Op zondag bijkomende inlichtingen gevraagd ivm het product dat ik wou bestellen, maandagochtend om 8u30 reeds een mail ontvangen. Stipte levering en mijn ontvangen bestelling voldeed volkomen aan... Vis mer
Selskapet har svart
Bij Dhondt kan je steeds terecht voor een uitgelezen, kwaliteitsvolle collectie van oa geschenken, cookware, alles om gezellig te tafelen, electro, meubelen,... zowel voor indoor als outdoor! De klan... Vis mer
Selskapet har svart
Vlotte communicatie en heel vriendelijk personeel! Ik had 2 bestellingen gedaan: 1 voor thuislevering, 1 voor afhalen (dat ik zeker in het weekend nodig had). Afhalen in mijn winkel zou niet tijdig k... Vis mer
Selskapet har svart
De go-to voor hoogwaardige kook- en woonartikelen. Webshop en winkels in Brugge, Roeselare en Sint-Martens-Latem.
Torhoutsesteenweg 100, 8200, Brugge, Belgia
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
De voorraad is wat minder.
Bij sommige merken staat er maar 1 stuk in de winkel,
Dat doet de klant er maar 1 te kopen.Bij mij spreek ik over de Hay voorraad.
Ook bij de keukenhulpjes was er veel niet meer in de winkel,ook niet in de voorrraad.
Anders tevreden.

Svar fra Dhondt leef mooi
Zo vriendelijk. Zo behulpzaam. Een aanrader!!

Svar fra Dhondt leef mooi
Dit is nu eens een voorbeeld van hoe online winkelen zou moeten georganiseerd worden: correcte informatie, goede communicatie en fantastische dienstverlening!

Svar fra Dhondt leef mooi
Snelle levering van mooie ingepakt nieuwjaarscadeau!

Svar fra Dhondt leef mooi
De communicatie en snelle levering waren perfect! Blij met de keurig geleverde artikelen.

Svar fra Dhondt leef mooi
Als Hollander een kamado gekocht bij Dhondt. Scherpe prijs met een mooie winteraanbieding in de vorm van diverse gietijzeren pannen. Zelf afgehaald bij het magazijn in Brugge. Dat was zeker de moeite waard. Fijn professioneel mailcontact met Bruno. Zeker aan te raden.

Svar fra Dhondt leef mooi
Niet te tellen heen-en-weer mails om een cadeaubon in te wisselen.

Zeer professioneel
Snelle levering
Goeie service, nemen contact op indien er iets niet duidelijk is op het order!

Svar fra Dhondt leef mooi
Zeer tevreden over de levering.
Ook altijd leuke geschenkverpakking.

Svar fra Dhondt leef mooi
Levering gebeurt door GLS. Jammer genoeg is het niet mogelijk om een alternatieve levering zoals in een afhaalpunt te kiezen. Bij andere webshops is dat bij een levering door GLS vaak wel het geval.

Svar fra Dhondt leef mooi
Geen mail gekregen dat ik mijn producten kon afhalen. Zelf mail gestuurd ging normaal de dag nadien klaarliggen men verzekerde mij dat ik sowieso nog een bericht ging krijgen en niets gekregen.

Svar fra Dhondt leef mooi
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.