Bike Republic Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het onderhoud van de fiets werd zeer goed uitgevoerd, remblokjes werden vervangen, remleiding werd ontlucht en de schijfremmen werden opgeschuurd. Het resultaat is top..... Ik kan terug zéér goed rem... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Bij op voorhand langsgaan om afspraak te maken fiets binnen te brengen. Duidelijke datum, tijdstip gekregen daar. Vervolgens op afgesproken moment fiets binnengebracht voor herstel. Toen werd meede... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Sykkelbutikk
  2. også i
  3. Gatesykler
  4. Sykkelreparatør

Skrevet av virksomheten

Bike Republic – wij helpen iedereen op de fiets Bike Republic is een Belgische fietsenspecialist met meer dan 40 vestigingen, gedreven door één duidelijke passie: mensen met plezier en vertrouwen laten fietsen. Iedereen is welkom voor persoonlijk advies op maat, afgestemd op wat jij écht nodig hebt. Van kinderfietsen tot e‑bikes, van bakfietsen en longtails tot sportieve modellen en aangepaste mobiliteitsoplossingen — voor elke fietser en elk verhaal is er een oplossing. Kies je voor een e‑bike, dan geniet je bovendien van extra gemoedsrust dankzij een servicepakket met aanvullende diensten, waaronder één jaar gratis diefstalverzekering. In onze ateliers en servicepunten kan je terecht voor onderhoud en herstellingen, ongeacht waar je je fiets hebt gekocht. Ervaren technici gaan met zorg en vakkennis aan de slag, zodat jij veilig, vlot en zorgeloos kan blijven fietsen.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 72 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

340 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ken de mensen van aankoop van mijn…

Ken de mensen van aankoop van mijn fiets
Problemen van de eerste dag na een jaar is alles een beetje opgelost en nu is alles aan mijn fiets veranderd
De motor de bekabeling het trapas. As van het voorwiel en het scherm op kader tot slot ook nog de sensor vervangen alleen mijn kader is nog niet vervangen.
Moet er nog zand zijn 🤯

8. oktober 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het onderhoud van de fiets

Het resultaat is top..... Ik kan terug zéér goed remmen...

6. oktober 2026

zeer tevreden !

mijn mtb binnen gedaan voor onderhoud en een nieuwe ketting. heb deze fiets bij een andere winkel gekocht en deze hadden mijn vork omgekeerd geinstalleerd, de technieker van bikeservice had dit direct door. blijkbaar was mijn derailleur ook kapot het stuk dat kapot was aan de derailleur was snel besteld en geleverd en geplaats ! de technieker terplekke was zeer vriendelijk en was zeer behulp zaam , ik ben zeer tevreden van de snelle en goede service !

5. oktober 2026

Topwinkel

Vriendelijk, meedenkend met mij als klant, goede uitleg. Nog wat vragen gesteld na aankoop via mail waarop heel snel antwoord. Degelijke uitleg bij aflevering. Tot kleine details toe. Fijne ervaring om bij bike republic een fiets aan te kopen en op de koop toe is het een superfiets !

6. oktober 2026

Nieuwe fiets Bike Republic Antwerpen

Ik heb onlangs een nieuwe fiets aangekocht in de winkel in Antwerpen. De medewerker heeft mij zeer vriendelijk en joviaal geholpen en hij heeft me goed geadviseerd voor de aankoop van een nieuwe fiets die voor mij geschikt zou zijn. Nog geen week later mocht ik mijne fiets al in ontvangst nemen. Ook hier was de communicatie zeer vlot en correct. Bedankt hiervoor!

30. september 2026

Topervaring in Boechout-vestiging

Nieuwe fiets online aangekocht - ik kreeg enkele dagen later bericht dat ik de fiets mocht afhalen, maar dat er geen haast bij was (een meevaller, want ik zat in het buitenland). Fiets gaan ophalen, en kreeg van de medewerker van dienst een hele uitgebreide uitleg inzake het onderhoud, de snufjes etc. Mijn zadel werd op de juiste hoogte afgesteld en ik kreeg nog advies over welke producten ik best gebruikte. Al bij al een topervaring, enorm deskundig personeel bij Bike Republic Boechout!

26. september 2026

aankoop stadsfiets

Hadden nieuwe stadsfiets nodig voor onze zoon. Werden vriendelijk ontvangen en kregen duidelijke uitleg. Fiets was niet in voorraad en kregen week nadien telefoontje dat hij rijklaar stond. Bij afhaling opnieuw vriendelijk ontvangen en nogmaals mooie uitleg gekregen. Perfecte ervaring met deze winkel (Brugge).

11. september 2026

Ik ging voor de aankoop van een Ahooga Plooifiets

Ik ging voor de aankoop van een niet-elektrische plooifiets van Ahooga. Ik kreeg vakkundige en volledige uitleg over zowel de fiets als over de helm en een slot, aangepast aan een leek als mezelf en op een vlotte vriendelijke manier (zelfs tijdens de middag).
De fiets werd de week erna al rijd-klaar geleverd.
Kortom, top.

12. september 2026

Vriendelijk

Vriendelijk, vakbekwaam personeel. Goede uitleg. Veelmogelijkheden om fietsen te testen. Goede service in het algemeen.

10. september 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv