Elgiganten A/S Anmeldelser

145 346

3,5

Ordren var i sin fineste stand, da varen var som click & collect var ventetiden også ganske kort, dog forventet da det var en lagervare. Personalet som betjente mig i butikken var høflige og ordentlig... Vis mer

Jeg bestilte Huawei Watch fit 4 pro, fint løbe ur. Tracker fint med offline kort. Fint med søvn tracker, dog var jeg klar over min søvn var dårlig og kort. Men den virker! Batterilevetiden er... Vis mer

Var fysisk i butikken og spurte dem om de ville bestille den hjem,det gjorde de ikke så der var absolut ingen service som i ingen -5 stjerner.

Stadig ingen pakke og elendig service Elgiganten skulle have leveret min pakke den 1 December - jeg venter stadig! Skulle have brugt gaven til min kærestes fødselsdag d. 10 December. Nu krydser je... Vis mer

1. Elektronikkbutikk
  2. Mobiltelefonforhandler
  3. Databutikk
  4. Kjøkkenutstyr
  5. Forhandler av vaskemaskiner og tørketromler

Om Elgiganten A/S

Uanset om du har spørgsmål om produkterne, din ordre eller andet, kan du altid fange os på Facebook. Vi har et stort hold bag, med specialister fra vores varehuse indenfor alle varegrupper - og ydermere håndplukkede ressourcer fra vores kundecenter - til at klare alle typer spørgsmål!
Så kom ind på Facebook og mød os!

Elgiganten A/S

WE HELP EVERYONE ENJOY AMAZING TECHNOLOGY
Det vil vi gøre, ved at være den ledende, mest fleksible og mest effektive og bæredygtige udbyder af elektroniske produkter og services, der leverer varerne med værdi for pengene. Vi tror på, at vores vision lykkes, hvis vi lytter til vores kunder og til hinanden, og hvis vi hjælper, rådgiver og yder den bedste indsats. Vi vil ikke bare sælge dig det, vi tror du ønsker. Vi vil hjælpe dig med at give dig det, du vil have og drømmer om.

PRISMATCH, bare en af mange fordele

Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket

Vi lever af glade kunder, og vi er ikke bedre end vores seneste kundeoplevelse. Vi har store ambitioner og stræber efter at give dig den bedste oplevelse, hver gang du er i kontakt med os. Udover et kæmpe udvalg tilbyder vi, det vi mener er, markedets bedste kundefordele, og vi lover at gøre alt, hvad vi kan for, at du får en god oplevelse hos os!

Middels

145k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

(145 346)

11 178 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Lang leveringstid

Hej Kent,

Tak fordi du tager dig tid til, at anmelde os her på Trustpilot.

Jeg er selvfølgelig rigtig ked af at forsendelsen blev udskudt med en dag, grundet det uheldige vejrforhold vi alle har været ramt af.

Heldigvis kan jeg se, at pakken igår blev leveret og afhentet. Jeg håber at du produktet lever op til dine forventninger!

For ulejligheden vil jeg mægtig gerne sørge for at refundere fragten tilbage, det sørger jeg for at handle på og du kan forvente at pengene bliver refunderet, til det samme betalingskort ordren er købt med.

Du ønskes en dejlig dag!

Akin
Elgigantens Kundecenter.

Hej Jeff,

Mange tak for din anmeldelse!

Det ærgrer os, hvis du ikke er tilfreds med leveringstiden på din pakke.

Den ser ud til at være overgivet til Bring i dag, og at du kan forvente den leveret på mandag d. 8/1.

Du skal have stor tak for, at dele din mening med os her.

Elgigantens kundecenter

Det var enkelt at bestille og tilpasse…

Det var enkelt at bestille og tilpasse ordren - til min store forbavselse!

Hej Torben,

Tak fordi du tager dig tid til, at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig at høre det har været enkelt at bestille og tilpasse din ordre.

Godt

Den er meget godt

Hej Turker,

Tak fordi du tager dig tid til, at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig at høre du har haft en god oplevelse hos os.

God tilbud og priser

28. desember 2023

Hej Aidiah,

Tak fordi du tager dig tid til, at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig meget, at du syntes vores priser og tilbud er gode. Vi sætter stor pris på, at du har lyst til at dele din glæde med os her.

Rigtig godt nytår!

Mille
Elgigantens kundecenter

Pakken er stort set smadret ved…

Pakken er stort set smadret ved ankomst.
Man har ikke gjort sig den ulejlighed at pakke varen i en kasse for beskyttelse.

Hej Morten,

Mange tak for din anmeldelse!

Det lyder bestemt ikke godt, hvis du har modtaget en fragtskadet pakke.

Jeg har set billederne og besvaret din mail, og i et tilfælde som dette, anbefaler vi faktisk at tage produktet med forbi nærmeste butik for at reklamere.

Rigtig god jul!

Ekstremt langsom levering

14. desember 2023

Tak for din anmeldelse.

Jeg beklager, at du endnu ikke har modtaget dit produkt.

Jeg kan se, at der faktisk er noget forsinkelse på forsendelsen, og din ordre forventes leveret d. 22/12.

Hvis du har nogen opfølgende spørgsmål til din ordre, kan du kontakte Marketplace-partneren ved at gå til elgiganten.dk > Log ind > Min Side > Ordrehistorik > Ordredetaljer > Kontakt partner.

Du ønskes en dejlig dag!

Martina
Elgigantens Kundecenter

Varen var ikke på lager i nærmeste…

Varen var ikke på lager i nærmeste butik og onlineshoppen kunne være nemmere at navigere på

Hej Jytte,

Tak for din anmeldelse.

Jeg beklager hvis den ønskede vare ikke har været på lager i den butik du helst har ville handle i. Vi tilbyder faktisk altid at sende den gratis til en hvilken som helst Elgiganten, dog ville der komme lidt leveringstid på ved valg af dette.

Jeg vil rigtig gerne sørge for at tage din feedback omkring hjemmesiden med videre til rette afdeling, så vi kan få undersøgt dette og gjort den mere brugervenlig.

Vi sætter pris på du vil dele din oplevelse med os her.

Venlig hilsen,
Elgigantens kundecenter

Varestatus på hjemmesiden stemmer ikke…

Varestatus på hjemmesiden stemmer ikke overens med valgte butik.
Klik og hent er ikke mulig på alle varer.

Hej Asger,

Mange tak fordi du tager dig tid til at anmelde os her på Trustpilot.

Jeg er ked af at høre der har været et problem med vores lagerstatus, på hjemmesiden! Det kan jeg sagtens forstå kan skabe problemer.

Hertil er det korrekt at det ikke altid er muligt at benytte sig af KlikogHent, på alle vores varer. Det skyldes f.eks. at produktet ikke er på lager i det ønskede varehus, det er et Marketplace produkt, eller varen kommer fra et eksternt lager.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os på 70 80 70 70 såfremt du ønsker lagerstatus eller yderligere information omkring leverings mulighederne for det givne produkt.

Alt fint…

Alt fint…. Også pris

9. desember 2023

Mange tak fordi du tager dig tid til at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig at høre du har haft en god oplevelse hos os!

At du dertil har fået produktet til en god pris, er smukt. Tak for at dele din oplevelse med os.

Elgigantens Kundecenter

Min click-og-hent bestilling var klar

Min click-og-hent bestilling var klar, da jeg kom til butikken med en meget venlig betjening - og en fair pris.☺

8. desember 2023

Hej Niels,

Mange tak fordi du tager dig tid til at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig at høre du har benyttet dig af vores KlikogHent service!

At du dertil blev mødt af venlig betjening, da du afhentede din ordre, er skønt og jeg håber selvfølgelig at vi kan byde dig velkommen hos os, en anden god gang.

God betjening

God betjening, der var dog lovet et cover ud over tabletten, det var dog ikke med, men de siger at det kan søges og så kommer det. Jeg kan dog ikke finde hvor det skaffes?

5. desember 2023

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse!

Det glæder mig at høre du har oplevet god betjening i vores butik.

Det er korrekt at man har mulighed for at få et gratis book cover til sin tablet. Dog er det faktisk Samsung der kører med denne kampagne, og man vil derfor skulle registrere sit produkt hos dem, for at få sendt varen.

Du kan finde en komplet guide til hvordan man gør her: https://www.samsung.com/dk/offer/galaxy-tabs9-redeem/.

Der står godt nok inde på siden at kampagnen udløb den 30/09-2023, men dette kan du blot se bort fra. Det er Samsung der ikke har fået opdateret siden endnu.

Skulle du have yderligere spørgsmål til denne kampagne, kan du kontakte Samsung direkte på telefonnummer: +45 701 401 21.

Vi sætter stor pris på du har lyst til at dele din oplevelse med os her.

Venlig hilsen,

Førende i elektronik

Gode priser og fine returbetingelser

13. november 2023

Hej Tomas,

Tak fordi du tager dig tid til, at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig at høre du har været tilfreds med at handle med os.

Elgigantens kundecenter

Man kan ikke selv bestemme hvilken…

Man kan ikke selv bestemme hvilken pakkeboks pakken skal leveres til

2. desember 2023

Mange tak for din anmeldelse!

Man kan rigtig nok ikke selv vælge en specifik pakkeshop at få sin vare leveret til.

Vi benytter os af Bring, som, udfra den oplyste adresse på ordren, finder den nærmeste pakkeshop at levere til.

Du skal dog have stor tak for, at dele din mening og feedback med os her.

Hej Irma,

Mange tak for din anmeldelse!

Hvor er det dejligt at du har været tilfreds med din oplevelse hos os.

Vi sætter stor pris på, at du har lyst til at dele den med os her.

Det er godt service

26. november 2023

Hej Sajeeth,

Mange tak fordi du tager dig tid til at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig at høre du synes vi yder god service hos os!

Vi sætter stor pris på at du ønsker at dele det herpå, og så håber jeg selvfølgelig at den gode service fortsætter.

Elgigantens Kundecenter

Rask og jeg kunni hente pakken om 30…

Rask og jeg kunni hente pakken om 30 minuter.

22. november 2023

Hej Audur,

kompetent

kompetent behagelig

22. november 2023

Hej Richardt,

Mange tak fordi du tager dig tid til at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig at høre du synes det er både behageligt at handle hos os!

At du ligeledes bliver mødt af kompetente medarbejdere, er perfekt.

Rigtig god aften!

Hej Tove.

Mange tak for din henvendelse.

Hvor er det godt at høre om den positive oplevelse, ved dit seneste køb.

Det glæder mig, du allerede nyder godt af dit kølefryseskab og om den punktlige levering.

Du må have en dejlig dag og skal igen have tak for din feedback.

Venlig hilsen
David

Super

det som det skulle være.

16. november 2023

Hej Jan,

Mange tak fordi du tager dig tid til at anmelde os her på Trustpilot.

Hvor er det dejligt at høre at alt er gået som det skulle!

Det glæder mig at der ingen problemer har været og du nu kan forvente at modtage din ordre meget snart.