Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Niet te retourneren. Nieuwe Crocs besteld, maar het bedrijf vond het nodig om de maten te wijzigen, dus de maat die ik had is opeens niet meer mijn maat. Nieuwe besteld in een andere maat. Geen retour... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

NOOIT IETS ONTVANGEN! Ook niet bij buren, geen briefje in de bus; NIETS!! Reactie van Crocs is waardeloos! Geven aan NIET verantwoordelijk te zijn! Wie dan wel?! Wij willen ons geld terug uiteraa... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Crocs glitter besteld. Wist niet dat het niet in het materiaal verwerkt was maar er bovenop. Dus overal glitter en had ze alleen nog maar uit de verpakking gehaald. Terugsturen gedoe want kan niets... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Crocs heeft problemen met betaling! En een waardeloze klantenservice!!! Zij komen klanten totaal niet tegemoet!!! En doen niks. Wagelijk bedijf!!! Ik heb meerdere malen geprobeerd te bestellen. Meerde... Vis mer

Informasjon om virksomheten

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Crocs are comfortable

Crocs are comfortable, yes but they’re not very practical in the summer. My feet would get hot and sweaty. With Fandlac I found much better breathability and a design that actually looks stylish.

29. august 2025

Oplichters!!

Oplichters!!

26 aug 2025 2 paar crocs besteld. Te klein dus retour gestuurd op 28 aug 2025. Zelf de retourkosten van 8.95 moeten voldoen en een bevestiging gekregen dat mijn retour in goede orde was ontvangen en het retour bedrag vd aankoop binnen max 14 dagen zou zijn bijgeschreven. Ik ben gewoon opgelicht en heb tot heden geen cent teruggestort gekregen en op mailtjes wordt niet gereageerd. Schaamteloos en dit heeft niets meer met klantonvriendelijkheid maar met pure oplichting te maken, je wordt gewoon bedonderd.
Gezien ik hier inmiddels meerdere tot eigenlijk alleen maar 1 ster reacties kan terugvinden ben ik blijkbaar niet de enige. Dit was 1x crocs bestellen via crocs.nl maar nooit weer. Kansloos bedrijf!

26. august 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik probeerde mijn bestelling te…

Ik probeerde mijn bestelling te retourneren, maar dit lukt op geen enkele manier online. Dus maar gebeld naar de klantenservice, eerst wordt er niet opgenomen en vervolgens wordt er opgenomen en meteen weer opgehangen. Bizar. Het aanmelden van je retour zou niet zo moeilijk moeten zijn.

16. september 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Pracowałam tam przez 3 miesiące i o 3…

Pracowałam tam przez 3 miesiące i o 3 miesiące za długo dla wszystkich co szanują siebie nie polecam pracować w tym obozie pracy. Nie można tam kompletnie nic! bardzo nie ludzkie traktowanie człowieka, jeżeli z kimś rozmawiasz od razu kierownik zwraca ci uwagę a ponadto maja tam ciągle normy. Na zewnątrz jest urządzenie ktore powoduje ze w telefonie nie ma zasięgu w telefonie a gdyby tego było mało latają tam naćpani ludzie.

17. mai 2025

Retour policy

De crocs besteld, alles goed gegaan. Snelle levering, juiste levering.. Maar dan bij het retourneren. Op een Nederlandse website besteld, naar een Nederlands telefoonnummer gebeld maar je kan enkel in het Frans, Duits of Engels geholpen worden onbegrijpelijk! Blijkt dat je retourkosten zelf moet betalen. Met Bpost vanuit Belgie zou me dat €11.75 kosten. Ik ga het dus met een alternatieve vervoerder proberen... Ik kon wel een korting krijgen bij een nieuwe bestelling, ik dacht het niet, nooit meer.

2. september 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Geannuleerd en toch moeten betalen?

Crocs besteld die door de webwinkel zelf binnen 3 uur geannuleerd werden, tevens niet de eerste keer dat Crocs deze stunt uithaalt. Vervolgens zijn we anderhalve maand verder en eisen ze dat ik betaal voor een paar Crocs die ik dus nooit heb ontvangen. Na contact met support is er NU, anderhalve maand na bestellen, pas een terugbetaling aangemaakt, waar ik ook weer 5 werkdagen op kan gaan wachten. Bespaar jezelf de hoofdpijn en koop ze in een winkel, of ga naar een externe webwinkel die Crocs verkoopt...

28. august 2025

Retourzending aangemaakt en verzonden

Retourzending aangemaakt en verzonden. Nergens is wat bekend. Er kan vanuit klantenservice geen contact opgenomen worden met hun "warehouse".
Ik heb de zending begin juli teruggestuurd en heb de info van postbedrijf niet meer. Crocs kan niets betekenen. Heel raar!

27. august 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik had enkele paren besteld maar…

Ik had enkele paren besteld maar allemaal in de verkeerde maat gekregen. Dus ik alle paren teruggestuurd. Waar het fout is gegaan mag n raadsel zijn maar volgens Crocs heb ik een paar gehouden. Mailen , bellen , nogmaals vertellen dat ik echt alle paren heb geroutineerd en men snapt het maar dat ik mn geld terug wil snappen ze niet. Echt diep triest. Mijn advies …denk 2 maal na voordat je besteld !

27. august 2025

Zelfingenomen en arrogant

Verkeerde bestelling: ander type en 6 maten kleiner, kan gebeuren. Natuurlijk retour gestuurd, maar krijg de kosten daarvoor niet terug? ik mag een coupon aanvragen voor korting, maar heb de juiste maat al weer eerder besteld. Hou die coupon maar en veel strekte met het bedrijf.

