Bestilte rom, betalte med Vipps. Fekk error på sida, men betalinga gjekk gjennom. Kundeservice kunne ikkje hjelpa. Må venta inntil sju dagar for å få tilbake peng. Betaling med Vipps var ein kjent fei... Vis mer
STYR UNNA DETTE SVINDEL SELSKAP La in bestilling på 4 netter i et annet navn, la inn email adressen til den personen det gjaldt i bestillingen.. Har gjort dette mange ganger ALT STOD PÅ PÅ BES... Vis mer
Svært skuffende opplevelse med kundeservice. Saken min har blitt håndtert på en lite løsningsorientert måte, og jeg opplever at jeg ikke blir hørt selv om jeg har lagt frem tydelig dokumentasjon.... Vis mer
Helt krise. Bestilte overnattingssted via hotels.com men fikk aldri kode til å komme inn til tross for at det sto de hadde åpent til kl 23 og vi var der 21:30. Fikk heller ikke hjelp eller tak i hotel... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Hotels.com is the place to go, if you’re looking for a place to stay. We really love travel and we know you do too. That’s why we make it really easy to book with us. With hundreds of thousands of places to stay around the world and 90 local websites in 41 languages, Hotels.comhas it all, so whether you’re looking for value in Vegas, treehouses in Thailand, or villas in Venice, it’s all just a click away. And with our “reward-winning” loyalty program you earn free nights while you sleep* and get access to instant savings like Secret Prices…what could be better? * Subject to Hotels.com Rewards terms and conditions, as explained at www.Hotels.com. Taxes and fees apply to the free night.
10440 North Central Expressway, 75231, Dallas, Texas, USA
- www.hotels.com
Har ikke svart på negative anmeldelser
Dårlig kundeservice
Bestilte hotell i Singapore med takterrasse. Kom til hotellet og da var det stengt hele oppholdet. Vi klagde til hotellet og tok det opp med Hotels.com under og etter oppholdet. Fikk mail 12 april av bekreftelse på klagen og har ikke hørt noe mer siden. Ringt kundeservice 5 ganger for å få kompensasjon for noe av oppholdet. Di i telefonen sier det ikke er noe di kan gjøre fordi hotellet ikke vil betale, og sier jeg får svar innen maks 48 timer. Di forteller også at jeg skal få alt skriftlig på epost, skulle få verdikupong på 50 dollar, men har ikke fått noe av dette tilsendt. Jeg har nå ventet 2,5 måneder. Skal aldri booke gjennom disse igjen...
Forferdelig erfaring, aldri book gjennom hotells.com
Forferdelig erfaring! Vi hadde booket et hotell samme kvelden, grunnet at vi ble scammet av Airbnb og ikke hadde noe sted å bo. Da forhåndsbetalte vi på nettsiden deres, og tok deretter en taxi til hotellet som var vist. Da vi kom frem var det slett ikke noe hotell der, og da vi spurte de lokale sa de at hotellet hadde gått konkurs for over et år siden grunnet corona. Da vi ringte fikk vi heller ikke noe penger tilbake, de brukte bare 1,5 time på å finne oss et nytt sted å bo som viste seg å være nedstengt også. Etterhvert måtte vi bare gi opp og finne et annet sted å bo uten hotels.com sin hjelp. Ringte dem opp igjen for en uke siden for å få refundert pengene, da skulle de ta kontakt med meg etter 48 timer og har ikke hørt fra dem siden. Skal aldri bruke hotels.com igjen.
Elendig kundeservice!!
Elendig kundeservice!!
...og når jeg ba om link til å gi dårlig tilbakemelding på de to telefonsamtalene jeg hadde hatt den dagen, så fikk jeg ikke det på e-post. Negativ tilbakemelding er ikke velkomment, leser jeg ut av det.
Ikke stol på anmeldelsene.
Jeg har generelt vært fornøyd med bookingene jeg har hatt, men vit at negative anmeldelser ikke blir lagt ut.
