Bestilte rom, betalte med Vipps. Fekk error på sida, men betalinga gjekk gjennom. Kundeservice kunne ikkje hjelpa. Må venta inntil sju dagar for å få tilbake peng. Betaling med Vipps var ein kjent fei... Vis mer
STYR UNNA DETTE SVINDEL SELSKAP La in bestilling på 4 netter i et annet navn, la inn email adressen til den personen det gjaldt i bestillingen.. Har gjort dette mange ganger ALT STOD PÅ PÅ BES... Vis mer
Svært skuffende opplevelse med kundeservice. Saken min har blitt håndtert på en lite løsningsorientert måte, og jeg opplever at jeg ikke blir hørt selv om jeg har lagt frem tydelig dokumentasjon.... Vis mer
Helt krise. Bestilte overnattingssted via hotels.com men fikk aldri kode til å komme inn til tross for at det sto de hadde åpent til kl 23 og vi var der 21:30. Fikk heller ikke hjelp eller tak i hotel... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Hotels.com is the place to go, if you’re looking for a place to stay. We really love travel and we know you do too. That’s why we make it really easy to book with us. With hundreds of thousands of places to stay around the world and 90 local websites in 41 languages, Hotels.comhas it all, so whether you’re looking for value in Vegas, treehouses in Thailand, or villas in Venice, it’s all just a click away. And with our “reward-winning” loyalty program you earn free nights while you sleep* and get access to instant savings like Secret Prices…what could be better? * Subject to Hotels.com Rewards terms and conditions, as explained at www.Hotels.com. Taxes and fees apply to the free night.
10440 North Central Expressway, 75231, Dallas, Texas, USA
- www.hotels.com
Har ikke svart på negative anmeldelser
Bortkastede penger
Bortkastede penger. Med deres eksterne partnere som leverer avbestillingsforsikring som ikke fungerer kastet vi bort hele hotelloppholdet pluss betaling av forsikringen.
De poster ikke kritikk
De nekter meg å skrive en ærlig anmeldelse, selv om jeg ikke er frekk på noen måte, er bare helt ærlig over et dårlig hotell med ekstremt mange mangler. Så anmeldelsene på hotels.com er "rosa malt" og kan ikke stoles på.
Svindlet på telefon av hyggelig vert
Vi ble lurt trill rundt av hotels.com, som i en hyggelig telefonsamtale bekreftet at vi skulle få full refusjon pga. ikke levert tjeneste på et 5-stjerners hotell. Vi fikk beskjed om at siden hotellet ikke kunne levere til forventningene til 5-stjerners, så kunne vi sjekke ut samme kvelden og få pengene tilbake. Vi benyttet oss altså ikke av overnattingene. Flere dager senere fikk vi ny mail om at de ikke kunne refundere beløpet allikevel. De har det til og med på opptak at de bekrefter at vi får full refusjon innen 5-7 dager, men nekter å tilbakebetale oss likevel. Helt tragisk. Prøver fortsatt å få kontakt med de via mail, uten hell.
Hotels.com har ikke sendt underlag for eurobonus poeng til SAS
Prøver å få tak i kundeservice som kan sende eurobonusunderlag til SAS etter en booking gjort via sas.no, men hvor Hotels.com er underleverandør. SAS sier at det er Hotels.com som må sende underlaget. De kan ikke gjøre noe uten den.
Kundeservice i Norge svarer ikke på telefon. Ringer man Danmark eller Sverige havner jeg i USA. Det er utrolig vanskelig å få tak i kundeservice i Norge. På websiden er det ingen mulighet for chat, mail eller telefon. Fikk tak i kundeservice i USA, men de henviser til til SAS. Systemfeil i deres prosedyrer. Virker ikke som medarbeidere hos Hotels.com vet hvordan en slik sak skal løses.
Har man problemer hos Hotels.com så hjelp deg selv.
Elendig kundeservice
Bestilte opphold via hotels.com. Ved ankomst på hotellet viste det seg at det var store mangler i forhold til beskrivelsen. Så og si umulig å få kontakt med dem. Fikk til slutt kontakt via Expedia, men de bare drar saken ut i tid. Ingen vilje til å ordne ting kjapt for å «redde» ferien. Kunne få en kupong hos dem som måtte brukes på et opphold innen 12 mnd.. Er jo ikke interessert i å bestille noe som helst via dem igjen… Hold dere langt unna disse og bestill heller fra en seriøs aktør. Når du har 1.3 på Trustpilot og ikke svarer på noen av klagene burde det si sitt.
