Svar på Golamores svar på mitt inlägg 21/02 Tack för ett snabbt svar! Det jag ville ha sagt är att klubbarna i ES visar upp "ordinarie" green fee som de inte tillämpar. De rabatterar denna "ordina... Vis mer

Vi har lige været i Portugal og alt virkede perfekt, Vi havde booket baner hjemmefra.

Har lige bestilt 2025 plus med rabat. Ingen problemer med at installere. Husk at locke ud efter bestilling, så kommer nummeret på appen.

1. Golfbutikk

With the Golfamore card you play golf for half greenfee at 1600 golf courses in over 30 countries including Sweden, Denmark Norway, Spain, Portugal, Germany, United Kingdom, Ireland, Italy and Poland and more.

3,6

Middels

Har svart på 40 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Utrolig dårlig kundeservice

Utrolig dårlig kundeservice. Jeg fik som julegave en forlængelse af mit abonnement fra 2025 ind i 2026. Ved en fejl var det købt 15.12 2025 til 2025 og ikke til 2026. I systemet fremgår, at jeg allerede VAR kunde i 2025, og ingen køber et årskort gældende fra 15.12-31.12. Ingen af de mails, jeg som modtager af gaven får, viser et årstal, så jeg kan opdage fejlen. Da jeg vil aktivere 2026-kortet ved begyndelse af sæsonen, virker det ikke. Selv om der er betalt for samme år til samme abonnement to gange, vil Golfamore ikke ændre til ny sæson, men mener, at jeg skal købe abonnementet igen. Havde et årstal fremgået af aktiveringsmails, jeg som gavemodtager får, kunne jeg have opdaget fejlen selv. Da jeg opdager det ved golfsæsonens start, siger de, at det er ‘for sent’ at ændre.

2. april 2026

Really disappointing.

No response. Two weeks after placing my order I still haven’t received my Digital Golfamore card. You don’t reply to emails. There is no way to contact you by phone (the automatic system tells me to email info@). Really disappointing. I paid online for the Golfamore Plus card and I feel like nobody wants to help me. I feel robbed. This is embarrassing.

24. desember 2025

Lurendrejare, helt omöjligt att boka banor med Golfamore-kortet

Jag köpte Golfamore-kortet för att spela med rabatt på banor i Spanien. Enligt deras regler var jag sen tvungen att boka starttid via deras app (på OnTee) men den visade att det inte gick att boka under hela december (trots att banans egna bokningssystem har över 95% obokade tider). Jag mejlade dem problemet och fick det mest okunniga svaret någonsin och inget försök att lösa det. GOLFAMORE ÄR RENA LURENDREJARE SOM BARA VILL TA DINA PENGAR OCH SEN INTE LEVERERA NÅGOT AV DET SOM SKA INGÅ I PRODUKTEN DU KÖPER!!

19. desember 2025

OnTee.com, snyd med priser

OnTee.com - Golfamore’s bestillingssystem, har forkerte priser og der er ikke muligt at få de korrekte priser eller penge tilbage, når man påpeger fejlen og dokumenterer priserne.
Jeg skrev til dem 53 timer før teetime, men de har først svaret retur samme dag og trukket pengene. De har skrevet at Vi bare kan undlade at bestille hos dem, og bestille direkte på banen.!! Men det er jo for sent at give mig den besked, når jeg ikke kan annullerer uden at det koster penge.

Vi har heller ikke kunne opnå 50% rabat på den aktuelle greenfee pga nedsatte priser i lavsæsonen.Her hvor vi bor kan vi ikke få rabat selvom de er med i Golfamore.
Måske falsk markedsføring?

Jeres tilbagemelding forklarer stadig ikke hvorfor I tager forkerte priser på bl.a. golfbiler. Det fremgår tydeligt hvordan klubben tariffer er og fratager jer ikke for at noterer de korrekte priser i jeres online booking.
Jeg forventer at I sender pengene retur, hvilket I har nægtet.

