Denne her er den bedste nogensinde! Den vækkede bare min dag, det er billigt og de har godt service. 🤩🤩👍 💪😎 #DanskGasDistrubution4Life (Kommunist valget er i morgen) Hilsen Jette
Se hva andre synes
Hvis man ønsker at komme i telefonisk kontakt med Evida, - så glem det. Ventetid omkring en time eller mere. Hvis man endelig kommer i kontakt med en medarbejder, så kan de ikke lige se kundens områ... Vis mer
Det er første gang jeg nogensinde skriver en anmeldelse, men Evida er totalt hen i vejret. Jeg ventede i dag en time på at komme igennem på telefonen, men forgæves. Grunden er, at jeg har fået en rykk... Vis mer
Vores kær Dgd har lukket vor vores gas i dag. Vi har nu siden september 2018 forgæves bedt om at få en regning vilket til dages dato ikke er lykkedes dgd at fremskaffe endnu da vi har skiftet udbyder... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Vi leverer gassen sikkert og effektivt frem til dig.
Kontaktopplysninger
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Andre kikket også på
Vi har ikke haft naturgas i 5-6 år
Vi har ikke haft naturgas i 5-6 år, har afmeldt rigtig rigtig mange gange, men det hjælper åbenbart ikke.
her i februar fik vi så at vide, at vi er stillet på 0-forbrug, og at vi automatisk endelig får afhentet gasmåler .........….om 3 år...……
Gasmåleren er ikke tilsluttet nogen steder og der er lukket for gastilførsel som der skal. Men vi får stadig fakturaer og skal betale aconto...............….MEGA DÅRLIG BETJENING
VI BRUGER IKKE NATURGAS HALLO GØR DET NU FÆRDIGT

SKANDALØS SAGSBEHANDLING OG…
SKANDALØS SAGSBEHANDLING OG KUNDESERVICE!
ENTEN ER DET ET SVINDELFIRMA ELLER OGSÅ HAR DE BARE IKKE STYR PÅ NOGET SOM HELST!
Vi har siden okt. 2018 forgæves sendt mails og ringet for at få klarhed over, om det vi betaler via PBS er korrekt. Ingen respons!
Endelig i dag lykkes det at få et svar: Vi skylder 20.000kr i ubetalt gasforbrug!
Vi flyttede ind i vores nye hus i efteråret 2017 og der blev naturligvis lavet en aflæsning i den forbindelse. De tidligere ejere brugte meget lidt gas, åbenbart.
Vi har naturligvis endnu ikke nogen ide om hvor meget gas vi bruger og da vi ikke har modtaget noget aflæsningsskema er det sgu lidt svært at holde øje med gasforbruget.
Aflæsningen har vi fået at vide, skulle være foretaget i april 2018. Meget muligt- men da vi ikke har modtaget aflæsningsskema - hverken på eboks eller fysisk, er det ret svært. Og hvor hulen skulle vi vide fra, at der skal aflæses i april?!
Der ud over er det særdeles kritisabelt, at man som ægtefælle ikke kan få adgang til ens egen side på nettet. Her hjemme er det kun min kone som har adgang.
OG!
Hvis man virkelig kun sender aflæsningsskema ud med fysisk post- hvilket er virkelig dårlig service - kunne man måske så overveje en påmindelse om, at den er på vej, Enten på email/sms/ brev på eboks?
Jeg har desværre en mistanke om, at DGD bevidst tænker i elendig kommunikation og kundeservice med henblik på at tjene penge.
Opdatering:
Efter langvarig, energidrænende og ørkesløs mailkorrespondance med en gruppeleder i kundeservice, står vi nu i den situation, at vi har modtaget en undskyldning for de fejl de har begået og for ikke at have reageret på vores henvendelser. De fastholder dog, at vi skal betale.
Det svarer lidt til, at tandlægen siger undskyld for at have trukket den forkerte tand ud men i øvrigt fastholder, at man skal betale for en tandudtrækning.
Så ville man nok skifte tandlæge og klage.
Vi kan kun klage, for vi hænger på DGD, desværre.
Opdatering/Epilog
Vi valgte at klage over DGDs håndtering af sagen via Energiankenævnet.
Efter 3-4 måneders sagsbehandling giver Energiankenævnet DGD medhold i, at regningen skal betales.
Nævnet finder dog anledning til at bemærke, at det har været et uheldigt forløb fra selskabets side, idet selskabet ikke sendte aflæsningskort til os i 2018, hvor selskabet sendte aflæsningskortet til en forkert adresse.
Da DGD afviser, at det har handlet enten forsætligt eller groft
uagtsomt og vi kan derfor ikke krav gældende over for selskabet.
Jeg forestiller mig ikke, at det på nogen som helst måde, nogensinde vil være muligt som privat forbruger, at bevise at DGD har handlet groft uagtsomt eller forsætligt. De vil altid kunne dække deres fejl og inkompetence ind under et "ups!" og "det var ikke med vilje".
SÅ: Så længe at DGD har monopol på gasdistributionen og har de "skudsikre" forretningsbestemmelser, er der vist ingen, der skal regne med at få medhold i en klage.
Tænk at noget sådant kan foregå i et så højtudviklet land som Danmark...

