Alle tiders betjening i butikken, Og chaufføren der kom med varen var behjælpelig, så man kunne få renset under den gamle vaskemaskine. Kan varmt anbefale denne service.
20-3-24 God kundeservice af "Morten med toppen" i køkken afd. Venlig og frisk og med på lidt humor, dejligt at møde sådan en mand ********** 10 stjerner, han var ikke dvask, da jeg så på en vask, hel... Vis mer
Stadig ingen pakke og elendig service Elgiganten skulle have leveret min pakke den 1 December - jeg venter stadig! Skulle have brugt gaven til min kærestes fødselsdag d. 10 December. Nu krydser je... Vis mer
Ny opvaskemaskine, leveret leveret til tiden, adviseret i god tid på dagen, og så var montørerne (vogn 210) bare super professionelle og monteret alt rent, hurtigt og med gode råd til fremtiden med de... Vis mer
Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket
Arne Jacobsens Allé 16, 2 sal, 2300, København S, Danmark
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Kan varmt anbefale denne service.

Svar fra Elgiganten A/S
Hvorfor kan en vare kun reserveres 48, når den er betalt., det meget sløvt, når man hente klick. Man venter. Så jeg handler kun der kun af nød

Svar fra Elgiganten A/S
Varen kom som aftalt og lagermand var meget behjælpelig med at få maskinen på trailer

Svar fra Elgiganten A/S
Bestilte online. Fantastisk at man selv kunne bestemme en leverings dato. Gode priser ...

Svar fra Elgiganten A/S
Varen var på lager ifølge hjemmesiden - men da vi kom for at hente var der ingen på lager ☹️

Svar fra Elgiganten A/S
Syntes de er gode men -2 stjerner fordi de ikke er partnere på gamebox festival i år

Svar fra Elgiganten A/S
Tjah det hele foregår jo fra min komputer, men deres beskrivelser er da til at forstå.

Svar fra Elgiganten A/S
Lynhurtigt svar fra butikken. Deres ventetid på pakning og afhentning, er kortere end angivet på deres hjemmeside. Søde og imødekommende medarbejdere. Alt i alt,en god oplevelse.

Svar fra Elgiganten A/S
Hva' ka' jeg skrive? Så en vare, valgte en vare, bestilte denne og hokus pokus, varen kom med posten ganske som forventet.
Virker som lovet.

Svar fra Elgiganten A/S
Jeg får en sms dagen før levering. som jeg ikke kan svare på.
Der står leveringsadresse på, Men ar bedt om en adresse til levering

Svar fra Elgiganten A/S
Jeg har aldrig modtaget varen, men betalt for den. Jeg er godt klar over, at det er en ekstern leverandør og jeg har kontaktet dem, de skriver at varen nok skal komme, men den blev afsendt fra Sverige d.30/12-25 og er ikke kommet d.15/1-26

Svar fra Elgiganten A/S
Virkelig dårlig bytte service, jeg har et produkt med ubrudt emballage og jeg kan ikke en gang få et gavekort uden at have en kvittering. (PS5 spil)
Undgår så vidt muligt Elgiganten fremover.

Yderst dårlig og ubehagligt

Svar fra Elgiganten A/S
Det kan ikke passe at man skal belemres med vurderings emails fordi man har hentet en stump i deres forretning. Stop det nu...

Svar fra Elgiganten A/S
Pakken kom hurtigere en forventet og blev omdiregeret til en postnord pakkeshop uden problemer

Svar fra Elgiganten A/S
Varen ok. Men umenneskelig lang kø for at hente min bestilling. Personalet skal gå hele vejen ind i butikken for at finde folks bestilling. Det gir bare ikke mening?

Svar fra Elgiganten A/S
At informere om varen i var på lager og de ville sende den til nærmeste pakkeShop

Svar fra Elgiganten A/S
På hjemmesiden er varen på lager, kort før afhentning i butik, er vare ikke på lager. Øv hvor skuffende.

Svar fra Elgiganten A/S
Elendig service og kommunikation og det er ikke første gang👎🏼
Jeg handler helt sikkert IKKE der igen! 0 stjerner herfra

Svar fra Elgiganten A/S
Afhentningsstedet var lukket og slået sammen retur- og reklamationsstedet formentlig for at spare personale med deraf følgende ventetid.