Jag skulle hitta en anorlunda present till en kattälskare och hittade den perfekta hos Japan butiken. Så perfekt att jag köpte även till mig. Roliga saker, perfekt som present och till dig själv... Vis mer
Se hva andre synes
Selskapet har svart
Fantastisk kålskalare. Bra köp! Snabb leverans Är så nöjd men min kålskärare (benämnd kålskalare på sidan). Har under en vecka använt den till vitkål, fänkål, morötter och palsternacka, och den är... Vis mer
Selskapet har svart
Posten var snabbt. Priset var ganska lite dyrt. strumpor var lite mindre än normal storleken. Men Jag var nöjd med rökelsen. Faten och hållaren till rökelse pinnar var bra. Rökelsen luktat god och på... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
⛩️ Japan Butiken är en japansk butik som vänder sig både till passionerade Japan-älskare och till nyfikna som letar efter den perfekta gåvan. Vårt uppdrag? Att göra den japanska kulturen tillgänglig för alla 😊. För detta arbetar vårt lilla, dynamiska och motiverade team hårt för att hitta de bästa japanska produkterna till rätt pris. Traditionella kläder, dukningskonst, japansk inredning, lyckobringare…🤩 Här hittar du garanterat något som passar dig.
Kontaktopplysninger
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Mysig internetbutik
Så perfekt att jag köpte även till mig.
Roliga saker, perfekt som present och till dig själv när du vill ha något fint och roligt
Bästa japanska butiken!
Här finns det en mycket bra utbud och lite till ifrån Japan.

Allt fungerade bra!
Allt fungerade bra från beställning till leverans. En fin och trevlig nätsida med väldigt fina japanska artiklar och bra priser. Trevlig kundtjänst. Artiklarna är värda att vänta lite på. Bra förpackat! Kommer att handla fler gånger.

Fint paketerat.
Fint paketerat.
Trevlig lite bonus med kitkat.

Svar fra Japan Butiken
Ganska snabb och bra leverans
Ganska snabb och bra leverans. Har ännu inte öppnat paketet då det är en present.

Made in …
Det står tydligt på webbsidan i vilket land varorna tillverkats.

Svar fra Japan Butiken
Fantastisk liten klocka som ringer…
Fantastisk liten klocka som ringer sköna toner i vinden☀️

Beställde vara med presentinpackning
Beställde vara med presentinpackning. Inslagning såg ut att vara gjord av ett mindre barn. Japanbutiken återbetalade mig, men upplevelsen i sig gjorde mig besviken.

Snabb KitKat
Snabb leverans och de skickade även med en liten KitKat-överraskning. Mycket nöjd med produkterna!

Svar fra Japan Butiken
Very frustrated with the delivery
Very frustrated with the delivery which the local carrier Postnord says was a "letter" and cannot be sent to my nearest Postnord service center at COOP Hammarby Sjöstad 120 65 but instead was sent to Nacka 13135 which is inaccessible to me as I am mobility limited.
If you decide to resend it make sure you send it as a package and to either COOP Hammarby Sjöstad 12+ 65 or my home at Aktergatan 9, 120 66 Stockholm Sweden.
Cheers, Wayne

Fina japanska produkter
Fina produkter, snabb service och leverans. Rekommenderas!

En helt okej upplevelse
En helt okej upplevelse! Snabb leverans och en vara som överensstämde till 100%.

Svar fra Japan Butiken
Bra att de har ätpinnar i sitt…
Bra att de har ätpinnar i sitt sortiment. Kanonhjälp till fumliga händer

Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.