23. august 2025

Svar fra Golfamore

Tack för din recension, vi är verkligen ledsna att du känner dig besviken.

Vi vill gärna förtydliga, som vi även har förklarat via mejl, att Golfamore ger 50 % rabatt på klubbens ordinarie pris (rack rate). Detta gäller inte på paketpriser eller specialerbjudanden, som t.ex. lågsäsongspriser, vilket var fallet i ert exempel. Ett sådant erbjudande är redan rabatterat, och det går därför inte att använda ytterligare rabatt på det.

Som vi också nämnt är det bra att känna till att många klubbar har egna onlinepriser som ibland är lägre än rack rate. Ett exempel är Font del Llops där det på hemsidan visas ett nedsatt pris jämfört med deras ordinarie pris (rack rate). Golfamore-rabatten gäller alltid på det högsta dagspriset- inte på tillfälliga erbjudanden.
Vi förstår att det kan kännas otydligt, särskilt om man utgår från klubbens webbsida, och därför rekommenderar vi alltid att kontakta golfklubben i förväg och informera om att ni spelar med Golfamorekortet. Då kan de bekräfta det pris som gäller med vår rabatt.

Vi är ledsna för att det här inte framgick tydligt nog i ert fall och hoppas att ni ändå får glädje av kortet på andra klubbar där det inte råder samma missförstånd.

Vänliga hälsningar,
Golfamore-teamet

Golfamore i Spanien - glem det !

Anvendelse af Golfamore i Spanien er blevet væsentligt forringet.
På de fleste baner SKAL bookingen foregå via Golfamore App'en.
Processen er helt godnat fordi:
- man skal først skal registrere sig (omstændeligt) i en anden app: Onetee.com, som er smækfyldt med fejl.
- hvis man bliver forhindret i at møde op til en booket tid og ikke annullerer tiden senest 48 timer før, trækkes greenfee brutalt fra dit kreditkort
- hvis én person skal booke en 4-bold skal han indtaste alle de øvrige deltageres e-mailadresser OG Golfamore-numre
Min konklusion: Golfamore kortet der før var meget nem at bruge, er nu blevet skudt ned af tidens bureaukratiske plage.

18. juni 2025

Svar fra Golfamore

Hej, Tack för att du tagit dig tiden att skriva till oss och dela med dig av dina synpunkter.

Vi tar verkligen till oss din feedback om att det upplevs krångligt att behöva skapa ett konto för att kunna göra en Golfamore-bokning. Vi förstår att det kan kännas omständligt, och vi arbetar ständigt för att förenkla processen där det är möjligt. Så all feedback tar vi gärna emot hur vi kan förenkla processen.

När det gäller avbokningsreglerna så är det, precis som hos de flesta företag, nödvändigt att vi förhåller oss till vissa avbokningsvillkor. Detta för att golfklubbarna ska vilja erbjuda våra kunder möjlighet att boka till Golfamore-pris och att starttiderna ska bli tillgängliga för andra spelare.

Att behöva lägga in allas uppgifter vid bokning skiljer sig inte så mycket från en vanlig bokning. Det är viktigt att alla spelare och deras Golfamore kortnummer finns registrerade för att de ska kunna ta del av Golfamore-rabatten.

Vi uppskattar att du hör av dig – det hjälper oss i vårt arbete med att förbättra tjänsten. Hör gärna av dig om du har fler frågor eller synpunkter direkt till oss på info@golfamore.com

Vanskeligt at opnår rabat ved betaling af greenfee

Dårligt at ikke kunne finde en fyldestgørende beskrivelse af hvodan man aktiverer rabatter når man står i klubben ved betaling. Kunne være best hvis rabatten automatisk trækkes fra ved betaling af greenfee uden at vække klubansvarlig kl. 7 om morgnen en søndag.

20. april 2025

Svar fra Golfamore

Det er trist, at du ikke kunne få rabatten til at fungere, når du var ankommet til klubben for at spille.
Vi samarbejder med mere en 1400 golfklubber og hver klub har sin måde at modtage gæster og betaling på.

