Fjallbarn Anmeldelser 10

3,6

3,6

Middels

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Har ikke svart på negative anmeldelser

Jag köpte en kostym inför en…

Jag köpte en kostym inför en familjetillställning och fick flera komplimanger under dagen. Materialet var bekvämt även efter många timmars användning. Det jag gillade mest var att den såg elegant ut utan att kännas överdriven. En riktigt bra balans mellan modernt och klassiskt.

2. juni 2026

Fruktansvärt dåligt material på kostymer, aldrig mer.

Företaget först och främst ska marknadföra riktiga bilder på kläder de säljer. Beställde mörk grå kostym som var rena katastrof, färgen, storlek allt var fel. Från min erfarenhet beställ inget kostym från de, jobbiga returer, ska skickas till Kina och det kostar, så man förlorar bara mera pengar.

21. mai 2026

ren stil utan krångel

Webbplatsen fångade mitt intresse eftersom den inte hade den där typiska känslan av snabbmode. Allt såg rent, lugnt och lättburet ut. Jag köpte en klänning inför en weekendresa och den motsvarade precis mina förväntningar.

10. juni 2026

stilrent och lättmatchat

Jag köpte nyligen en kavaj och blev imponerad av hur lätt den var att matcha med resten av garderoben. Inga onödiga detaljer, bara en ren och stilren design. Precis vad jag letade efter.

2. juni 2026

Kundtjänsten var väldigt hjälpsam när…

Kundtjänsten var väldigt hjälpsam när jag hade frågor om storleken. Jag fick svar redan nästa morgon och rekommendationen stämde perfekt. Plagget sitter bekvämt utan att kännas för stort, vilket annars kan vara svårt när man handlar online. Hela upplevelsen kändes personlig och smidig.

22. mai 2026

Helt otroligt dålig service

Helt otroligt dålig service. Ingen retur godkänns för produkten som inte alls stämde med bilden. Mycket besviken på företaget som inte följer lagen om retur och pengarna tillbaks inom 14 dagar. Kan vara varna andra att handla någon annanstans. Bortkastade pengar för varan plus returpaketet. Handla inte här.

17. juni 2026

Köpupplevelsen var smidig från början…

Köpupplevelsen var smidig från början till slut. Sidan var enkel att navigera, kassan gick snabbt och jag fick spårningsinformation kort därefter. Det är uppfriskande när en webbutik bara får allt att fungera utan krångel.

enkelt och avslappnat

Det jag uppskattade mest var att inget kändes överdrivet. Kläderna har en avslappnad och naturlig stil som passar perfekt i vardagen. Beställningen kom inom utsatt tid och allt var snyggt packat.

25. mai 2026

en favorit i garderoben

Jag beställde en midiklänning och den har blivit ett av de plagg jag använder mest. Stilen känns väldigt skandinavisk på bästa sätt, enkel men ändå välklädd. Tyget faller fint och fungerar lika bra med sneakers som med stövlar.

29. mai 2026

VARNING FÖR BLUFF

Katastofalt dåligt! Bild och beskrivning överensstämmer inte alls. Skickade efter en härlig herrtröja men när den kom var det en helt annan ful polyester historia som jag nu ska försöka skicka tillbaka. Har kontaktat kundtjänst för att få retursedel vilket inte fans med i sändningen.

12. juni 2026