Elgiganten A/S Anmeldelser

145 370

3,5

Ordren var i sin fineste stand, da varen var som click & collect var ventetiden også ganske kort, dog forventet da det var en lagervare. Personalet som betjente mig i butikken var høflige og ordentlig... Vis mer

Jeg bestilte Huawei Watch fit 4 pro, fint løbe ur. Tracker fint med offline kort. Fint med søvn tracker, dog var jeg klar over min søvn var dårlig og kort. Men den virker! Batterilevetiden er... Vis mer

Var fysisk i butikken og spurte dem om de ville bestille den hjem,det gjorde de ikke så der var absolut ingen service som i ingen -5 stjerner.

Stadig ingen pakke og elendig service Elgiganten skulle have leveret min pakke den 1 December - jeg venter stadig! Skulle have brugt gaven til min kærestes fødselsdag d. 10 December. Nu krydser je... Vis mer

1. Elektronikkbutikk
  2. Mobiltelefonforhandler
  3. Databutikk
  4. Kjøkkenutstyr
  5. Forhandler av vaskemaskiner og tørketromler

Om Elgiganten A/S

Uanset om du har spørgsmål om produkterne, din ordre eller andet, kan du altid fange os på Facebook. Vi har et stort hold bag, med specialister fra vores varehuse indenfor alle varegrupper - og ydermere håndplukkede ressourcer fra vores kundecenter - til at klare alle typer spørgsmål!
Så kom ind på Facebook og mød os!

Elgiganten A/S

WE HELP EVERYONE ENJOY AMAZING TECHNOLOGY
Det vil vi gøre, ved at være den ledende, mest fleksible og mest effektive og bæredygtige udbyder af elektroniske produkter og services, der leverer varerne med værdi for pengene. Vi tror på, at vores vision lykkes, hvis vi lytter til vores kunder og til hinanden, og hvis vi hjælper, rådgiver og yder den bedste indsats. Vi vil ikke bare sælge dig det, vi tror du ønsker. Vi vil hjælpe dig med at give dig det, du vil have og drømmer om.

PRISMATCH, bare en af mange fordele

Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket

Vi lever af glade kunder, og vi er ikke bedre end vores seneste kundeoplevelse. Vi har store ambitioner og stræber efter at give dig den bedste oplevelse, hver gang du er i kontakt med os. Udover et kæmpe udvalg tilbyder vi, det vi mener er, markedets bedste kundefordele, og vi lover at gøre alt, hvad vi kan for, at du får en god oplevelse hos os!

Middels

145k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

(145 370)

11 213 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Gode vare til overkommelig pris 😀😀så…

Gode vare til overkommelig pris 😀😀så alle kan værre med.

13. november 2023

Hej Heidi

Tak for din anmeldelse!

Hvor er det dejligt, at du kan lide både vores varer og priser, og at du har haft en god oplevelse med at handle hos os.

Jeg håber, du bliver glad for dine produkter!

Elgigantens Kundecenter

billig lille konverter som kunne sendes…

billig lille konverter som kunne sendes gratis med kuvert.

8. november 2023

Hej Victhor,

Tak fordi du tager dig tid til, at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig meget, at du har fundet rette produkt til en god pris, også med gratis forsendelse. Jeg håber din konverter lever op til forventningerne.

Rigtig god dag.

Mille

Meget høflig betjening

8. november 2023

Hej Pernille,

Mange tak for din anmeldelse!

Hvor er det godt, at du har modtaget god og høflig betjening ved dit besøg hos os.

Din mening er vigtig, så du skal have tak for at dele den med os her.

Dårlig returneringsret

Super dårlig service vedr. returnering.
Skriver på deres hjemmeside at man kan returnere Epoq køkken elementer indenfor 30 dage, men de vil ikke tage dem retur alligevel. En skam man ikke kan give 0 stjerner

3. november 2023

Hej Lars,

Mange tak fordi du tager dig tid til at anmelde os her på Trustpilot.

Jeg er ked af at høre det ikke har været muligt at returnere dit Epoq produkt, som ellers anvist på hjemmesiden.

Det vil jeg meget gerne undersøge nærmere, men jeg kan desværre ikke finde din ordre ud fra din anmeldelse.

