Ordren var i sin fineste stand, da varen var som click & collect var ventetiden også ganske kort, dog forventet da det var en lagervare. Personalet som betjente mig i butikken var høflige og ordentlig... Vis mer
Jeg bestilte Huawei Watch fit 4 pro, fint løbe ur. Tracker fint med offline kort. Fint med søvn tracker, dog var jeg klar over min søvn var dårlig og kort. Men den virker! Batterilevetiden er... Vis mer
Var fysisk i butikken og spurte dem om de ville bestille den hjem,det gjorde de ikke så der var absolut ingen service som i ingen -5 stjerner.
Stadig ingen pakke og elendig service Elgiganten skulle have leveret min pakke den 1 December - jeg venter stadig! Skulle have brugt gaven til min kærestes fødselsdag d. 10 December. Nu krydser je... Vis mer
Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket
Arne Jacobsens Allé 16, 2 sal, 2300, København S, Danmark
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Varen ok. Men umenneskelig lang kø for at hente min bestilling. Personalet skal gå hele vejen ind i butikken for at finde folks bestilling. Det gir bare ikke mening?

Svar fra Elgiganten A/S
At informere om varen i var på lager og de ville sende den til nærmeste pakkeShop

Svar fra Elgiganten A/S
På hjemmesiden er varen på lager, kort før afhentning i butik, er vare ikke på lager. Øv hvor skuffende.

Svar fra Elgiganten A/S
Elendig service og kommunikation og det er ikke første gang👎🏼
Jeg handler helt sikkert IKKE der igen! 0 stjerner herfra

Svar fra Elgiganten A/S
Afhentningsstedet var lukket og slået sammen retur- og reklamationsstedet formentlig for at spare personale med deraf følgende ventetid.

Svar fra Elgiganten A/S
Total kaos alt alt for lang kø stor utilfredshed med betjeningen

Svar fra Elgiganten A/S
Det var virkelig nemt at bestille varmen på internettet og da jeg kom ned i butikken så var der virkelig god service

Svar fra Elgiganten A/S
Vaskemaskinen var klar til afhentning med det samme og alt var som det skulle være.

Svar fra Elgiganten A/S
De annullerede ordren, ikke på lager, samtidig med at webside siger de stadig har 3 på lager!
De har altså mega rod i deres lagerstyring.

Svar fra Elgiganten A/S
Første gang jeg handler på marketplace og ikke selve elgiganten, alt OK.
Har ellers handlet i elgiganten før og har været meget tilfreds.
dårlig lager status da varen var på hjemmesiden son 1 stk men kunne ikke findes ved bestildt odrer

Svar fra Elgiganten A/S
Købte en vare med klik og hent. Butikkens system er først en kø i butikken for at melde sin ankomst. Det tog ca 15 minutter. Så kunne man stå udenfor ved lagerporten. Jeg var heldig og ventede "kun" ca 30 minutter. Andre 45. Ikke meget smart over det.

Svar fra Elgiganten A/S
Alt for lang vente tid i butikken for click og collect, kunne have hentet varen selv og gået direkte til betalingskassen hvor der ingen kø var.

Svar fra Elgiganten A/S
Det eneste minus var at man skulle betale over nettet og man kunne ikke betale i butikken

Svar fra Elgiganten A/S
Dårlig service i fysisk butik han viste ikke meget om varen og vi blev dårligt informeret om online køb af ham kontaktet kundeservice og der blev “sagen” bare sendt tilbage til butikken. Dårlig oplevelse

Svar fra Elgiganten A/S
Det stå ingen ting på hjemmesiden om at det ikke er Elgiganten som leverer

Svar fra Elgiganten A/S
Betalte ekstra for at få hjemme levering, og det gjorde man så ikke, selv om at vi har pakke postkasse.

Svar fra Elgiganten A/S
Vi har handlet med salgsassistenten før og han er super rar og der er en god stemning og humor i butikken