Ordren var i sin fineste stand, da varen var som click & collect var ventetiden også ganske kort, dog forventet da det var en lagervare. Personalet som betjente mig i butikken var høflige og ordentlig... Vis mer
Jeg bestilte Huawei Watch fit 4 pro, fint løbe ur. Tracker fint med offline kort. Fint med søvn tracker, dog var jeg klar over min søvn var dårlig og kort. Men den virker! Batterilevetiden er... Vis mer
Var fysisk i butikken og spurte dem om de ville bestille den hjem,det gjorde de ikke så der var absolut ingen service som i ingen -5 stjerner.
Stadig ingen pakke og elendig service Elgiganten skulle have leveret min pakke den 1 December - jeg venter stadig! Skulle have brugt gaven til min kærestes fødselsdag d. 10 December. Nu krydser je... Vis mer
Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket
Arne Jacobsens Allé 16, 2 sal, 2300, København S, Danmark
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Kan ikke levere en pakke til tiden, samt ikke have en vare på lager i deres butikker. Alt i alt dårlig service

Svar fra Elgiganten A/S
Butikken har basisvis alt de nye og nyttige produkter inde for teknologi :D, også meget god og venlig service

Svar fra Elgiganten A/S
Gode priser, god service, øv de ofte ikke har varene på lager men man kan få det sendt til butikken fra webshoppen.

Svar fra Elgiganten A/S
Arrogant kassebetjening. De ignorerer deres eget nummersystem og foretrækker at snakke i lokalet bag kassen.

Svar fra Elgiganten A/S
Det rette produkt til en rimelig pris samt god service hos ELgiganten Hjørring

20-3-24
God kundeservice af "Morten med toppen" i køkken afd. Venlig og frisk og med på lidt humor, dejligt at møde sådan en mand ********** 10 stjerner, han var ikke dvask, da jeg så på en vask, heller ikke sur da jeg ville have et armatur, han kunne tåle mosten og sender det hele med posten. John K

Svar fra Elgiganten A/S
Meget langsom leveringstid. Jeg rykker på dem, men pakken kommer ikke videre. Det er en computer, som skal bruges til arbejdsformål til kommende rejse. Der er gået ca. en uge og den er ikke blevet sendt endnu.

Svar fra Elgiganten A/S
Hjørring afd. Ventede 12 minutter i tomt lokale for udlevering. Da der endelig dukkede en person frem, var han sur og bister. Uforskammet dårlig kundeservice Det var både første og sidste gang jeg handler på den måde hos Elgiganten

Svar fra Elgiganten A/S
Let og overskuelig hjemme side hvor man let gider svar på de spørsmål man må have.

Svar fra Elgiganten A/S
Den var nem at bestille pris ok så må vi se om den kommer til den lovede tid