Svar fra Danskgasdistribution
Hvor er det ærgeligt, at man ikke kan skifte til en anden leverandør :-/
Det er simpelthen til grin det her.. modtager rykker for en faktura, der aldrig er kommet til mig. Rykkeren er dateret omkring 3 uger før jeg modtager den. Skriver i november til kundeservice, men får aldrig et svar. Får en rykker midt i januar, som er dateret i december, hvor de truer med at lukke for gassen, på trods af at jeg betalte efter modtagelse af rykker i november?? Skrev så endnu en e-mail, med kopi af den tidligere for 1 uge siden, men fortsat intet svar.. har opgivet at komme igennem på telefon, da jeg ikke har mulighed for at hænge i kø i over en halv time..
Helt ærligt!!?? måske I skulle kigge indad på jeres systemer, processer og procedurer, for det kan da ikke være rigtigt, at I ønsker at drive en forretning på denne måde??
Hvis I har så travlt, at I ikke engang magter at svare jeres kunder, (på trods af at jeg kan læse på hjemmesiden, at I ønsker at sætte kunden i centrum??), så er der noget seriøst galt.
Kan I evt. uddybe hvad i mener med "kunden i centrum", når I skriver det, for jeg, og åbenbart en hel del andre, føler mig bestemt ikke i centrum.

Svar fra Danskgasdistribution
Puha, det er ikke nemt at få kontakt med jer ang. regninger
Jeg fik en regning November 2018 som åbenbart var en rykker, på trods af ikke at have fået nogen regning først, ja okay jeg sendte så en mail til jer ang. den for at få det udredt da jeg er kunde hos Ørsted, og min aftale med dem er at jeg også betaler afgifter til dem som de så sender til jer, hvilket gør det en smule mystisk at jeg får regninger fra jer.
Da jeg efter en måned (december 2018) stadig ikke havde hørt fra jer så vidresendte jeg mailen til jer igen og rykkede for svar, denne gang fik jeg mail tilbage om at der var lang behandlingstid, okay fair nok så er det vel bare at vente.
Eller måske ikke.
Så mandag i denne uge (28 januar 2019) her kom jeg hjem til en seddel i min postkasse om at i ville lukke for min gasforsyning (jeg var ikke hjemme da det var prøvet 23/1 2019 så der var skrevet at jeg skulle kontakte kundeservice).
Jeg dobbelttjekkede min mail og så at der stadig ikke var svar fra jer, så jeg prøvede at ringe til jer her idag den 29/1.
Efter at have siddet i kø i 34 minutter blev forbindelsen afbrudt og jeg prøvede så igen, for så at få af vide at telefonerne var nede..
Altså helt seriøst, det er nu snart 4 måneder siden jeg kontaktede jer første gang, og har rykket jer for svar.
Hvorfor skriver jeres teknikere på seddler at man skal kontakte jer, og i selv skriver det på regninger, når man ikke kan komme i kontakt med jer?