Dårlig service og ble kansellert av dere!
Min datter og venninner fikk leid en plass via dere. Han som eide plassen ringte dem privat og krevde mere penger. 3-4000 mer person.
Dette godtok de ikke og regnet med hjelp fra dere.
Lite hjelp og få!! Han som leide ut stedet valgte å stenge det,da han ikke fikk flere penger av jentene.
Vi trodde dere var seriøse og holdt en en bindende avtale, men nei.
Skammelig!
Dere er ikke til å stole på og flere jenter skuffa.
Hotels endret bonusregler
Hotels endret bonus oppsamling, regler og slettet alt jeg hadde samlet opp.
Det viser seg at de plutselig endret alle regler jeg visste om fra tidligere og mistet alt.
Styr unna appen!
Dette står nå på deres sider:
ENDRINGER I HOTELS.COM REWARDS, UTLØP AV STEMPLER OG OPPHØR AV ORDNINGEN
Stemplene utløper ikke så lenge du bruker kontoen minst én gang hver 12. måned. Dette betyr at du må samle ett stempel eller løse inn én bonusovernatting i løpet av det tidsrommet, og at utløpsdatoen blir forlenget med 12 nye måneder når du har gjort dette. Hvis du ikke samler stempler eller løser inn bonusovernattinger i løpet av 12 måneder, vil stemplene dine utløpe og vi kan deaktivere kontoen din. Hvis dette skjer, mister du stemplene dine. Logg på kontoen for å se når stemplene dine utløper.
Vi kan når som helst endre våre Hotels.com Rewards-vilkår og -betingelser, med eller uten varsel, inkludert reglene for samling av stempler, de ulike medlemskapsnivåene samt deres kvalifikasjonskrav og tilhørende fordeler, reglene for innløsing av bonusovernattinger, listen over overnattingssteder som er tilknyttet Hotels.com Rewards, og den maksimale verdien på en bonusovernatting. Vi informerer deg kanskje om disse endringene via e-post eller på nettstedet Hotels.com, så sørg for å sjekke kontoen jevnlig.
Hotels.com Rewards har ingen sluttdato, og vi fortsetter ordningen frem til vi avslutter den, noe som kan skje når som helst. Hvis vi avslutter ordningen, vil du ha 30 dager på deg fra vi kunngjør opphøret, til å innløse de bonusovernattingene som måtte gjenstå på kontoen din. Etter denne datoen mister du alle bonusovernattinger, og du vil ikke få noen refusjon for noen av disse.
Ved å fortsette å samle stempler og løse inn bonusovernattinger hos Hotels.com Rewards, godkjenner du alle endringer i disse vilkårene og betingelsene. Du har selv ansvar for å holde deg oppdatert på endringene vi måtte utføre. Den nyeste og mest oppdaterte versjonen vil alltid være tilgjengelig på nettstedet vårt.
Flere som har opplevd dette??
Svindlet av Blue Hawai hotel
Bestilte reise gjennom Travellink, bet.10083,10. For opphold på Blue hawaii hotel Alanya,og fly 19/3-5/4-25.Dagen etter for jeg melding fra Hotell.com ,Blue Hawaii hotel har fått en bestilling 22/3-8/5-25,De har da klart og få tak i informatikk om mitt Mastercard og trukket meg for oppholdet på kr6544,19 samt kr163,61,tar kontakt med Hotel.com,de skal kontakte Blue Hawai og ringe tilbake noe de gjør.Tar da kontakt med Blue Hawaii,men får ikke pengene tilbake ...de har stjålet ID min,som jeg bare har delt med Travellink, Hvem har en utro tjener?Reisen blir det ikke noe av,reiser ikke til et svindel hotel,samt at pengene skulle jeg bruke på reisen,taper da rundt kr 17.000,Jeg er minstepensjonister,har spart i 2 år,og så skjer dette..Hva gjør jeg,forventer at dette blir ordnet
Styr unna, fatte ikke at det går an å ha så dårlig kundesrvice
Etter en tidligere anmeldelse fikk jeg en e post, som gikk på bl.a på manglende bekreftelse på at jeg FAKTISK HADDE BESTILT HOTEL og HOTELS.COM sitt TYVERI av bonusnetter og det VÆRSTE er og ikke få kontakt med de. Her er eposten: Hei Franck,
Takk for at du tar kontakt og deler opplevelsen din – vi forstår godt at dette har vært frustrerende.
