Reklamation på køkkenlåger som skaller i lakken og der kommer buler, køkkenet falder nærmest fra hinanden og Elgiganten har stået for montering. Det er en kamp at udfylde reklamation! Får lovet nye... Vis mer
Se hva andre synes
Meget irriterende at når man skal vælge leveringsmetode og vælger Klik and Collect, fremgår der en dato og tidspunkt som på ingen måde holder når ordren er gennemført. Kunne nu hente varen en uge sene... Vis mer
Hej jeg købte en garmin gps, den var i demo mode, skrev til kundeservice flere gange i en uge. De havde desværre tid til at besvare mine mails, omsider fandt jeg på en amerikansk hjemmeside hvordan... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Elgiganten fører et kæmpe udvalg af TV, Computer, Hvidevarer, Køkkenmaskiner, Mobiler, GPS og meget mere. Lave priser gør noget ved humøret.
Kontaktopplysninger
Copenhagen, Danmark
- giganten.dk
Almindelig brug vurderet som overbelastning
Jeg indleverede min otte måneder gamle bærbar (HP) til reparation/reklamation, da den ikke længere kunne oplades. Stikket i pc’en virkerede defekt. Jeg regnede bestemt med, at problemet var dækket af reklamationsretten. Det viser sig så, at en tekniker vurderede det som en skade opstået ved overbelastning. Jeg blev ganske overrasket over den vurdering, da jeg havde brugt pc’en helt almindeligt og ikke udsat den for nogen form for overbelastning. Istedet for at få repareret eller erstattet computeren med en ny bliver jeg præsenteret for en regning på lige over 2000 kr. for at udskifte noget hardware relateret til opladning. Jeg er uenig i vurderingen af overbelastning og vil ikke betale for reparation. Derudover var anskaffelsespriseb 2500 kr., så det giver meget lidt mening. Ved afhentning af den fortsat ubrugelige computer i Svendborg bliver jeg nødt af en flink ansat, som viser mig de billeder, teknikerne har taget af computeren “indre”, som begrunder afgørelsen om overbelastning. Det viser sig, at der er en komponent centralt i computeren, i ganske god afstand fra strømstikket, som er knækket. Jeg udtrykker min undren over, at teknikeren mener, brugeren af computeren (ut.) kan have beskadiget den. Han gav mig ret i, det virkede mærkeligt, men meddelte, han ikke kunne gøre noget.
Jeg gik fra Elgiganten med min pc, som jeg fortsat ikke kan tænde. Jeg blev gjort opmærksom på, at hvis jeg selv åbner den op og forsøger at reparere, så frafalder reklamationsretten… Som om jeg ikke netop havde forsøgt at gøre brug af den uden nogen hjælp?
Reklamation på køkkenlåger som skaller…
Får lovet nye låger, hvor en montør ringer for at ville montere men lågerne er ikke kommet da elgiganten har sendt til en helt anden adresse selvom denne er blevet bedt rettet mange gange!
Lågerne ankommer endelig men de har ikke sendt en til at montere. Lågerne har nu stået i 12 uger og har ringet til deres epoc reklamationsafd. hvor de 8 gange har lovet nogen ringer retur men man hører intet!!! Hver gang man ringer til dem er det enten svensk eller norsk talende som kan virkelig dårligt engelsk!!! Anbefaler ingen at handle køkken hos elgiganten! Det er nu 4 mdr siden og der er stadig intet sket i sagen andet end epoc medarbejdere som lover man bliver kontaktet. De smider røret på når man gerne vil tale med en chef, det er kun måske muligt hvis man sender en mail. Selve køkkenet har fået nye buler lg skader i lakken og sokler osv falder ned.
Elgiganten Silkeborg
Elgiganten Silkeborg, efter at stået i ca 15 minutter på at blive ekspederet de 3 sælger står bare og snakker, pjatter og griner i tv afdelingen, forlod jeg butikken godt der er andre udbyder.
Føler mig vildledt – dækker ikke som lovet
Jeg skriver denne anmeldelse, fordi jeg er ekstremt skuffet over den vejledning (eller mangel på samme), jeg fik hos Elgiganten.
Da jeg købte min skærmbeskyttelse, blev jeg solgt produktet til en ret høj pris med det klare løfte om, at jeg kunne få den skiftet til en ny, når jeg havde lyst eller behov for det. Det var hele årsagen til, at jeg valgte at købe den hos dem.
Nu hvor jeg har brug for at få den skiftet, får jeg pludselig at vide, at aftalen kun var gyldig sammen med den specifikke mobil, jeg købte på det tidspunkt. Det blev jeg overhovedet ikke informeret om ved købet.