Svar fra Danskgasdistribution
Av av av.... DGD, det ser skidt ud.
Av av av....
Det var ikke positiv læsning her på TP....
Dansk Gasdistribution, der er noget at arbejde med.
Jeg må desværre tilslutte mig de en stjernede anmeldelser.
Det er sjældent man i 2019 rammer et så ringe serviceniveau.
Kære Dansk Gasdistribution, i opfører jer som et svindelfirma med monopol!
Det kan ikke passe at man i 2018/2019 skal finde sig i sådan en opførsel fra en distributør, fejl i stortest alt i laver, både fakturaer, opkrævninger.
Jeg er ude, i kan ikke blive ved med at give jeres EDB-system skylden....

Uprofessionelt....
Kan det virkelig være rigtigt at I ikke svare på mails ? Jeg har skrevet til jer d. 11/1-19 og jeg har stadig ikke hørt noget fra jer.
HASTER..... Jeg mener at I har haft rigelig lang tid til at tilbage betale vores penge. Jeps siden august har vi haft penge tilgode.
Og da fint med en mail, men på vores flytteopgørelse, står der en anden mail, men den har I måske nedlagt ?

Svar fra Danskgasdistribution
BRUG IKKE DETTE FIRMA!!!!!!!!
ALDRIG har jeg oplevet så ringe en virksomhed! Nu har jeg i et år forsøgt, at få en korrekt faktura fra jer, og det er stadig ikke lykkedes. I påstår, at sagen er i jeres økonomi afdeling, fordi der er tale om samfakturering, og kundeservice ikke selv kan behandle sagen.
Fra sommer 2018 til December 2018 har jeg forsøgt og komme igennem både på mail og pr telefon, og først primo december kommer jeg igennem, med svar om og høre fra jer med en samlet korrekt faktura inden jul. Nu er det ultimo januar og modtager nu en regning udelukkende på afgifter for en enkelt måned tilbage i marts 2018.
Der påstår I så, at vi har brugt 700 m3 på en måned, men at på de resterende 9 måneder af året, kan I se, vi også har brugt 700 m3 - hvordan kan det nogensinde give mening? 1 mdr vs 9 mdr?!
Og hvorfor kun en regning på 1 måned, når I er igang med og lave en samlet regning for hele året?
Jeg er chokeret og mundlam. Elendig kundeservice der smider røret på, selvom man allerede har sagt, at det selvfølgelig intet har med hende og gøre, men den virksomhed hun arbejder for.
Jeg går i gang med og finde anden varmekilde med det samme, og så håber jeg der kommer en kompetent konkurrent, så I ikke eksisterer om få måneder. Det der er virkelig dårlig forretning og til grin, at I kalder jer "dansk" - jeg skammer mig på jeres vegne.
Beklager min frustration til hende jeg har snakket med i dag, det er stadig ikke din skyld, og jeg håber du finder en meget bedre virksomhed, og bruge dine kompetencer i.

7000 for at plombere et rør
7000 for at plombere et rør?
Hvordan kan det være rimelig og skulle betale 7000kr for at få plomberet et gasrør.
Det kan muligt koste i nærheden af dette?
Vil gerne bede om en udspecificering. Og gerne i svaret her på trustpilot så alle kan se det. Drejer sig om lukning i Horsens

Svar fra Danskgasdistribution
Over 7.000 kr for 2 mand i 2 timer…
Har betalt over 7.000 kr for at to mands arbejde i 2 timer - ja, ok - de havde en minigraver med - men over 7.000 kr!?
Da jeg blev oplyst om prisen, troede jeg faktisk, de skulle grave hele gasrøret op. Da det er ca. 25 meter under flisebelægning, tænkte jeg, at det nok var rimeligt nok - jeg mener, de skulle jo både grave og genetablere.
Men nej - de gravede bare et lille hul ved huset, og et lille hul i fortovet, kappede og plomberede ledningen i beggen ender. De fjernede ikke engang røret der førte op til måleren.
Sådan er monopolet....