For at vi skal kunne hjelpe deg videre og se nærmere på saken med de manglende bonus overnattingene, ber vi deg vennligst ringe oss og oppgi et reise rutenummer ett som begynner på tallet 7). Da vil vi gjøre vårt beste for å finne en løsning.
Vi håper du får et fint hotellopphold, og vi står klare til å hjelpe deg når du kontakter oss. Tlf 24 15 97 44
Med vennlig hilsen,
Nas Y.
Hotels.com Kundeservice
Man - Fre kl 08.00 - 19.00
Lør - Søn kl. 09.00 - 18.00
Tel: 24 15 97 44 eller 23 02 46 14
Det leses og høres litt flott ut, at det er faktisk noen bak de telefon nr der, som kan ta tak i problemet.
DET ER FEIL, du kommer fortsatt til en robot stemme, med MASSE meny tilbud og for å komme videre, så er de kun interessert i HVILKET TELEFON NUMMER bestillingen er laget fra, og det får de. STANDARD svar ifra alle valgene (og jeg prøvde alle) FINNER IKKE BESTILLINGEN/ORDREN DIN og da er du like langt, bare 1 time mer med frustrasjon og bannskap. Bestillingen har jeg svart på hvitt, bonus overnattingene som de stjal har jeg svart på hvitt, i over 15 år har jeg hatt det samme mobilnr og samme appen. Tenker mest på alle de som har betalt i bøtter å spann-står der på overnattingstedet og er mega frustrert- etc. Fy faen, dette er så lite respektløst overfor sine kunder, at det er å grine over.
ALT gikk galt
ALT gikk galt! Ikke fikk jeg bekreftelse og ordrenummer. Ringte stedet j skulle være og fikk det bekreftet at det var i orden. Så nærmet tiden seg for oppholdet, oppstod en uforventet situasjon,så jeg fikk ikke reist. Fant ikke noe avbestill link, overnattings stedet sendte meg hjelp. Og da var jg visst noen dager forsinket med avbestillingen! Så beløpet var tapt, men iom jg ikke fikk noe bekreftelse, så fikk jg heller ikke noe avbestillings frist. Heretter skal jeg bestille direkte med overnattings stedet.
Ikke rart disse SVINDEL sidene kan gi billige overnattinger,da de svindel folk ved avbestillinger!
1000 kr tips
Jeg har vært kunde oss Hotels.no med flere i mange år og på den tiden, med mange reiser hit og dit - fly-leiebil og hotell har blitt bestillt på løpendet bånd. Antar at ved hver 4 reise, så er det en heller annen feil med bestillingen, og som regel ligger feilen oss leveverandøren og feilen kommer som regel ikke fram før du står der i reisemodus. Det stjeles bonusovernattinger, betales dobbelt opp med bagasje, overnattingstedet finner ikke bookingen din og ikke minst NADA mulighet til å nå selskapet du bestillte til. Heretter brukes siden deres til kun info. Kontakt hotelle direkte - bestill direkte til flyselskapet, rett og slett ikke bruk dem. Garantert billigere og du får ikke noen ødelagt opplevelse og du spare MASSE tid på å ikke erge deg over at de er klin umulig å få taki. Skulle vært et EU direktiv, som setter slike nettløsninger på plass, arbeidsplasser har det blitt av det å. Standard løsning med telefon nr og oppegåendet operatør i den andre enden
Kjempedårlig service
Kjempedårlig service. Jeg booket et hotell i Nederland, men dt var veldig dårlig der med renslighet og når jeg klager om dette til Hotels.com så fraskriver de ansvar og sier at hotellet ikke vil betale. Så aldri bestill hos Hotels.com, ingen garanti eller service.
