Vi var inde med en hyundai i30 vi lige havde købt. Efter forhandleren havde brugt 4 forsøg på at få fikset et problem, der fik motorlampen til at lyse, fik vi den ind til fdm. De vurdede at den vi... Vis mer
Jeg kørte til Hillerød (bor i Lyngby), og det var en supergod oplevelse. 10 point for det. Sympatisk mand (Peter), saglig gennemgang af bilen, god plads og rar atmosfære i synshallen etc. Men det e... Vis mer
FDM skal sørge for retssikkerhed i bilbranchen, men agerer som dem de skal opponere imod. Jeg har fået lavet garanti tjek og derefter synet med bil hos dem i sommeren 2025. Knap et år efter svig... Vis mer
Jeg var til syn med min bil hos FDM i Hillerød. Det kastede lidt ekstra solskin over dagen. Den testsagkyndige Michael gennemgik og kommenterede mange af bilens punkter fornøjeligt suppleret af hans k... Vis mer
Firskovvej 32, 2800, Kongens Lyngby, Danmark
Medarbejderen var imødekommende og venlig.
Jeg afleverede nøglen - ventede i omkring 10 minutter og så kunne jeg køre derfra igen med en nysynet bil.

Svar fra FDM Test & Bilsyn
Det er bare en vare, ikke en oplevelse. Varen var perfekt.

Svar fra FDM Test & Bilsyn
Meget relevant og grundig gennemgang.
Venlig og høflig betjening.
Kan kun anbefale FDM i Næstved

Svar fra FDM Test & Bilsyn
FDM er gode rådgivere og vejledere mht. til alle slags problemer på alle biler inden du tager på et syn hvert andet år med din bil.

Svar fra FDM Test & Bilsyn
Grundig inspektion og god og åben kommunikation om forløbet.

Svar fra FDM Test & Bilsyn
Jeg undrer mig over disse kasseringsfejl:
Forkert indstillet tågeforlys: Jeg fik efterfølgende at vide at han fandt fejlen fordi de havde god tid - Hvordan kan det være en alvorlig fejl når det kun er noget man undersøger, når, man har tid - Hvis det er en alvorlig fejl, skal det jo tjekkes på alle biler hver gang!
Desuden blev min 8 mdr gamle bremseskiver kasseret, da der på grund af vejret var lidt overfladerust på dem (efterfølgende har jeg bremset rusten af)
Jeg havde en dårlig fornemmelse allerede ved afleveringen af bilen, hvor det eneste der blev sagt til hilsen var “rød Tesla” og en fremstrakt hånd efter nøglen - Denne oplevelse var i Tilst - Handlede det bare om at der skulle findes et eller andet.

Svar fra FDM Test & Bilsyn
God gennemgang og fin kommunikation.
Ingen fejl da det var en Lexus

Svar fra FDM Test & Bilsyn
Never use this company! Let alone in connection with other providers: you will pay a fortune for every single little scratch when you return your rental car because FDM will look for every single insignificant scratch so they can participate in the system.
Stay safe; stay away; you will pay a small fortune.

Svar fra FDM Test & Bilsyn
Fin og fyldestgørende forklaring samt søde og rare mennesker

Svar fra FDM Test & Bilsyn
Var i aalborg og få synet min Audi q2 torsdag d 15/1 hos fdm aalborg . Kom til med det samme og fin service . Synes også der næste gang

Svar fra FDM Test & Bilsyn
Superb, god oplevelse at få synet bilen hos FDM, af en saglig og kompetent medarbejder, som tog sig tiden til jobbet, samt forklare og råde.

Svar fra FDM Test & Bilsyn
Lever ikke op til forventningerne. Medarbejderen var ikke imødekommende og der var ingen orientering om forløbet. Ingen orientering om venteplads, kaffe eller toiletforhold. Testen var uden egentlige målinger (mm) af beskrevne fejl. 2000 kr for en test der ikke kan bruges/anerkendes hos forhandler er ikke pengene værd.