Det kommer derfor an på om du ønsker at spille på en golfklub i Danmark eller udlandet, men første trin, er at sikre dit Golfamore-kort er aktivt, du har nummeret klart til at vise til personalet eller indtaste i automaten.
I Danmark reserveres starttiden via Golfbox og ved ankomst til klubben tjekker man ofte ind via Golfbox, Golfmore-automaten eller via personalet på plads.
Ofte fungerer det smidigt i Danmark ved at logge ind via Golfbox, når du ankommer til golfklubben og følger procedurerne. Har golfklubben Golfmore-automaten, følger du instruktionerne via touchskærmen, når du kommer frem til klubben.
Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice på e-mail: info@golfamore.com og telefon: 08- 120 050 10

Virker ikke !

Hver gang vi forsøger at booke så virker det ikke- det er helt umuligt at opnå rabatten. Fungerer absolut ikke!

23. februar 2025

Svar fra Golfamore

Hej, tack för att ni kontaktar oss. Rabatten är automatiskt inlagd på de banor som har en bokningsknapp via Golfamore. Om banan inte har en bokningsknapp så måste ni kontakta klubben direkt och boka och meddela att ni vill boka med Golfamore kortet. Återkom till oss på info@golfamore.com så kan vi hjälpa dig med den specifika klubben det gäller.

En sanning med modifikation 2.

Svar på Golamores svar på mitt inlägg 21/02
Tack för ett snabbt svar!
Det jag ville ha sagt är att klubbarna i ES visar upp "ordinarie" green fee som de inte tillämpar. De rabatterar denna "ordinarie" med t ex 47% och att man betalar 47% el 50% mindre gör inte så mycket o det är definitivt inte 50% utan 3% mindre med golfamore. Det inte förvirring utan enkel matematik.

20. februar 2025

Svar fra Golfamore

Hej, Tack för återkoppling. Ordinarie greenfeen i Spanien är detsamma som deras Rack Rate. Så det ska alltid vara 50% på rack rate men det kommer inte vara 50% på online priset eller paketpriser som tex 2 greenfee inkl. buggy. Men om det är en specifik bana där Golfamore inte gav er 50% på rack rate priset så får ni återkomma till oss på info@golfamore.com med vilken klubb det gäller och vilket datum ni önskat boka så vi lättare kan hjälpa er vidare.

Golf Algarve

Golf Algarve: Pestana Baner = pris Golfamore EUR 138,00 - 50% = EUR 69,00. Online pris er EUR 107,00 og giver en reel besparelse på 35,5%. Quinta de Clima og Quinta da Ria = pris Golfamore EUR 200,00 - 50% = EUR 100,00. Online pris er EUR 120,00 og giver en reel besparelse på 16,6%. At Golfamore markedsfører sig med 50% alle baner er direkte løgn og de burde meldes til ansvarlig myndighed i Sverige. Grunden til at jeg giver dem to stjerner og ikke en er at der trods alt er en besparelse selvom den ikke er 50% på alle baner...

18. februar 2025

Svar fra Golfamore

Hej, Tack för att ni kontaktar oss. Det som gäller med Golfamore är att ni får 50% rabatt på klubbens Rack Rate, vilket är dagens högsta greenfee. Det gäller inte på special offers, såsom greenfee + buggy. Det är ett paketpris, vilket redan är ett nedsatt pris och det går inte att använda rabatt på rabatt.
Det kan vara bra att veta att i flesta fall så har golfklubbarna egna onlinepriser, vilket ofta är rabatterade priser. Vi förstår om detta kan vara otydligt när man kollar på klubbens hemsida, därav rekommenderar vi att ni kontaktar klubben direkt och meddelar att ni ska spela med Golfamorekortet, så kan de bekräfta priset som gäller med oss direkt.
Har du vidare funderingar gällande våra priser så är det bara att återkomma direkt till oss på info@golfamore.com så kan vi hjälpa dig vidare.