Derfor må du meget gerne skrive til os på social.ccc@elgiganten.dk eller blot opdatere din anmeldelse med et ordrenummer/telefonnummer.

Rigtig god weekend!

Ikke særlig god kundebehandling

Jeg så etter en tøjdamper, hvor det sto online at det var flere til Outlet-varianter tilgjengelig i butikken. Gikk dit og spurte etter dette, fikk rask beskjed om at denne butikken ikke selger Outlet-varer, og sa at det måtte stå feil opplysninger på nettbutikken eller at det har blitt solgt ut, uten at den ansatte var interessert i å sjekke dette videre. Sto i butikken og bestilte Outlet-varen til «klikk og hent», og ventet utenfor til henting var klart. Ny selger i kassen bekreftet at det var en Outlet-vare og at butikken selger dette.

15. oktober 2023

Tak for din anmeldelse.

Jeg er meget ked af at læse, at du fik forkert information af en medarbejder i vores butik på Fisketorvet ift. outlet.

Vi sælger generelt set outletvarer i alle vores butikker, så jeg stiller mig også uforstående overfor, at medarbejderen afviste dette. Jeg sørger selvfølgelig for at sende din anmeldelse samt feedback videre til butikken, så der kan følges op på det internt.

Jeg er dog glad for, at du trods alt fik dit produkt, og jeg håber, at du bliver glad for det.

Hav en dejlig dag!

Virklig god priser

11. oktober 2023

Hej Salwa,

Mange tak fordi du tager dig tid til at anmelde os her på Trustpilot.

Hvor er det skønt at høre du synes vi har virkelig gode priser!

Vi ønsker at kunne tilbyde elektronik til alle, hvorfor vi ønsker at sætte vores priser godt og samtidigt tilbyde prismatch i tilfælde af at en konkurrent har et produkt billigere.

Så jeg er glad for at høre du ligeledes er tilfreds med vores priser!

Tak for at dele din oplevelse med os.

Elgigantens Kundecenter

Let og enkelt at bestille på butikkens…

Let og enkelt at bestille på butikkens web-side. God kommunikation om levering.
Venter nu på varen.

8. oktober 2023

Hej Ole

Tak for din anmeldelse!

Hvor er det godt at høre, at du havde nemt ved at bestille din ordre over vores hjemmeside. Jeg håber at du bliver glad for dit produkt!

God søndag!

Elgigantens Kundecenter

Ville være perfekt hvis jeg selv kunne…

Ville være perfekt hvis jeg selv kunne bestemme hvilken pakkeboks min pakke skulle leveres i.

6. oktober 2023

Hej Lennard

Tak for din anmeldelse.

Når man bestiller en vare til levering fra os, kan man rigtig nok ikke selv vælge, hvilken pakkeshop, den skal leveres til. Dog er det altid den nærmeste Bring-pakkeshop, der vælges, ud fra den adresse, man indtaster.

Din mening er selvfølgelig vigtig, og vi sætter stor pris på at du sætter ord på, når der er noget, du synes vi kan forbedre os på.

Hav en dejlig weekend!

Elgigantens Kundecenter

Jeres udbringer (Bring) når jeg…

Jeres udbringer (Bring) når jeg bestiller og betaler for at mine pakke skal leveres på hjemme adressen, så forventer jeg at den står på adressen, og ikke ligger i en pakkeshop..

20. september 2023

Hej Dennis,

Mange tak for din anmeldelse!

Jeg er ked af at høre, at du ikke har været tilfreds med din levering.

Det ser ud til at Bring har noteret, at der ikke var nogen til stede på adressen da de forsøgte at levere.

Eftersom de ikke bare må lægge pakken ubevogtet på adressen, har de i stedet leveret den til den pakkeshop i nærheden.

Varen er på lager

At varen var på lager.

17. september 2023

Hej Flemming.

Mange tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse med os her.

Vi er glade for at høre, det hele er gået som det skulle og for den positive anmeldelse.

Skulle der være anledning til det, håber vi klart på at se dig igen i fremtiden.

Rigtig dejlig dag!