Eks. Jeg frarådet alenereisende kvinner å reise til et sted på Kreta, men Hotels.com har ikke lagt ut anmeldelsen.
Oppdatering: Etter å ha skrevet negativ anmeldelse her er det ikke lenger mulig å logge inn 😁 Sånn holdt de på med meg i Booking.com også (samme eiere).
Har brukt Hotels.com og det er umulig å få tak i noen på kundetellefonen…((
Har brukt Hotels.com og det har gått greit. Kunde tellofonen er ute av drift da dem ikke svarer lenger .prøvde i1.30 uten svar. Elendig kundevennlighet for tiden. Terning kast 1
Elendig kundeservice
Utrolig dårlig kundeservice som absolutt ikke har planer om å hjelpe deg eller være hyggelige når endringer inntreffer.
Ikke book hos hotels.. dårlig service og kommunikasjon.
Utrolig skuffet over hotels…
Vi er en gjeng som skal reise om noen måneder, som vi har gledet oss masse til.
Der vi hadde booket er det plass til 10 personer, (som er mer enn det vi er).
Vi har gitt beskjed til hotels i dag om en ekstra person som blir med og som fremdeles er under 10 personer…
Får beskjed fra hotels om at det ikke går plutselig og at det er kun plass til 4 personer… Dette er så dårlig service, spesielt når vi har booket rom for 5 personer og ville legge til en ekstra person. Hva hadde skjedd om vi kom dit alle 5 eller 6? Hadde de nektet oss et sted å bo?
De ville ikke gi noe forklaring på dette…
Unngå hotels for dårlig kommunikasjon, service og unødvendig stress og energi.
Seriøst verste servicen ever
Seriøst verste servicen ever! Sto på siden deres at jeg avbestilte bookingen, men ble trekt 3700kr for 2 dager jeg ikke sov på hotellet.
Elendig kundeservice ved endring av…
Elendig kundeservice ved endring av dato på hotellovernatting.
Ble lovet å få endre dato pga av sykdom pr tlf med ansatt i Hotels. Spurte om jeg måtte ha ny dato for overnatting asap, men fikk til svar at det gikk fint å tenke seg om og ringe tilbake når jeg var klar.
Når jeg ringte i dag fikk jeg til svar at det var for sent å endre dato
Endte med å tape både penger, og natten på hotell.
Hotell karakter på viddene
Skulle en helg til London og trodde på Hotels.com sin vurdering av hotell: "The Caesar Hotel" Hotels.com har gitt dette hotellet en vurdering på 8.8, som jo sier fantastisk. Kom på hotellet og fikk nøkler til 3 rom, alle skulle være "Excecutive" rom. Latteren stod i taket når vi så rommene, verre enn dette er vanskelig å finne selv i London. Størrelsen på rommene var vel noe over 12m2 og 1 var i kjeller med utsikt inn i en utsparing i terrenget for å gi lys. Det var ikke noen plass til å åpne koffert, det måtte gjøres på en liten kant foran TV.
Vi gikk og fikk, heldigvis, plass på Marriott Marple Arch, riktig nok noe høyere pris enn Caesar (20% mer). Marriott har "bare" 8.3 på Hotels.com vurdering stige. Her var rommene dobbel størrelse og plass til det nødvendigste og mere til.
Det ble nok siste gang jeg vil bruke Hotels.com Bare kjedelig at de ikke har 0 stjerne som vurdering.
Løgnere
Ble Lovet 100usd kuppong på kundesupport da rommet jeg bestilte ikke stemte med bildene som ble fremvist i annonsen, brukte 4 timer på å snakke med på telefon, bare løgn på telefonen.
Stort sett fornøyd
Har brukt de i mange år og er stort sett veldig fornøyd. Enkelt å bestille samt finne rette hotell og plassering i forhold til hvor man skal. Har blitt lurt (trukket dobbelt) av noen hoteller før men hotels har ordnet opp (selv om det en gang tok veldig lang tid) med kode med saldo tilgode på neste bestilling. Bruker de sammen med andre selskaper, alt etter hvor man er.