Rewards - bare scam
For en scam. Det reklameres med at man skal få en "reward"-overnatting når man har samlet ti stempler. Men reward overnattingen må brukes innen ett år. Når jeg da endelig hadde samlet ti stempler og fått en overnatting, så var denne "stengt" angivelig som følge av at det kunne ta lang tid før hotellet bekreftet at det siste oppholdet var betalt. Det kunne ta opptil 35 dager, stod det. 40 dager gikk, fortsatt "stengt". Nesten umulig å få tak i kundeservice, og da jeg endelig fikk snakket med en dame i India var det ikke noe hun kunne gjøre. Hun anbefalte meg å ringe hotellet og si at jeg ikke fikk brukt min reward om ikke de bekreftet betalingen. Jeg sa at dette hadde jeg selvfølgelig forsøkt, og at dette uansett måtte være hotels.com som måtte fikse opp i. Det kunne hun ikke hjelpe meg med. Dette er selvfølgelig bare scam og noe de gjør for at det skal bli så vanskelig å få brukt rewards poengene at man i praksis ikke gjør det. Skal holde meg langt unna for all fremtid.
På bar bakke i Italia, ingen refusjon
Hadde leid en leiebil gjennom hotels.com som jeg ikke fikk hentet ut i Italia grunnet noen selskaper har innført at man må ha internasjonalt førerkort siden vi ikke er med i EU. Forsøkte å få igjen pengene fra Hotels, etter ca 20min i telefon med trykking og frem og tilbake og så med en på tråden fikk jeg beskjed om at deres retningslinjer ikke tillater tilbakebetaling da det står opplyst et eller annet sted at man KAN trenge internasjonalt førerkort.
Har ca 25 overnattinger og leid bil flere ganger via dem, men det er aldri mulig å få noe tilbakebetalt da det er en regel et eller annet sted. Styr unna
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice, ikke mulig å få tak i noen å snakke med. Ikke bestill opphold via Hotels.com
Ikke klag! Det kan koste deg dyrt
Hei. Brukt Hotels.com i ca 10 år. Brukt de til de fleste overnattinger.
Nå igjen fikk vi feil rom (som vi gjør nesten alltid), og de beklaget. Fikk nytt rom som ikke var bedre, men vi orket ikke klage mer og takket nei.
Som plaster på såret, gav hotels oss en kupong til verdi 175 NOK, men det de ikke fortalte var at vi da mistet bonusovernattingene for uken vi skulle bo på hotellet.. Så dette gjorde at vi tapte en bonusovernatting.. Så de gav oss 175 NOK, men tok fra oss 400,-
Og dette var på plaster på såret for at vi har fått feil hotellrom 3 ganger på rad !
Så etter 10 år som lojale kunder til hotel, står vi nå helt fritt til å velge plattform hvor vi bestiller hotell neste gang. De brydde seg lite om å miste oss som kunder. Selv om vi har vært sølvmedlemmer.
De sa bare ting som "Vi forstår du er frustrert", "Forstår veldig godt hva du mener" -
"Det hjelper jo oss veldig" sa jeg ironisk, og da sa de bare hyggelig. Det var slutten på samtalen og samarbeidet.. Bruke siste bonusovernattingen nå, så blir det ikke hotels igjen - Trivago, Airbnb og Bookings skal bli morsomt å søke på for å sammenligne priser fremover.
Hotell i London kansellert rett før avreise- dyr erfaring
Bestilt hotell i London i god tid før reise. 2 dager før kommer melding fra hotels.com om at bestilling er blitt kansellert av hotellet. Får tilbud om å finne nytt hotell, men det koster da 3 ganger så mye og med annen beliggenhet. Særdeles lite fornøyd med en slik kostbar opplevelse. Her bør man kanskje være mer nøye med hvilke hotell man tilbyr.
Svært vanskelig å komme I kontakt med…
Svært vanskelig å komme I kontakt med Hotels.com. Vi bestilte B&B via de. Eier møtte oss ikke. Vanskelig å finne tlf nr. Når vi fant nr møtte vi tlf svarer som krevde bookingnummer. Ikke mulig å kopiere nummer fra nettsiden deres. Ble brutt raskt når jeg prøvde å skrive inn nr litt for sakte. Hotels ville ikke refundere penger for Bed and Breakfast . De sa at vi ikke hadde møtt opp. Hadde heldigvis bevis på at vi hadde forsøkt alt for å kontakte B&B. Fikk pengene men følte at de ville lure meg. Ingen mailadresse å sende mail til Hotels.com tilgjengelig.
HOLD DEG UNNA!
Elendig kundeservice! Og det tar en evighet igjennom en labirynt bare for å kanskje få snakke med en veileder.
De deler feil informasjon om hotellene…
De deler feil informasjon om hotellene på deres nettside! Og du får ikke hjelp eller refundert tilbake pengene!