Det føles som om, sælgeren udelukkende havde fokus på at lukke et salg frem for at informere mig ordentligt om vilkårene. Det er virkelig dårlig stil at sælge dyre tillægsydelser uden at lægge alle kortene på bordet. Jeg føler mig direkte vildledt.
ALDRIG MERE EL-GIGANTEN
Tirsdag d. 13. januar afleverer jeg min nyere (måske 7 måneder) Samsung pc til reparation. S-tasten skriver dobbelt. D. 12. februar får jeg sms omkring at hente den, men at de ikke kunne reparere den. Nu er der gået 31 dage. Jeg er syg og sur, og går tager derned og får nu en anden besked. Nu kan de godt reparerer den, men de vil have penge. Hvor mange ved de ikke noget om. Så vi bliver enige om, at sende den tilbage til Sverige og få et overslag. (Alt det her burde de jo have gjort fra Sverige af) Meget mærkelig arbejdsgang. Ingen pris. Tirsdag d. 5. marts bliver den sendt afsted igen. Fredag d. 16. marts får jeg i telefonen med kundeservice at vide, at reperationen koster over 1800 kr. Jeg siger nej tak og kan hente min pc d. 19. marts. GÅ ALDRIG I EL-GIGANTEN! Og slet ikke på Nørrebrogade i ramadamen. De stakler må jo være gået totalt sukkerkolde. P.s.: Manden i kundeservice kan få de sidste 4 stjerner.
Alt andet end service
Jeg har her til aften være i Elgiganten på Strøget for at købe en ny iPhone. Der stod to medarbejdere og spillede med en bold. kiggede over på dem og fik øjenkontakt men ingen kom hen for at spørge om de kunne hjælpe. Så gik hen til dem og sagde hej, intet hej igen. Så kiggede vi lidt på hinanden. Jeg sagde så at jeg godt kunne tænkte mig en ny iPhone og der fik jeg så et okay. men ikke nogle opfølgende spørgsmål, som ved du hvilken du kunne tænkte dig. Han sagde så de ikke havde nogle iPhone 17 pro. hvor jeg så skulle stille spørgsmål ved det og sige - det kan jo ikk være rigtigt. hvor efter de så på mystisk vis havde 4. nede i kælderen hvor jeg skulle hente den var der ingen medarbejdere for de stod bag ved og snakkede. efter lidt tid kommer der en ud. jeg siger hej jeg skal bare hente min iPhone og rækker bonen. ikke et ord fra ham. ind til at han har kiggede lidt på bonen og siger jeg henter en nøgle. han giver mig min iPhone og jeg siger tak god aften. Men intet fra medarbejderen.
Virkelig ærgerligt at glæden over en ny telefon bliver helt overskygget af nogle dårlige medarbejdere. Gik ud med en følelse af jeg skulle have sagt undskyld jeg kommer og bruger + 10.000 kr.
Købte en helt ny kaffemaskine til 5000
Købte en helt ny kaffemaskine til 5000.
Kommer hjem og åbner den, så er den helt beskidt og fyldt med kafferester. Meget ulækkert! El giganten Køge - det er for dårligt!
Køb af Lenovo computer
I juni måned 2025 købte jeg en laptop, Lenovo i Elgiganten, Fisketorvet på Vesterbro. Jeg har problemer med cuseren, (pilen). Pilen kommer ikke frem når jeg åbner op for min Lenovo. Pilen er meget ustabil, og har ikke virket siden i går dem 8. Marts 2026. Min laptop har været til reparation ca 5 til 7 gange i Elgiganten, siden jeg købte den, og hver gang har pilen virket et par dage, hvorefter pilen forsvinder igen. Sidste reparation var for omkring 2 måneder siden. Pilen har virket fint siden sidste reparation for ca 2 måneder siden. Men nu er pilen forsvundet igen siden i går. Jeg er derfor nu nået til at Elgiganten, enten må give mig mine penge igen, eller give mig en anden laptop. Min Lenovo har trods alt kostet kr. 6.000 kr. Jeg kender ikke til de regler som forbruger, men det kan ikke passe jeg skal blive ved og ved med have det problem med pilen.
