Lufthavnsboulevarden 6, 2770, Kastrup, Danmark
- https://cph.force.com/customerservice
- www.cph.dk
Har ikke svart på negative anmeldelser
Når det er BLOODY 28-29°C i ambient…
Når det er BLOODY 28-29°C i ambient lufttemperatur etter et større regnskyll som igjen medfører 27-28°C inne i terminalbygningene og en relativ fuktighet på vel 85-90%… så skrur man vel for i hel..de på køleanlegget? Ikke rart om folk får illebefinnende på CPH på en sådan dag. 2 stjerner deles kun ut fordi sikkerhetskontrollen var noenlunde brukbart bemannet som ei heller er normalen på CPH. Skal faktisk bli dejlig å komme inn på OSL terminalbygningen å få «kølt» seg ned lidt. 🤔🤭
Dårlig service
Dårlig service, dårlige p forhold , dårlig og dyr mad . Absolut alt dårligt

Svar fra Copenhagen Airports
Transfercenter er ganske enkelt en…
Transfercenter er ganske enkelt en dårlig oplevelse! Underbemandet - ingen service - Extrem lang ventetid! Ikke lufthavnen værdigt!
Hva slags sted er dette?
Dette er det verste rotterede jeg noen gang har opplevet som "lufthavn "...om man kan kalle det lufthavn i det hele tatt.
Og dette etter å ha opphold meg i Midtøsten med de utfordringer de har der, og som de løser så flott også i sine lufthavner!!
Ikke noe sted i hele verden har man opplevet et personale som har så store personlige problemer at de SOM REGEL har behov for å produsere bråk, kjeft, uro, problemer, og kriser.
Mangelen på profesjonalitet er skrikende!!
Hva slags sted er dette??
Når man som reisende med skader i rygg uten å sitte i rullestol, ber bare om litt hjelp til å løfte de 40 kg tunge kofferter opp på bånd ved innsjekking ( Nowegian til Aalborg d. 19.03.2018) opplever å høylytt bli møtt med:
Nei vi hjelper IKKE, JEG HAR INGEN PLIKT TIL Å HJELPE DEG,.... hvor jeg i sjokk over fremferden spør om det da er slik at det ikke er mulig å reise gjennom denne "lufthavnen " om man ikke er sterk nok og frisk nok etter deres smak?!... får følgende svar: NEI FAKTISK IKKE!! DET ER DITT EGET ANSVAR ( å være fysisk skikket til å bære/løfte 40 kg ×2)... og hvorpå den ansatte IGJEN REPETERER ENDA MER HØLYTT: JEG HJELPER DEG IKKE!!!! .. for så å kaste seg på tlf som "løsning" for å iverksette insjekkingsnekt..??... .. MÅ MAN VIRKELIG STILLE NOEN SPØRSMÅL OM DE OVERHOLDER DANSK LOV!!!
Når man etter slike erfaringer begynner å følge med rundt seg på denne " lufthavnen " ser man dessverre dette jeg ikke kan finne andre korte nok ordelag her til.. enn: rotterede.
Sikkerhetskontroll: En ansatt står FØR gjennomlysning av hånd- bagasje og starter bråk med reisende. Så ubehøvlet, så ufin og uhøflig... at det forteller alt om at de ikke bør oppholde seg i omgivelser hvor det er mennesker.
Hvorpå uskyldige mennesker på baksiden opplever å bli både latterliggjort og sjikanert , samtidig som alle deres ting og samtaler blir lagt ut overfor ENHVER!!! ( jeg vet NÅ alt om andres tannbørster mv.) ..
Anstendighet på dette stedet etterlyses... Det er faktisk den mest uanstendige sikkerhetskontroll jeg har sett i verden. ( 3 ganger på rad)...og for egen del... Samme dato som bagasjevideverdighetene fant sted, opplever jeg også selv mangelen på Anstendighet : min veske lå ikke den veien det passet tydeligvis.... Hvorpå den ansatte bare slenger den rund så alt innhold flyter og gir fullstendig blaffen i hvordan man behandler andres ting.
Selvsagt passeres man også av ansatte ved både avgang og ankomst som høylytt seg imellom også går og baksnakker, latterliggjør og bakvasker reisende meget stygt uten tanke for at vi andre hører det, og gjør oss noen tanker...
Og selvsagt...når man ( som skadet) ENDELIG kommer til gate med store smerter.... har de ansatte lukket igjen til enhver tenkelig mulighet til å sitte....
Hva slags sted er dette som kaller seg Kastrup " lufthavn"?
Dessverre har jeg mer å skrive om dette stedet... Og kommer tilbake etter opplevelser også i går d. 25.06.2018 man heldigvis er spart for i alle andre lufthavner.
Dessverre....
Det lykkes da som regel :-)