Dyrt at opsige gasaftale
Dyrt at opsige gasaftale - og få arbejdet lavet - februar 2018
Målernr. : 59208
Der kom "nogen" mens jeg ikke var hjemme 5. marts 2018, uden jeg fik en varsel, og uden at få lov? De kan ikke have været her længe, så timelønnen for det udførte ligger nok på 14.034 kroner.
Fik en sms fra en VVS installatør fra Over Jerstal (110 km fra min bopæl) at han havde været her, men han glemte at aflæse måleren, og glemte også måleren ;-) Hvor er det flot. Kunne jeg tage et billede af måleren skrev han i hans SMS, og sende den til ham, så vil han hente måleren en anden dag... Det er snart et år siden. Mon nogen mangler måleren ??
Skal jeg ikke have en del af de 7017,- for min del af arbejdet ?
Det kunne være rigtig sjovt at se en udspecificeret regningen for det udførte arbejde???

Svar fra Danskgasdistribution
I burde fand** skamme jer 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Synes fand** det er for dårligt at i ikke er villig til at lave en længere afdrags ordning, når det er jer der fuckede op fra start af. Blev tilmeldt d. 1/2 2018 . Modtager 1 regning fra jer med en betaling i september måned 2018, ringer ind for at få lavet en afdrags ordning på den regning, og får af vide at det sagtens kunne lade sig gøre, og i ville sende nye girokort. 1 uge efter modtager jeg en rykker for den regning, som jeg venter på nye girokort til. Ringer igen, for at gøre hvad det går ud på, og hende jeg taler med beklager meget, men skulle nok sørge for at då de girokort sendt afsted. Men hun siger så også at der ligger 2 tidligere regninger som ikke er blevet betalt, 1 for perioden 1/2-18 til 1/4-18 Og en fra perioden 1/4-18 til 1/7-18, men disse regninger har jeg ikke haft kendskab til, da jeg ikke har modtaget girokort (eller andet) på dem, og de går ikke været synlig på min log-in side, så derfor har jeg sjovt nok ikke kunne betale dem. Og skal lige nævne at ved første samtale med en af jeres medarbejdere blev vi enige om at mit a conto beløb skulle sættes ned, og det lovede 2. medarbejder også at hun nok skulle sørge for. Nå, men går så og venter på at de girokort skulle komme med posten, men der kommer ingen. I dec. måned dukker der så 2 breve fra jer op. Det ene brev indeholder en rykker, sjovt nok på samme regning som jeg stadig ventede på girokort til, og en trussel om at i ville afbryde gassen hvis jeg ikke betalte. Det andet brev indeholdt en regning for næste periode, men beløbet var ikke på 2500 som aftalen var, men 33** kr og en regning fra perioden 1/2- 1/7. Jeg vælger at indbetale 2500 på den regning for næste periode, og ringer til jer for at høre ang den regning, da jeg var blevet lovet en afdrags ordning på den. Får så af vide at de ville lade mig betale den over 5 mdr i stedet dør de 8 mdr som jeg sagde jeg kunne. Men næ nej, i var pisse ligeglade for i vil bare ha jeres penge, og fair nok, men så må i fand** også godtage den ordning jeg kom med når det nu er jer der er nogen tumper som ikke kan finde ud af at sende regninger ud til den tid hvor de oprindeligt skulle betales. Jeg er rent ud sagt skide sur på det hele. Nu gjorde det så ikke sagen bedre, har lige modtaget min afdrags ordning, og ikke nok med i er så flabet at skrive at det var sådan jeg ønskede (nej jeg ønskede en længere periode) så er i gud hjælpende mig så flabet at i sætter rente og gebyr på... PÅ JERES FEJL 😡😡😡😡👎👎👎👎

