Selskapet har svart
Det är bra med olika portaler för hyresbostäder för att få lite "konkurrenskraft". Tack att ni är aktiva och påminner oss användare om nya bostäder och allt annat vi kan göra inom portalen.
Selskapet har svart
Väldigt bra webbsida, hjälpt flera vänner hitta bostäder i Göteborg via denna sida. Lite irriterande att man måste betala mer för att se hela annonsen och få mer info, men jag förstår varför!
Selskapet har svart
Hyresbostad.se visar nya hyresbostäder snabbt – med ett samlat överblik över bostadsmarknaden.Vi övervakar marknaden löpande och samlar bostäder från flera källor, inklusive webbplatser och sociala medier. Just nu finns över 28 000 lediga hyresbostäder i Sverige, och nya tillkommer kontinuerligt. Du får snabbt information om nya bostäder via e-post och ett uppdaterat flöde.
Stort tack. Utan er skulle jag inte ha tak över huvudet. Ni har varit fantastiska!

Svar fra Hyresbostad.se
Alla lägenheter tyckte jag om, men priserna var inte bra, jag hade satt max pris på 6000 kronor men endå kom det lägenheter som var på tok för dyra. Skriver man 6000 kr så ska det komma enbart lägenheter till den priset eller under. Så därför en 3 a på betyget. Mvh N.S.R

Svar fra Hyresbostad.se
Jag tycker att jag fick bra information om lägenheter.

Svar fra Hyresbostad.se
Ni ger mig trygghet. Jag har gått hjälp vid några tillfällen.
Tacksam för det.

Svar fra Hyresbostad.se
Enkelt att använda, gott bemötande en bra funktion om du letar efter hyresbostad.

Svar fra Hyresbostad.se
Bra hemsida! Men alldeles för mycket mail tack!

Svar fra Hyresbostad.se
Ett gott bemötande när jag har haft kontakt Snabbt svar

Svar fra Hyresbostad.se
Jag är lite besviken har skrivit flera gånger för att få svar när jag ska få min återbetalning men får inget svar det är inte acceptabelt.

Svar fra Hyresbostad.se
Hej! Ju, jag tycker att appen och web sida är väldigt bra eftersom finns alla lediga bostäder i samma app och web sidan, men det skulle vara perfekt om man kunde se bilder med av de lediga bostäder! Mvh Bahman Fathi

Svar fra Hyresbostad.se
Jag tyckte att sidan fungerade ganska snabb och bra man kunde hitta de objekter som man frågade efter.
Jag kan rekommendera gärna sidan till andra.

Svar fra Hyresbostad.se
Hej. Jag var bara med ett kort tag men kände att det dök upp en massa matchande personer o lägen på bostadsområden.
Jag lyckades hitta en hyresgäst till slut o är glad å nöjd.
Tack för er sajt.
Vänligen Lena

Svar fra Hyresbostad.se
Mycket tydlig och enkel hemsida! Du vet vad som gäller och inga dolda avgifter. Jag hittade lätt och snabbt min hyresvärd som gav mig en pärla till lägenhet! Mycket nöjd!!

Svar fra Hyresbostad.se
Bra upplägg och enkelt att leta sig fram på hemsidan.

Svar fra Hyresbostad.se
Bra utbud med lägenheter i olika områden. Samt att nya lägenheter till komma ofta!

Svar fra Hyresbostad.se
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.