Svar fra FDM Test & Bilsyn
God pris, venlig betjening og rent værksted

Svar fra FDM Test & Bilsyn
Føler sig velkommen, og kunne være med i hele processen

Svar fra FDM Test & Bilsyn
Jeg fik foretaget garantitest af min TMY hos FDM i Lyngby. Rapporten viste ikke fejl på lys & signaler. Bilen bliver sendt til Tesla for at få afhjulpet fejl på ophæng og ratslør. Herefter køres der til syn hos FDM i Hillerød. Bilen kasseres på grund af fejljusteret nærlys.
Det synes jeg ikke er tilfredsstillende.

Svar fra FDM Test & Bilsyn
Dumpet pga. løs pære med uoptimalt lys. "Væsentlig fejl" ! Wauw....
Som svar til FDM's eget forsvar, overfor en dårlig anmeldelse, vil vi hermed præcisere, at forskellen i lysstyrken på forlygterne, viste sig at skyldes, at den ene pære ikke var skruet helt fast eller havde løsnet sig og derfor lyste anderledes end den anden. FDM kunne ha' valgt at skrue den i eller bede os, som kunde at gøre det selv- da vi overværede hele "dramaet" - og derefter måle igen. Men i stedet fik mekanikeren sig et billigt grin over en FDM medarbejder, som åbenbart har haft en dårlig morgen....
Men den overvejende andel af dårlige anmeldelser, påpeger en tendens i deres synshaller.

Svar fra FDM Test & Bilsyn
Jeg har d. 3. december 2025 (SynsID 36829142) fået foretaget periodisk syn af min 6 år gamle Tesla Model 3 hos FDM Hillerød, og oplevelsen var alt andet end betryggende eller professionel.
Som mangeårig bilist gennem 40 år er jeg bekendt med bilers mekaniske konstruktion og ved godt hvad rat slør er og hvordan det føles, men jeg blev vidne til en behandling af mit køretøj, som jeg bedst kan beskrive som unødigt voldsom. Synsinspektøren udsatte bilens rat og styretøj for en så aggressiv behandling for at fremprovokere "slør", at det grænsede til hærværk.
Det principielle problem: Færdselsstyrelsen har i en skrivelse til synsvirksomhederne (29.04.2025) præciseret, at Tesla tillader op til 1 mm lateralt slør i ratstammen og 1 mm (plus/minus 0,5 mm) slør i baghjulsophænget.
Problemet er, at FDM tilsyneladende ikke har det fornødne præcisionsudstyr til at måle disse tolerancer objektivt. I stedet forlader man sig på et subjektivt skøn foretaget med voldsom fysisk kraft. Resultatet er:
Forbrugeren i klemme: FDM dumper bilen på et skøn, men nægter efterfølgende at godtage en målerapport fra Teslas autoriserede værksted, der dokumenterer, at bilen er inden for de tilladte tolerancer.
Ekstra omkostninger: Som forbruger pålægges man en ekstra regning hos Tesla for at få foretaget de målinger, FDM ikke selv er i stand til at udføre, men som de alligevel vælger at tilsidesætte.(jeg har ikke fået fortaget en måling af mit slør, da jeg hurtig kunne konstantere på Facebook Tesla gruppen at ingen har fået deres målerapport godkendt af FDM)
Det er stærkt kritisabelt, at en medlemsorganisation som FDM, der foregiver at varetage bilisternes interesser, fører en form for "vendetta" mod specifikke mærker, som efterlader ejerne i en økonomisk og juridisk usikker position.
Hvis FDM vil dømme biler ude på baggrund af millimeter-tolerancer, må minimumskravet være, at de anskaffer det korrekte måleudstyr og følger Færdselsstyrelsens anvisninger loyalt, fremfor at lade det være op til en aggressiv manuel kontrol.
Jeg kan desværre ikke anbefale Tesla-ejere at benytte FDM til syn, så længe de ikke kan foretage en objektiv måling af de foreskrevne tolerancer.

Svar fra FDM Test & Bilsyn
Fik samtidig gode tips til den fremtidige vedligeholdelse.