Dyrt at opsige gasaftale
7000,- kr for at opsige gasaftale med Dansk Gas Distribution - det er virkeligt og uanstændigt dyrt - og de kan ikke rigtig udspecificere regningen.

kl 15.15 siger deres telefonsvarer
kl 15.15 siger deres telefonsvarer : du har ringet udenfor vores åbningstid der er ... tirsdag, onsdag og torsdag 9-17.45 - andre går måske også tidligt hjem, men de ændrer sku' deres telefonsvarer.

Svar fra Danskgasdistribution
Jeg får den ene regning efter den anden…
Jeg får den ene regning efter den anden og får efterhånden tanken om at DGD er et svindelfirma. Har i dag fået en rykker på over 6000 kr., selvom jeg altid betaler mine regninger. Melder mig ud i morgen (hvis det er muligt!!!)

Svar fra Danskgasdistribution
Telefonkøen rykker sig ikke 1 mm...
Har lige opgivet at komme igennem til kundeservice efter at have været "nr. 6 i køen" i over en time!
Har talt med dem 4 gange om at få nedjusteret forbruget i vores hus, som vi er flyttet fra. De lover hver gang at nedjustere aconto-forbruget og informere Ørsted, men det sker ikke, så vi får flere og flere rykkere derfra.
Møg ubehageligt!

Svar fra Danskgasdistribution
Jeg har forgæves forsøgt at ringe i en…
Jeg har forgæves forsøgt at ringe i en uge nu.
"Vi har desværre meget travlt lige nu, hvorfor vi beder dig ringe tilbage senere"
Fuldstændig umuligt at komme igennem, for at få mit tilgodehavende udbetalt!
Mine mails besvares ikke.
Jeg har 14 dage netto i betalingsbetingelser - hvad forventer DGD at deres betalingsbetingelser er, når det gælder tilgodehavender?
Højst utilfredsstillende!!

Elendig kundebetjening
Jeg må tilslutte mig koret af andre utilfredse kunder. Det er en helt uacceptabel fremgangsmåde, at man skal skrive eller ringe for at få udbetalt sit tilgodehavende. Alle andre steder kommer det automatisk. At man så oveni købet skal rykke adskillige gange gør det ikke bedre. I skrivende stund har jeg rykket 3 gange for mit tilgodehavende, men endnu er det ikke udbetalt.
Har været igennem (efter 40 min i kø) til kundeservice der lover bod og bedring, men intet sker.
Man er jo tilbøjelig til at tro det er et fupfirma!?

Svar fra Danskgasdistribution
Aldrig til at få fat på pr telefon og svare ikke på mail
Aldrig til at få fat på pr telefon, man bliver bare smidt af
Har gamle tefonsvare der omhandler November og det er December
Har kæmpe problemer med at få tilbagebetalt penge , på grund af at vi er flyttet, alle andre selskaber går tilbagebetaling helt af sig selv , men ikke I DGD
Der bliver taget kontakt til forbrugerombudsmanden hvis de ikke snart kommer igang
Hvis der kunne gives 0 STJERNER så er de hermed givet
LISSI FJORDSKOV

Dårlig kundeservice
Hvordan kan man have en mail adresse der ikke virker og lige meget hvornår man ringer, så er der 15 personer foran eller for travlt til at komme i kø. Hver person i køen tager ca. 2 min. Dvs. ved 15 personer skal man have tålmodighed i 30 min!
Nu har jeg forsøgt via kontaktformular - om det lykkedes, det må vi jo se - indtil videre er der gået 3 hverdage uden jeg har hørt noget.

Svar fra Danskgasdistribution
Fuldstændig uacceptabel behandling og…
Fuldstændig uacceptabel behandling og "kundeservice"

Svar fra Danskgasdistribution
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.