmärksammar oss på detta. Vi beklagar att hyllplanen fortfarande saknas, så ska det självklart inte vara.

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice på 0774-49 49 49 eller kundservice@balder.se, så kan vi hjälpa dig vidare direkt.

Tack för ditt tålamod!