Hotels.com lurer deg på pris!
Skulle bestille hotell i Trondheim. Fant et greit hotell på Hotels.com til en grei pris. Prisen som dukket opp i søket var 3702,-. Når en klikker inn på hotellet og sjekker at alt stemmer, er fortsatt prisen 3702,-. Når en klikker på prisinformasjon, er prisen 3702,- inkl. skatter og avgifter. Klikker bestill, legg inn betalingsinfo og send. Så kommer faktura på mail, da er plutselig prisen 4113,06. Det stemmer jo ikke, så jeg ringer kundeservice. treffer en finne som egentlig sier at de aldri gjør feil, og at det må være min telefon eller google som har feilen her.... Ikke akkurat en som vil beholde kundene sine. Vel, dette er jo enkelt og greit svindel, ikke så mye penger for meg, men gjør de det samme med noen tusen kunder, så blir det jo penger av det.... Så jeg er ferdig med dette firmaet, ser de har en elendig score her på Trustpilot. Det er en grunn til det altså. Skygg unna!
Bestilte og betalte for hotell I London…
Bestilte og betalte for hotell I London før pandemien, fikk ikke refundert pengene da alt ble stengt. men vi fikk noe de kalte "verdikupong" i ettertid viser det seg at denne kun kan brukes på samme hotell vi tidligere bestilte på. Og når 4 dager den gang kostet 10000 koster det nå 20000. Var i kontakt med Hotel.com der jeg sa at vi ikke er interessert i å betale 20000 kr for noen få netter i London. men hjalp lite eneste svar var at vi kunne booke Fære netter å da få det ned i 10000 kr. Så spurte da om det var ok at vi reiste ned fredag og tilbake lørdag, Fikk til svar at det var en god løsning. Forsto da at vi aldri ville se noe til våres betaling eller ha mulighet for refusjon. SKAL ALDRI BRUKE DETTE SELSKAPET IGJEN.
Elendig kundeservice!
10 dager før avreise fikk jeg melding fra overnattingstedet der de skrev at de ikke hadde plass til oss allikevel. Vi beskjed om å kansellere reservasjonen og vi skulle selvfølgelig få tilbake pengene fra Hotels.com, selv om vi ikke hadde avbestillingsforsikring. Vi har ikke fått pengene, og hotels.com svarer ikke på messenger eller epost. Har også prøvd å ringe dem, og da snakket jeg med en som skulle ordne noe, men hørte aldri fra dem igjen.
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice og svindel. Det er umulig å chatte med kundesenteret, får bare de samme automatiske svarene hver gang. Utrolig at det er mulig å ha så mange ubrukelige mennesker ansatt samme sted
Prismatch er bare løgn. Står at du skal få svar ila 48 t. Fikk svar etter 28 dager at de ikke kunne fullføre da rommet ikke var ledig på siden jeg hadde tatt skjermbilde av, noe som ikke er rart da det nesten hadde gått en måned siden jeg sendte det inn. Rart de ikke kan verifisere det når det er samme eier av begge sidene…
Aldri igjen.
Bestilte "Cleopatra Hermes" hotell i…
Bestilte "Cleopatra Hermes" hotell i Alanya. Det viste seg at hotellet var delvis nedrevet. Fikk overnatting på et annet hotell. SKJERP dere Hotels.com!!!!!!
Fryktelig hotell
Fryktelig hotell, andre bilder enn på nettstedet. Vanskelig å få refusjon, virker som at det kan bli en vanskelig oppgave, da vi bare får standard svar….
STYR UNNA dette nettstedet…
Bestille hotellovernatting på hotel.com kan by på overraskelser
Jeg bestilte hotellovernatting på hotels.com for 5 netter med fri avbestilling og endring frem til 5 dager før avreise. Dette viste seg ikke å være i hht hotellets vilkår da dette kun gjelder for booking for mer enn 5 netter.
Så når det gjelder gratis avbestillings-/endrings garanti er ikke dette tilfelle på hotels.com. Så da er det bare å betale!