Det fungerede

10. september 2023

Hej Kitty,

Mange tak fordi du tager dig tid til at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig at høre alt er gået som det skulle, da du handlede hos os.

Jeg håber vi får fornøjelsen af dit besøg en anden god gang!

Det godt service

1. september 2023

Hej Sommai.

Tusind tak for anmeldelsen.

Vi er virkelig glade for at høre, det har været en positiv oplevelse at handle ved os og det hele er gået som forventet.

Du skal igen have stor tak fordi du skriver til os og ønskes ellers blot en dejlig weekend.

Elgigantens kundecenter

Gir dårligt man ikke kan få avisvarer i…

Gir dårligt man ikke kan få avisvarer i butikken men at man skal vente 3 dage

28. august 2023

Hej Jens-Peter.

Tusind tak fordi du deler din oplevelse med os her.

Vi forsøger så vidt muligt at have kampagnevarer tilgængelige, både online og i butikkerne.

Jeg kan se det ur, du har bestilt er på lager i mange af vores butikker, samt på hovedlager hvorfor det kan komme hjem på få dage.

Skulle man være i tvivl, kan man til hver en tid tjekke lagerstatus på produktsiden eller kontakte kundecenteret på 70 80 70 70

Vi takker til din feedback mht. sortiment og jeg sørger for at dette tages med videre til forbedring.

Du må have en dejlig dag!

Elgigantens kundecenter

Da varen først er på lager online den …

Da varen først er på lager online den 28/8 og til afhentning d. 31 venter jeg med min endelig vurdering

21. august 2023

Hej Brian.

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at du tager dig tid til at dele din oplevelse med os her.

Skulle du have lyst til at opdatere os med hvordan det er gået, ville dette virkelig værdsættes.

Ellers ønskes du blot en dejlig weekend!

Raskt og enkelt 👍

15. august 2023

Mange tak fordi du tager dig tid til at anmelde os her på Trustpilot.

Jeg er rigtig glad for at høre det har været enkelt og raskt at handle hos os!

I den forbindelse håber jeg du bliver glad for dit nye produkt.

Elgigantens Kundecenter

Forsinket levering og mangler dele

De giver forventet leverings dato til d.3 men kommer først d.8 fint nok med det, men når pakken så endelig er her, så mangler den strømforsyning, skal nu vente endnu længere tid. Godt nok første og sidste gang man bestiller noget her fra igen.

8. august 2023

Hej Jawad,

Mange tak fordi du tager dig tid til at anmelde os her på Trustpilot.

Jeg er ked af at høre dit produkt ikke er ankommet fuldendt.

Som udgangspunkt oplyser vi en forventet leveringsdato for at tage forsinkelse i betragtning, men jeg kan sagtens forstå frustrationen i at vente ekstra tid og modtage et produkt med mangler.

I den forbindelse har jeg sørget for at tilbagebetale fragtgebyret for den lange ventetid.

Jeg beklager mange gange ulejligheden og hvis andet skulle opstå er du velkommen til at skrive til os på social.ccc@elgiganten.dk

Du ønskes en dejlig dag!

God pris, god service

4. august 2023

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med vores priser og service.

Din mening er vigtig, og vi sætter stor pris på at du har lyst til at dele den med os.

Hej Louise,

Mange tak for din anmeldelse!

Hvor er det skønt, at Elgiganten Slagelse har kunne give dig en super god serviceoplevelse i deres butik - det glæder mig.

Din mening er vigtig og vi sætter stor pris på, at du har lyst til at dele den med os her.

Alt var ok

Alt var ok, ville bare ønske at man ikke var nød til at slå sin VPN(sikkerhed) fra for at handle online med jer

30. juli 2023

Hej Brian,

Mange tak for din anmeldelse!

Jeg kan sagtens forstå din tanke, da man naturligvis gerne vil føle sig sikker når man surfer på nettet.

Elgiganten.dk er en sikker side for internethandel, men det er ikke alle hjemmesider som tillader at man benytter en VPN.

Vi sætter stor pris på din feedback, så den tager jeg naturligvis med videre til rette afdeling for intern opfølgning.

Hej Mads,

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at kunne yde en god service, som bare virker som det skal.

Det er dejligt at høre, at du er glad og tilfreds.