22. august 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

2x Crocs besteld geen succes.

2x Crocs besteld, eerste waren een soort pantoffels. Ze waren erg mooi en paste goed. Alleen ging het vachtje al snel vervilten en was het erg zweterig. Niet prettig! Nu weer Crocs gekocht voor bij het zwembad maar ze vallen opeens erg klein. Om dit te retourneren moest ik zelf een label kopen bij post nl. Dit kostte mij €8,25! Ik vind dit echt belachelijk veel geld. Ik zal hier nog een keer bestellen

21. august 2025

Zeer slechte klantenservice

Zeer slechte klantenservice. Door een fout in hun systeem wordt mijn bestelling dubbel gedaan (en door mij dubbel betaald). Ik neem direct contact op via de chat, die zeggen niets te kunnen doen en beëindigen midden in het gesprek de chat. Daarna probeer ik het nogmaals via de mail, ook hier zeggen ze niets te kunnen doen en verzoeken ze me op eigen kosten de tweede bestelling retour te sturen. Waarom moet ik betalen voor hun fout?

18. august 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik zou hier niks bestellen

Ik zou hier niks bestellen! Ik heb slippers besteld en verkeerde maat ontvangen ondanks dat ik de juiste maat heb gekozen zetten zij deze om (staat op website vermeld) hoezo? Ik bestel toch een maat die ik wil hebben?!!!!! Vervolgens terug gestuurd, wachten op mijn eigen geld, ze reageren nergens meer op. Nu dus en geen slippers en geen geld retour, ook zelf moeten betalen voor retourzending! Slecht slecht slecht. Antwoorden via mail lijken van een chatbot. Wees gewaarschuwd!

23. juli 2025

Nooit meer Crocs

Is dit toekomst? Customer service in India?absuurd!! Nooit meer crocs!

Wij hebben in mei een paar Crocs besteld voor onze zoontje.
hebben wij deze ontvangen,maar onbruikbaar want de klittenband van sandaal kwam los en mijn zoontje is gevallen. daarna heeft Crocs aangeboden om het artikel nogmaals te verzenden. deze hebben wij nooit mogen ontvangen. 20 emails verder hebben wij geen sandalen en geen geld terug. Do sonet is bijna gepaseerd.

En dit noemt men klantenservice.

21. juli 2025

Bestel hier niet

Bestelling geplaatst en gehele bestelling retour gestuurd. Al 3x contact opgenomen per mail.
3 weken verder en wordt steeds gezegd, het geld is onderweg.
Telefonisch contact opgenomen, dhr spreekt super slecht Engels. Ik kan fluiten naar mijn geld, bestel hier niet!

17. juli 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede ervaring :)

Eerder verstuurd dan aangegeven zelfs! Ik had hier de reviews gelezen nadat ik had besteld maar ik heb die slechte ervaringen die iedereen hier heeft helemaal niet. Mijn nieuwe sandalen kwamen gewoon in een doos, en de maat was precies zoals aangegeven op de website, dus perfect! Ze waren ook in perfecte conditie en zien er super leuk uit!

Frustrerend

Mijn ervaring met Crocs was ronduit frustrerend. Mijn bestelling werd niet bezorgd door GLS en ging retour naar Crocs. Ik heb drie keer contact moeten opnemen voordat ik eindelijk antwoord kreeg over waar mijn pakket was gebleven. Toen kreeg ik te horen dat het pakket niet opnieuw verzonden kon worden en dat ik de bestelling opnieuw moest plaatsen.

Dat alleen al was vervelend, maar de originele bestelling kostte €31,94 en bij de tweede bestelling moest ik ineens €36,44 betalen – een verschil van €4,50. In een live chat werd mij duidelijk beloofd dat dit bedrag gecompenseerd zou worden, en dat ik het verschil terug zou krijgen, niet in korting, maar in geld.

Na mijn nieuwe bestelling heb ik contact opgenomen om dit te regelen, maar in plaats van het beloofde bedrag terug te krijgen, kreeg ik uit het niets een kortingscode toegestuurd – terwijl ik daar nooit om gevraagd had. En nu weigeren ze mij het geld terug te geven, omdat er “al een korting is gegeven”.

Ondanks meerdere live chats, e-mails én zelfs een telefoontje, blijft Crocs bij dit standpunt en krijg ik niet wat mij toegezegd was. Ik voel me totaal niet serieus genomen als klant.

Heel jammer, want ik was fan van het merk.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Top!!

Hele snelle levering, enorm goed geholpen door klantenservice. Heel blij! Bestel hier zeker vaker! ❤️

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Had ik maar eerst de trustpilot gelezen!!

Had ik maar eerst de trustpilot gelezen.
Ik heb 4x kindermaat besteld.
Ze vallen enorm groot. Besef!! de kleinste maat past het oudste kind.
Nou alle intructies gevolgd op de site.
Ik ben naar 4 VerzendPunt geweest. Geen van die 4 kunnen de label scannen! het werkt gewoon niet.
Contact opgenomen met Crocs via de Chat. Er wordt alleen Engels getypt. Afijn! ik kan Engels. Ik gaf aan dat ik mijn bestelling niet kan retouneren. Alle optie nagelopen. Wat doet die mafke#s? Hij verbreekt het contact. Al een paar dagen ben ik hiermee bezig. Het lijkt erop dat ik mag fluiten naar mijn geld. Als ik een nul ster nog geven, had ik het gedaan.

14. juli 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv