Bra produkter, men de burde hatt en app og forbedret nettsiden. Nå finnes det ingen Clas Ohlson-app. På Mine sider burde det være en samlet kjøpshistorikk for både nettbestillinger og kjøp i fysisk bu... Vis mer
Kundeservice sentralt er helt ubrukelige Har brukt CO mye opp gjennom åra, og de gangene en handler lokalt, er det stort sett greit å reklamere om det er noe. Men sentralt - fy fela, de er noe... Vis mer
Greie nok ansatte, men utrolig dårlig produktanmeldelse-oppsett.. Kun medlemer av kundeklubben deres får lov å skrive anmeldelser på produkt kjøpt direkte i butikk. Dette fører til feil framstilling... Vis mer
Er som regel fornøyd med kjøp fra Clas Ohlson AB, men hadde et kjøp 12.03 som fortsatt ikke har blitt sendt ut ennå, så det hadde oppstått forsinkelser. Men hadde lagt det ut i posten appen som send... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Att hitta lösningar på olika projekt i hemmet har varit vår huvuduppgift sen 1918. Vi tillhandahåller fiffiga och tillförlitliga produkter som gör din vardag enklare.
793 40, Insjön, Sverige
- www.clasohlson.no
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Klarer ikke å få sendt varen
Bestilte en Ryobi motorsag 17.04.24 i dag 19.04.24 ligger den fremdeles på plukk.
Bestilte et produkt hos Clas ohlson for…
Bestilte et produkt hos Clas ohlson for 3 dager siden. Produktet er fortsatt ikke plukket. Når du bestiller andre steder sp har jeg opplevd at produkter jeg bestiller blir levert fra Sandefjord til Ulsteinvik på under 24 timer siden ej bestilte. Hvorfor bruker Clas ohlson så lang tid bare på å plukke et produkt!!!!
Overpriset svindel
Kjøpte en teksilrenser til 1700,- Den fungerer virkelig ikke og ødelegger tekstilene med børsten. Da jeg kontaktet kundeservice sa de bare at de ikke har fornøydgaranti.
Feil Butikk.
Har bestilt flere produkter til mitt post nummer (Sarpsborg). Flere ganger har jeg blitt bedt om å hente i min butikk som er Fredrikstad eller Horten. Hva faen er galt hos dere. Jeg bor i Sarpsborg.
Rett og slett for dårlig
Rett og slett for dårlig. Jeg skjønner ikke poenget med digitale gavekort om man ikke kan løse de inn i nettbutikken. Nå har jeg valget om å kjøre 3 timer til nærmeste butikk eller å ikke bruke gavekortet i det heletatt.
Dusjkurv som ruster
Kjøpte en dusjkurv fra de, som rustet og ødelagte flisene bak. Tok kontakt med de, og fikk svar etter 4 måneder med purring. Lite behjelpelig og krevde kvittering. Produktet er åpenbart fra de, og er ikke bare ubrukelig, men ødelegger også andre ting ved å kun bruke den til det den er ment som.
Topp kundebehandling
Kjøpte en TINY C5 DAB + BILADAPTER til bilen.
Denne sluttet å virke etter 6 måneder. Tok med meg selve adapteret til Clas Ohlson på Jessheim for reklamasjon.
Ingen spørsmål, ingen tvil. Fikk nytt med en gang. Puttet det i bilen og ting virket.
Sender pakken til en plass jeg ikke vet hvor er og kan ikke avbryte kjøpet
Handler og krysser av for å hente pakken på hentested på posten ca 300 meter fra der jeg bor og der har jeg hentet pakkene mine i over 25 år, men Clas Ohlson har laget et system som overstyrer og du kan krysse av for å hente flere steder. Jeg husker jeg krysset av for der jeg henter pakken til vanlig og gikk videre og websiden oppdaterte seg og begynte frabegynnelsen av så jeg huket vel av for feil sted den andre gangen. Men problemet er at pakken ble sendt til et sted jeg ikke vet hvor er, så jeg får ikke hentet pakken og Clas Ohlson har ikke noe system for å avbryte kjøpet eller flytte adresse. Det som nå kommer til å skje er at pakken ligger på et postkontor til det blir retunert av seg selv og jeg må vel betale for dette. Harhandlet mye til Clas Ohlson men nå er det slutt. Er ferdig med Clas Ohlson
Hvis man får feil produkt
Hvis man får feil produkt, så trenger man ikke å få rabatt på det feilsendte produktet sånn at Clas Ohlson slipper å ta seg av kostnadene knytta til posten.
Clas Ohlson burde gi rabatt på det produktet man hadde bestilt som kompensasjon for feilen og bryet med å sende feilsendte produktet tilbake til dem. Eller?
Anbefaler
Har handlet hos Clas Ohlson flere ganger, både fysisk i butikk og ved klikk-og-hent gjennom nettbutikken. Jeg må si meg positivt imponert på mange områder. Gode produkt, rimelige priser og mange tilbud, hjelpsom og hyggelig kundeservice, nettsidens enkelhet og utforming, m.m. er mange av årsakene til at jeg kommer til å handle her igjen.
Meget god kundebehandling - anbefales!
Meget god kundebehandling! Det er å lett å klage på butikker, men vi glemmer ofte å skryte av dem - når det er behov for det. Jeg handler ganske mye hos Clas Ohlson i Drammen, og får alltid god service. Enten jeg spør betjeningen om noe, eller når jeg klager eller vil bytte et produkt. Bare smil å få.
Fantastisk kundeservice!
Fy søren for en kundeservice! Jeg bestilte varer for 3 uker siden, bring klarte å miste pakken og bare rotet. Ringte til clas ohlson for å få varene tilsendt på nytt og få tilbake pengene. Bring fraskrev seg alt ansvar (som de også har gjort tidligere), men clas ordner opp. Sender ny ordre og kompansasjon for å ha sittet å ventet over flere dager på noe som aldri kom!
Black friday svindel
Skulle hente en vare jeg hadde bestilt på Black friday i dag. Når jeg bestilte den, ble det lovet av ekspeditøren at jeg skulle betale 599,- som var tilbudet på Black friday når jeg hentet varen. Så lenge den ble bestilt den dagen så var det som gjelder. Når jeg hentet varen i dag måtte jeg betale full pris 899,- Det hadde ingenting å si hva hun som jobbet i den avdelingen på Clas Ohlson i Åsane hadde sagt. Jeg mener jo når det har blitt sagt noe, så skal det overholdes. Jeg føler meg virkelig lurt som kunde, har ikke vært borti noe lignende.
Nå er det 3 gangen jeg prøver å handle…
Nå er det 3 gangen jeg prøver å handle på Clas Ohlson og siden informer ikke om klikk og hent. Jeg bestiller og tror pakken blir sendt hjemme til min adresse. Så får jeg svar at du kan hente pakken på salgssted. Nå har dette skjedd så mange ganger at jeg har fått nok! Det var ikke sånn før. Alltid enkelt å bestille før. Anbefaler ikke Clas Ohlson!!
Bestilte 3D-skriver (FlashForge) samt…
Bestilte 3D-skriver (FlashForge) samt tilhørende plast. Krysset av for hjemlevering. Etter noen dager kommer det frem på min bruker at de ikke kan sende skriveren. Ingen begrunnelse. De har over 100 på lager. Deretter sender de tilbehøret (plasten) som hjemlevering. Har ennå ikke svart på mine henvendelser på mail. Så nå har jeg plast og ingen 3d-skriver.
Perfekt koffert for Drone mm, IP65
Etter å ha saumfart internet på jakt etter egnet hard case til å beskytte min DJI Mini 4 Pro drone kom jeg over denne støv- og vanntette kofferten som også beskytter mot støt. Rett og slett perfekt, og til 1/4 av prisen for noe lignende på nettet! 399kr er rett og slett uslåelig. Inne i kofferten er det forhåndsskåret et rutemønster hvor du kan kutte og skjære vekk små skumkuber og tilpasse området du tenker plassere utstyret ditt. Her må du bruke litt tid på å planlegge hvordan disponere plassen. Det går raskt å skjære vekk skumstoffet med en skarp tapetkniv/bryteblad kniv f.eks. Hard casen er laget av solid plast, og har kraftig låsemekanisme med hull på over- og undersiden slik at du kan låse den med hengelås. Anbefales!
Kan ikke logge meg in på nettsiden /…
Kan ikke logge meg in på nettsiden / konto , jeg mottar heller ikke reset av passord på mail , umulig å logge seg in , de solgte meg også et defekt produkt jeg skulle reklamere , nå kan jeg ikke logge på en gang og gjøre det...
Udugelig kundeservice som ikke vet noe…
kundeservice som ikke vet noe som helst,unngår å svare på svare direkte på spørsmål som en politiker,ellers ok produkter
Kundeservice er viktig, og det kan de.
Noen ganger kan det oppstå ett problem og hjelpen man da kan få, er viktig.
Jeg prøvde å få en ordre levert, helt siden mandag. Den skulle komme ekspress på døren, siden den inneholdt en tung ting. Måtte endre til tirsdag, så jeg var hjemme.
Tirsdag kom og gikk, nei plutselig fant de ikke pakken..
Oi, da må jeg vente en ekstra dag. Onsdag: ingen levering, så da måtte jeg ringe posten. De kunne ikke si noe tid, måtte visst lete etter den, ring Clas ohlson, sa de.
Jeg så gjorde og da lagde de ny ordre til meg, lik den gamle. Kostet ikke meg ei krone. Det kaller jeg service!
Så kom overraskelsen: Bring fant tidl. ordren og var plutselig på vei, torsdag kveld. Som flaks ville ha det kom jeg hjem samtidig med bring-bilens ankomst, så da fikk jeg fatt på ordren. Sjekket sporingen, matchet den gamle ordren, så da ringte jeg i dag fredag til Clas og sa ifra. Og da ble de så glade at jeg fikk en liten kompensasjon for alt ekstra bryderi jeg har hatt.
De har klart å snu en dårlig opplevelse, til noe positivt for min del. Og siden de selv var raske å sende varene mine og veldig hjelpsomme, så er jeg faktisk ganske fornøyd!
Aldri mer
Sendte Inn en bestilling som ofte før, den ble ikke registrert, men de greide å reservere beløpet 4 ganger (over 8000 tilsammen) allikevel
Nå påstår de at beløpene ikke er reservert, selv om jeg kan bevise at de faktisk er det!!
ALDRI MER Clas Ohlson!!!!
Sak blir overlatt politiet