Banner for FDM Forsikringer

TrustScore 4 av 5

4,1

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Er glad for FDM Forsikring, har kun god erfaring når jeg kontakter dem, både på mail og telefonisk. De vender også altid tilbage på mine henvendelser hvis det ikke lige lykkes at komme igennem til dem... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God og nem forståelig orientering om dækning i om de omtalte forsikringer. Også om priser og betaling.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

FDM/Tryg er det absolutt beste og mest kundevennlige forsikringsselskapet vi har erfart i Danmark i den tiden vi har bodd her siden 2009 - utrolig behjelpelig og hyggelig selv online

Informasjon om virksomheten

1. Forsikringsbyrå

Skrevet av virksomheten

Som en del af FDM medlemskabet kan du få adgang til FDM Forsikringer, hvor du kan samle dine forsikringer og få ro i maven med dækninger, der er lavet til hverdagen. FDM er Danmarks største interesseorganisation for bilister, og vi arbejder for bilisternes interesser, samtidig med at vi hjælper medlemmerne med rådgivning og services i hverdagen. Hos FDM Forsikringer formidler vi forsikringer til FDM medlemmer, og du får mulighed for at vælge forsikringer på tværs af flere områder, blandt andet køretøj, bolig, person, rejse og kæledyr. Fokus er på kvalitetsforsikringer til stærke medlemspriser og rådgivning, når du har brug for det. Du kan nemt komme i kontakt med os på 33 91 66 88 eller læse mere på fdmforsikringer.dk

Kontaktopplysninger

4,1

Bra

TrustScore 4 av 5

5k anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

FDM/Tryg er det absolutt beste og mest…

1. mai 2025

Hej Pino.

Mange tak for dine pæne ord. Jeg er glad for at høre om din positive oplevelser.

God dag.

Jeppe, FDM

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg har i en måned prøve at anmelde en…

Jeg har i en måned prøve at anmelde en skade online. Men deres website virker ikke. Og telefonerne er konstant optaget.

21. november 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Hej Sertan

Det forstår jeg godt at du ikke er tilfreds med.

Har du talt med vores tekniske support i forhold til de udfordringer som du oplever når du forsøger at logge på Mit FDM ? Hvis ikke, vil jeg anbefale dig at kontakte dem, så de kan undersøge hvad der ligger til grund for fejlen. Du kan kontakte Teknisk Support på tlf. 70 21 02 91.

Vores skadeafdeling kan være dig behjælpelig, i forhold til at oprette skadesagen. Du kan bestille et opkald fra den afdeling du ønsker at tale med, via nedenstående link – så ringer vi til dig.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God forståelig og ordentlig behandling…

God forståelig og ordentlig behandling af min forespørgelse angående mine forsikringer og deslige.

8. april 2024

Hej Torben

Dejligt at læse, at du fik god og ordentlig behandling af din forespørgsel, da du var i kontakt med os.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg gider ikke svare på tilfredshed…

Jeg gider ikke svare på tilfredshed hver eneste gang. Når jeg så bare undlader at svare kommer der sandelig en rykker - godt nok skrevet pænt, men alligevel 🫤

11. mars 2024

Hej Arne

Jeg er ærgerlig over at du har skrevet den på trods, for det lyder umiddelbart til at det ikke er os som selskab du er utilfreds med.

Jeg håber, at vi kan gøre os fortjente til lidt flere stjerner en anden gang.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hvis man kan give en Tesla 6 stjerner…

Hvis man kan give en Tesla 6 stjerner så har man enten snakket godt med Tesla!!!!!
Eller også har man ikke prøvet at blinke i en rundkørsel + samle kvalitet

1. februar 2024

Hej Preben

Jeg er ikke helt sikker på, at jeg forstår hvad det er du mener med din anmeldelse i forhold til FDM Forsikring.

Du er velkommen til at uddybe, ved at opdatere, eller sende en mail til hejsa@fdmforsikring.dk

Alt som forventet

5. januar 2024

Hej Benny

Hvor er det skønt at læse, at vi levede op til dine forventninger 😊

Du skal have mange tak, fordi du havde lyst til at anmelde os på Trustpilot.

God eftermiddag.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg syntes i er meget behagelige at…

Jeg syntes i er meget behagelige at tale med samt god kundeservice .

2. januar 2024

Hej Betina

Hvor er det skønt at læse, du er tilfreds med den service du får hos FDM Forsikring.

Du skal have mange tak, fordi du ville anmelde os på Trustpilot.

God eftermiddag.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Rimelig pris

13. desember 2023

Hej Benny

Det er vi rigtig glade for at du syntes 😊

Mange tak fordi du ville anmelde os på Trustpilot, og rigtig god weekend.

Professionel og kundevenlig betjening

Behagelig og hjælpsom kontaktperson.
Ingen dikke-darer.
Kort og godt. Professionel og kundevenlig betjening.

5. oktober 2023

Hej Ole

Mange tak for din anmeldelse, og for de flotte ord.

Hvor er det skønt at læse, det var den oplevelse du havde.

Rigtig god weekend.

Alt går godt

6. oktober 2023

Hej Ibrahim

Det er vi rigtig glade for at du syntes :)

Mange tak for din flotte anmeldelse, og rigtig god weekend.

Styr unna dette selskapet

Styr unna dette selskapet! Dersom du har Tryg forsikring vil de benytte Norsk Hussopp Forsikring for skadedyr og råte. Jeg tilråder mot det sterkeste å inngå avtaler for bolig/fritidsbolig med disse selskapene. Det er ingen informasjon dersom skadesak er meldt og du vil ikke bli fornøyd med resultatet. Alle anmeldelsene av dette samarbeidet er tydelige på hva man kan forvente.

5. september 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Hej Karl-Johan

Det ser ud til at din anmeldelse handler om en oplevelse med Tryg Forsikring i Norge?

Her i Tryg Forsikring Danmark / FDM Forsikring, har jeg derfor ikke mulighed for at finde din sag, eller kommentere nærmere på det.

Venlig hilsen Morten, FDM Forsikring

gode forsikringer

2. februar 2023

Hej Kitty

Det er vi godt nok glade for at læse. Mange tak for din anmeldelse :)

Venlig hilsen Morten, FDM Forsikring

Positiv meget

12. januar 2023

Hej Helle

Så kort og godt kan det beskrives 😊

Tusind tak for din flotte anmeldelse, og rigtig god weekend til dig.

Dårlig produkter langsom levering

Dårlig produkter langsom levering dårlig kunde service

1. september 2022

Hej Marlene

Jeg er ærgerlig over at læse du er utilfreds med vores produkter, og den service du har fået hos FDM forsikring.

Ud fra oplysningerne i din anmeldelse, kan jeg ikke se hvad der ligger til grund for denne oplevelse.

Hvis der er noget du mangler fra os, eller hvis du har lyst til at uddybe din dårlige oplevelse, er du velkommen til at sende en mail til mig på hejsa@fdmforsikring.dk med dit telefonnummer - så ringer jeg til dig.

Venlig hilsen Pernille, FDM Forsikring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv