Dhondt leef mooi Anmeldelser

4,7

Op zondag bijkomende inlichtingen gevraagd ivm het product dat ik wou bestellen, maandagochtend om 8u30 reeds een mail ontvangen. Stipte levering en mijn ontvangen bestelling voldeed volkomen aan... Vis mer

Bij Dhondt kan je steeds terecht voor een uitgelezen, kwaliteitsvolle collectie van oa geschenken, cookware, alles om gezellig te tafelen, electro, meubelen,... zowel voor indoor als outdoor! De klan... Vis mer

Als Hollander een kamado gekocht bij Dhondt. Scherpe prijs met een mooie winteraanbieding in de vorm van diverse gietijzeren pannen. Zelf afgehaald bij het magazijn in Brugge. Dat was zeker de moeite... Vis mer

Vlotte communicatie en heel vriendelijk personeel! Ik had 2 bestellingen gedaan: 1 voor thuislevering, 1 voor afhalen (dat ik zeker in het weekend nodig had). Afhalen in mijn winkel zou niet tijdig k... Vis mer

1. Interiørarkitekt

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

De go-to voor hoogwaardige kook- en woonartikelen. Webshop en winkels in Brugge, Roeselare en Sint-Martens-Latem.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

36 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Net geen 5* omdat het inpakken net iets…

Net geen 5* omdat het inpakken net iets beter kon.
De individuele verpakkingen hadden nog teveel beweegruimte waardoor een tweetal pakjes beschadigd zijn geraakt.

26. juli 2024

Svar fra Dhondt leef mooi

Dag Lieven, bedankt voor de review. Als er producten beschadigd zijn mag je contact opnemen met onze webshop, ze bekijken graag hoe we jou hiermee kunnen verder helpen.

Fijne service

Tijdens de bezorging is er een beschadiging van het artikel ontstaan. Dit is opgelost, Dhont leef mooi stuurt een nieuw exemplaar. Fijne service

25. juli 2024

Svar fra Dhondt leef mooi

Dag Sander, nogmaals onze excuses voor het ongemak! Geniet van je aankoop. Vriendelijke groeten

Snelle levering

Snelle levering , goede communicatie

29. juni 2024

Svar fra Dhondt leef mooi

Dag Wendy, bedankt voor de review! Veel plezier met de aankoop.

Heel nuttig, goede aankoop !

Super mooie en heel sterke schaar in inox. Heb zonet 15 kg pladijs de vinnen af geknipt. Gaat uitstekend. Ik ben dus heel tevreden, goede aankoop !
Verzorgde verzending, alles top in orde !

28. juni 2024

Svar fra Dhondt leef mooi

Dag Theo, bedankt voor de mooie review! Heel veel succes met de nieuwe aankoop :)

Alles vlot verlopen

Alles vlot verlopen, snelle levering, product volledig zoals verwacht!

10. juni 2024

Svar fra Dhondt leef mooi

Bedankt Jan voor de review!

Zeer goede service

Ruime keuze (uitverkochte Addison Ross peper- en zoutmolens hier gelijk gevonden) en top service! Via online klantendienst heel goed geholpen door Bruno. Aanrader!

28. juni 2024

Svar fra Dhondt leef mooi

Bedankt voor de mooie review! :)

Super vlot en mooie merken

Mooie merken en veel op stock, werkdag + 1 geleverd! Kortom heel vlot!

30. mars 2024

Svar fra Dhondt leef mooi

Bedankt Thomas voor de review! Veel plezier met de aankoop.

One Happy Costumer

Good products, good relation price&quality, good service.

27. mars 2024

Svar fra Dhondt leef mooi

Thanks for the review! Enjoy your purchase.

Heel vriendelijk onthaal in de winkel

Heel vriendelijk onthaal in de winkel. Voldoende uitleg. Ze nemen zeker de tijd om grondig alles na te gaan.
Hier ga je tevreden naar buiten.

29. februar 2024

Svar fra Dhondt leef mooi

Bedankt voor de mooie review Rita!

Snelle service

Snelle service , correcte producten geleverd

15. februar 2024

Svar fra Dhondt leef mooi

Bedankt Alina voor de mooie review!

Snel, vriendelijk en behulpzaam!

Zeer snelle maar bovenal vriendelijke en behulpzame klantenservice via messenger. Vandaag werd mijn bestelling veilig en wel geleverd. Zeer tevreden!

12. februar 2024

Svar fra Dhondt leef mooi

Bedankt voor de mooie review! :)

Hele vlotte service! Top!

Hele vlotte service, snelle levering en prachtige geschenkverpakking! Top !
Heel mooi gamma accessoires.

26. januar 2024

Svar fra Dhondt leef mooi

Bedankt Ingrid voor de mooie review!