Bare et surt opstød
Bare et surt opstød. Jeg bestilte en ansigtsbørste på Elgiganten markedet men har aldrig modtaget den. Jeg fik en besked fra INF om at den var afsendt fra deres lager i Sverige som almindelig brev, men fordi de ikke kan komme til vores postkasse i opgangen, svæver den nu rundt et eller andet sted. Det er ikke i orden at sende en pakke som brev for ellers kunne den jo bare have været leveret i pakkeshopen. Så nul stjerner fra mig og spild af penge 🤬
Vi købte et komfur med kabel
Vi købte et komfur med kabel, som skulle leveres og det gamle skulle de tage retur- selvfølgelig alt mod betaling. Komfuret kom men uden kabel fandt vi ud af, da vi pakkede det ud. Ringede til budet uden resultat. Kundeservice kunne så sige, at vi havde 2 muligheder enten selv at køre til forrrtningen og hente et eller få det sendt og derfor få derby løbet af ca. 5 dage. Vi valgte at køre til Elgiganten, som kunne meddele, at når det ikke var med, ja så havde de ikke noget liggende, det var en fejl fra leverandøren.Resultat ingen kabel ingen komfur, der virket, før vi får fat i et kabel. Elendig service, man tror man handler med en specialist, men de er amatører. Vil aldrig handle der mere. Ingen aner nogenting om noget som helst.
1 stjerne – Garantireparation endte med regning og skader
Mit TV (købt november 2024 og dermed under reklamationsret) blev indsendt via Elgiganten til Elcare Nordic pga. tydelig ujævn bagbelysning/lyse pletter langs kanterne.
Inden indsendelse forklarede jeg fejlen grundigt og blev oplyst om, at sagen ville gå på garanti. Jeg tilbød flere gange at sende billeder, men fik at vide, at det ikke var nødvendigt.
Efterfølgende modtog jeg ingen dialog, ingen teknisk redegørelse og intet tilbud – kun en faktura fra Elcare Nordic på ca. 1.700 kr. for “ingen fejl fundet”. Elgiganten vil ikke betale regningen og henviser til Elcare.
Ifølge servicebetingelserne skal der fremsendes tilbud, hvis en fejl ikke er omfattet af garanti. Det er ikke sket.
Derudover er TV’et returneret i forringet stand med tydelige ridser på bagsiden og langs aluminiumsrammen. Bagbelysningen fremstår også ændret i forhold til før indsendelse, hvilket indikerer, at der har været foretaget indgreb.
Jeg finder det stærkt kritisabelt, at:
En reklamationssag ender med faktura uden forudgående tilbud
Der ikke gives dokumentation for testvurderingen
Produktet returneres med kosmetiske skader
Ansvar skubbes mellem Elcare Nordic og Elgiganten
Sagen er bestridt.
Hej jeg købte en garmin gps
De havde desværre tid til at besvare mine mails, omsider fandt jeg på en amerikansk hjemmeside hvordan man slår demo mode fra da den ellers ikke virker.
Ovenstående er rart at vide næste gang jeg skal anskaffe elektronik.
Kjeld Johansen
Amatør support ved køb af iphone
Når I IKKE har kvalificeret personale, kunne I så sætte et skilt op med: KUN AMATØRER PÅ ARBEJDE I DAG! Jeg har netop købt en iphone for ca. 13.000 kroner i Amager Centret. Vi ville kun have få ting overført fra den gamle - kontakter, noter - og ingen apps - det ville vi selv ordne. Købet var afsluttet 16.41 - og vi kunne hente telefonen en time efter. Men den simple manøvre forkludrede de, og vi endte med at vente til kl. 19.30. Og så havde de ovenikøbet slettet apps på den gamle telefon, som ingen havde bedt dem om. Så læren må være: Køb din telefon og gør alt selv!!!
Jeg er så SKUFFET
Jeg er så SKUFFET!
Jeg har via mit arbejde købt en IPad. Den blev bestilt d 5/12-25. Det skulle være en julegave til min søn. Den kom ikke og leveringsdatoen blev ved med at blive udskudt. Jeg tryggede på pyt knappen. Min søn har heldigvis fødselsdag i februar. Men nu er ordren udskudt igen igen igen.. denne gang til efter min søns fødselsdag. Når man ringer til kundeservice er personalet flinke. Men INGEN kan give mig andet forklaring end producenten kan ikke følge med.
Hvorfor sælger man et produkt som tydeligvis ikke har kunnet leveres?
Nu skal jeg forklare mit barn at han må vente på at få sin gave.
Jeg kan ikke bare annullere ordren da jeg er begyndt at betale den via mit arbejde.
Som enlig mor er det her det værste bondefangeri jeg nogensinde har stået med. Jeg kan ikke bare blive ved med at købe ekstra gaver da Elgiganten ikke leverer!! Øv.. er knust..
Datoen er i skrivende stund 14 februar..
Hvornår kan jeg få min vare levet?
Stærk service og opfølgning
Efter en møj dag, fyldt med uheld, som havde fået mig i dårligt humør, tog jeg til Elgiganten Hundige/waves for at købe en computer opladningsstik. Allerede ved indgangen så jeg to medarbejdere stå og sludrer. Jeg kunne mærke irritationen stige hos mig, men det ændrede sig heldigvis hurtigt, de stod åbenbart klar til at tage imod kunderne og hurtig kontaktede den ene medarbejder mig for at hjælpe. Jeg udtrykte det jeg skulle bruge og undskyldte at jeg nok var i lidt dårligt humør, jeg fik fantastisk hjælp og forlod stedet hurtigt, med mit nye stik. På vej ud så jeg endnu en medarbejder gik frem til en kunde der var på vej ind, virkelig stærk opsøgende service.
Senere samme dag, om aftenen forsatte min uheldsdag og jeg fik slettet alt på min computer. Næste morgen havde jeg modtaget end mail, fra Elgiganten om en stor mængde var slettet fra min computer og om det var meningen? Jeg tog min computer med mig mod Elgiganten, Glostrup. Der tog reparationsafdelingen (jeg har en betalt backup og reparations aftale) imod mig uden at dømme eller andet for min dumhed. På under 3 døgn blev den repareret og backup sat ind (så jeg ikke mistede noget), herunder fik jeg et opkald undervejs om hvorledes det gik og hvad jeg kunne forvente af tid før jeg havde computeren igen. Det var helt igennem super service, behandling og opfølgning. Jeg følte jeg fik en ekstra indsat og behandling og har stor ros til hele reparation teamet, herunder fremhæver jeg specielt David. Mange tak for der stadigvæk findes professionel kundeservice.
Temu kan levere en pakke hurtigere fra Kina end Elgiganten kan i Danmark
Jeg bestilte en computer d. 28.01.2026 kl. 09:29, som skulle leveres d. 30.01.2026 kl. 12:00.
I den tilsendte ordrebekræftelse kunne jeg se at leveringen ikke rørte sig det mindste. Jeg kontaktede derfor kundeservice d. 30.01 kl. 14:30 for at høre ind til hvad der skete. Kundeservice oplyste, at pakken skulle sendes fra Aalborg, og de ville kontakte mig enten pr. mail eller telefon indenfor kort tid.
Kl. 16:45 kontakter jeg kundeservice igen, da der ikke var sket noget som helst.
Den nye medarbejder jeg fik fat i oplyste, at jeg kunne forvente at de ville vende tilbage i løbet af 2 arbejdsdage!? Komplet håbløs kundeservice!
Min datter har købt et Apple Watch i…
Min datter har købt et Apple Watch i Elgiganten (Viborg). Vi bestilte størrelse MS, men modtog LM, som er alt for stor til hende. Da pakken kom, opdagede vi desværre ikke fejlen, før æsken var åbnet.
Da jeg kontaktede Elgiganten, viste det sig, at vi aldrig har modtaget en ordrebekræftelse, så vi har ikke haft mulighed for at kontrollere, om varen var bestilt korrekt. Elgiganten har heller ikke efterfølgende kunnet fremsende en ordrebekræftelse.
Vi har ikke fået nogen hjælp, men derimod fået skylden for fejlen. Jeg blev sendt rundt mellem tre forskellige medarbejdere uden at få en løsning og blev til sidst blot afvist.
Meget dårlig kundeservice og manglende ansvar for egen fejl.
Jeg kan desværre ikke anbefale at handle hos Elgiganten i Viborg
After 1,5 månede så siger de det kan repareres
Jeg har afleveret en batteri støvsuge til reparation after mere en måned, var der ingen lyd
Så kontaktede jeg Elgiganten , og så efter mere end 1,5 skrev de at det koster 2141 kr for reparationer, mere end 62% af Helle indkøbes prisen
Hvorherre bevares -
Jeg har en dårlig oplevelse i dag i Elgiganten i Silkeborg, jeg indleverede et appel TV ( stadig med garanti)som ikke fungerede, de ville tjekke den og mente det ville vare 1 time, jeg ville få besked, det skete bare intet, jeg ringede og de ville ringe tilbage, der skete stadig ikke noget og der er gået 5,30 time så kørte jeg ned i butikken og fik så utrolig dårlig oplevelse, lederen af serviceafdeling. var nedladende og afvisende og oplyste at det ville tage mindst 1o dage, det mindste man kan forlange er vel at man får besked og ikke en behandling som om man er dybt godnat.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.