Informasjon om virksomheten

2k anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Det er simpelhen så ringe service man…dårlig service

Det er simpelhen så ringe service man får hos dem.
Min far døde og vi har solgt hans hus.
det tager så 4 mdr før de kan lave en opgørelse på hans gas forbrug😡

1. mai 2025

Hej Claudia

Jeg vil gerne kigge nærmere på din sag. Du må derfor gerne skrive til mig på kontakt@kontakt.evida.dk

Jeg ønsker dig en god eftermiddag.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Meget dårligt kundeservice ikke på telefon

Meget dårligt kundeservice. Skriver en dårlig forklaring hvor alle kunder skal stige i gas på ca 3500kr, føj for en forklaring , så håber ikke de kommer i gen men med deres stigning på vore gas 🥶🥶🥶🥶🥶

23. september 2024

Hej Finn

Evidas tariffer skal følge loven og være omkostningsægte. Det betyder, at enhver bruger af gasnettet, skal dække den omkostning, man er årsag til. Det vil vores nuværende tarifmodel ikke leve op til, og derfor varsler vi en ny tarifmodel.

Beregningen af tarifbetalingen til Evida afhænger af geografisk område og målerstørrelse, derfor kan en udregning kun bruges på dig og ikke generelt.

Jeg ønsker dig en god dag.

Stenger alt for raskt

Viser ingen forståelse for regninger som ikke har kommet frem, forsinket betaling eller missforståelser som helt eller delvis skyldes Evida selv. Stenger for gas i løpet av kort tid. Nåde være med dem som av ulike grunner ikke får betalt i tide.

10. april 2024

Hej Pål

Jeg er ked af at høre om din oplevelse med Evida.

Du er meget velkommen til at uddybe din oplevelse ved at sende mig en mail på kontakt@kontakt.dk, så vil jeg meget gerne se nærmere på sagen.

Du ønskes en god weekend.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Meget meget meget lang kø.. MEN...

Meget meget meget lang kø... Men super sød, kompetent og flink kundeservice.

4. april 2024

Hej Thomas

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Jeg er glad for, at du til trods for ventetid på telefonen har haft en god oplevelse med vores kundeservice.

Du ønskes en dejlig dag.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Damen som jeg snakkede med virkede ikke…

Damen som jeg snakkede med virkede ikke som om hun var særlig glad for at jeg ringede. Jeg fik hjælp men det løste absolut ikke mit problem.

7. mars 2024

Hej Louise

Jeg er ked af, at du ikke har fået løst dit problem, da du var i kontakt med vores kundeservice.

Hos Evida ønsker vi altid at levere god kundeservice, og vi vil gerne forbedre os, hvis vi ikke har levet op til dette.

Du er meget velkommen til at uddybe din oplevelse med Evida ved at kontakte mig på kontakt@kontakt.evida.dk. Du må gerne notere dine kontaktoplysninger, samt hvilken adresse det vedrører, så jeg kan hjælpe med at løse sagen for dig.

Du ønskes en god dag.

Lang ventetid

31. januar 2024

Hej Diyar,

Kundeservice oplever ekstraordinær travlhed på telefonen i øjeblikket. Vi tilbyder, at ringe tilbage til vores kunder, når det bliver ens tur i køen.

Jeg håber, at du trods ventetiden fik den hjælp, som du havde brug for.

Du ønskes en god dag.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Uprofessionel ikke lyttende arrogant…

Uprofessionel ikke lyttende arrogant ønskede at stoppe samtalen med kommentaren ‘vi kommer ikke videre’

29. august 2023

Hej Jørgen

Vi beklager, hvis du ikke føler, at du har fået løst din henvendelse til os.

Du må gerne skrive til os på kontakt@kontakt.evida.dk med din adresse, kontaktoplysninger samt en kort beskrivelse af din sag. Så vil vi gerne se på det.

Henvendelser prioriteres ikke besvaret

Mail-henvendelser forbliver ubesvaret i flere måneder, telefoniske henvendelser prioriteres ikke besvaret. Talrige opkald viser, at der kræves afsat timer til at vente i telefonkøen.

10. februar 2023

Hej Harald,

Det lyder underligt, da vi ikke har nogle mails der er ældre end 2 dage.

Du må meget gerne skrive til mig på kontakt@kontakt.evida.dk. Husk at du skal oplyse din adresse og dine kontaktoplysninger, så jeg kan finde dine oplysninger og se på din sag.

Charlotte

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fin og god betjening

Fin og god betjening
Ventetiden skriver vi ikke om 🤗

9. november 2022

Hej Bjarne,

Tak for anmeldelsen.

vi er meget glade for din tålmodighed og vi er glade for at du fik løst problemet. Jeg har givet rosen videre til den medarbejder der har hjulpet dig.

Charlotte

Der er INGEN kundeservice

Der er INGEN kundeservice, umulige at kontakte, vi har skruet helt ned for gassen og ønsker ikke at betale for et forventet forbrug som er langt højere end det faktiske forbrug, DET er virkelig et problem, MEGET UTILFREDS.

12. oktober 2022

Hej Aksel

Tak for din anmeldelse. Vi beklager at du har haft svært ved at komme i kontakt med os – vi oplever i øjeblikket ekstraordinært mange henvendelser, og selvom vores kundeservice gør alt, hvad de kan, er der desværre stadig lange svartider.

Hvis du ønsker at ændre dit forventede forbrug er du velkommen til at skrive en mail til os på kontakt@evida.dk med din adresse og kontaktoplysninger, så vi kan hjælpe dig videre.

Mvh.
Magnus, Evida

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vi har skiftet varm kilde for snart 5…

Vi har skiftet varm kilde for snart 5 mnd siden og venter stadig på at få afkoblet og nedtaget måler.
Det til trods for at flere i kvarteret også har skiftet og er bragt iorden.

8. september 2022

Hej Ronni

Tak for din anmeldelse. De lyder som noget, vi skal have kigget på. Jeg håber, du vil skrive til os på kontakt@evida.dk med din adresse og kontaktoplysninger, så vi kan hjælpe dig videre.

Malene, Evida

Komplet uduelig.

Komplet uduelig.
ganske enkelt umuligt at logge på, man ender i et loop, hvor man skal skrive sin mail-adresse og telefnnr. men da de ikke kender det i forvejen kan mam ikke få et lockind. Måske er det hemmeligt, hvor meget det koster?

15. juli 2022

Hej Lise

Vi beklager meget, at du har oplevet problemer med at logge på.

Jeg vil gerne få en kollega til at kigge nærmere på det, hvis du vil sende dine kontaktoplysninger samt kundenummer til mig på kontakt@evida.dk.

Mads, Evida

Lang ventetid

Lang ventetid, de afmelder ikke videre til gasleverandør når man opsiger naturgassen

8. juni 2022

Hej Kai

Mange tak for din anmeldelse.
Vi beklager den lange ventetid.

Når vi har taget din gasmåler ned, foretager vi en slutopgørelse af dit gasforbrug, og giver besked videre til din gasleverandør. Dette kan tage op til 20 arbejdsdage.

Jeg vil meget gerne få en kollega til at kigge på din sag, hvis du sender dine kontaktoplysninger til os på kontakt@evida.dk.

Mads, Evida

Vis anmeldelser på alle språk. (2 442 anmeldelser)

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv