Bra produkter, men de burde hatt en app og forbedret nettsiden. Nå finnes det ingen Clas Ohlson-app. På Mine sider burde det være en samlet kjøpshistorikk for både nettbestillinger og kjøp i fysisk bu... Vis mer
Kundeservice sentralt er helt ubrukelige Har brukt CO mye opp gjennom åra, og de gangene en handler lokalt, er det stort sett greit å reklamere om det er noe. Men sentralt - fy fela, de er noe... Vis mer
Greie nok ansatte, men utrolig dårlig produktanmeldelse-oppsett.. Kun medlemer av kundeklubben deres får lov å skrive anmeldelser på produkt kjøpt direkte i butikk. Dette fører til feil framstilling... Vis mer
Er som regel fornøyd med kjøp fra Clas Ohlson AB, men hadde et kjøp 12.03 som fortsatt ikke har blitt sendt ut ennå, så det hadde oppstått forsinkelser. Men hadde lagt det ut i posten appen som send... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Att hitta lösningar på olika projekt i hemmet har varit vår huvuduppgift sen 1918. Vi tillhandahåller fiffiga och tillförlitliga produkter som gör din vardag enklare.
793 40, Insjön, Sverige
- www.clasohlson.no
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Skulle handle støvsuger
Skulle handle støvsuger, spurte pent om hjelp til poser. Fikk da kjeft av vedkommende på Vinterbro at det kunne jeg finne ut av selv med å skanne varen og gå inn på nettsiden for så å finne poser. Hadde vel brukt et kvarter på å finne ut av det uten hell. Ble sinna og paff, handelen gikk til Jula hvor de var meget behjelpelige. 5 stjerner til Jula her.
Ikke bytterett direkte i butikk når du kjøper på nett
Kjøpte Moccamaster på nett. Når jeg kom i butikk og ville bytte Moccamaster jeg skulle hente i butikken med en hvit så gikk ikke det. Enda jeg ville betale mellomlegget. Pga de har et system for nett og et system for kjøp i butikk. Kunne vente i inntil 14 dager så fikk jeg pengene tilbake, skulle jeg da være uten Moccamaster i 14 dager.. hadde ikke penger og legge ut der og da til ny med engang. Veldig totalt elendig service. Bra for de, men kundemessig totalt uten noe som helst service. Frister ikke og handle der lenger, og kjøpe det jeg trenger andre steder.
Lite gjennomtenkt.
Bestillte en vifte for nesten 10 dager siden, og betalte. Fikk ordrebekreftelse og alt, så sitter jeg og venter på at den pakken kommer. Ringte nå til kundeservice og de sa at de er helt tomme for vifter og at de IKKE planelgger å bestille flere I ÅR. Altså - vi har 5 MÅNEDER av året igjen, og nei, til tross for hetebølge, så skal de ikke bestille flere vifter altså fra hovedlageret i Sverige. Måtte kansellere hele ordren og bestille fra Elkjøp, som kommer til ta 6 ekstra dager. Men pengene er de flinke til å ta : ) Skjerpings!
Stort utvalg, men uforutsigbare leveringsalternativer
Stort utvalg, men irriterende nettbutikk: Man legger til en liten sak og så forsvinner leveringsalternativet man ønsker. Og det virker umulig å vite hvilke produkter som gjør at du plutselig ikke kan få det tilsendt på en bestemt måte (ikke bare størrelse/vekt, så man aner ikke hvilken vare som er «problemet»). Det blir derfor tidkrevende og komplisert å bestille fra dem.
Har i prinsippet ikke åpent kjøp
Bestilte på klikk og hent, og gikk hjem med en billigere og dårligere modell. De hadde gitt meg feil vare. Da jeg kom tilbake ble jeg behandlet som om jeg hadde gjort noe galt. Ønsket å sjekke at den nye kaffetrakteren var riktig før jeg dro hjem igjen og dette ble det dårlig stemning av. Jeg fikk en følelse av at de gjorde meg en tjeneste når jeg kjøpte noe av dem for 3000kr. Grunnen til at jeg skriver denne anmeldelsen er fordi de i prinsippet ikke har åpen retur. Hvis du åpner varen så kan du ikke lenger returnere og hvis du handler på nett så er du kanskje nødt til åpne varen for å se hva du har kjøpt.Derfor anbefaler jeg ikke å handle på nett her, velg heller elkjøp eller en annen stor kjede hvor du kan returnere.
Hårreisende dårlig fokus på kundeopplevelse
Gikk til innkjøp av en Ryobi kantklipper ved "klikk og hent" ordning. Kjørte 1 time (t/r) for å hente den aktuelle varen. Når jeg kommer hjem og får åpnet pakken, så ser jeg at produktet ikke bare er brukt, men ser ut til å være skadet også. Det lukter brent elektronikk.. ringer kundeservice som setter meg over til butikken hvor jeg hentet vare. Får tilbud om å heve kjøp, eller kjøpe som B-vare. Drar til nærmeste butikk og hever kjøpet ettersom det lukter brent av motoren. Kan ikke få ny tilsvarende vare da hovedlageret ikke får inn før om 7-8 mnd. Drar hjem, finner varen på nettsiden hos butikk 17 mil unna. Kontakter kundeservice og spør om de kan sende den til nærmeste butikk, eller postkontor. Får blankt avslag. Det er tydelig at Clas Ohlson bryr seg fint lite om kundeopplevelse og kundeservice. Ikke kan man få varen man ønsker, eller en rabatt el. som plaster på såret for en særdeles dårlig opplevelse. Kommer ikke til å handle her igjen
Kan ikke informere via SMS
Kjøpte et produkt på nett, og skulle få SMS når produktet kom til butikk. Det skjedde ikke.
Ubrukelig skittentøyskurv (og medfølgende verktøy)
Kjøpte Aurora skittentøyskurv. Verktøyet som kom med for å skru den sammen var umulig å bruke, måtte bruke eget noe som resulterte at skruene ikke virket skikkelig (ble ikke skrudd stramt nok). Fullstendig bomkjøp. Kommer til å se meg om etter ny. Kjøp den gjerne hvis du har tenkt å sitte og banne mens du skrur opp.
Beste stedet å kjøpe elektronikk
Jeg har bommet et par ganger og kjøpt trykkkoker osv hos mer "annerkjente" kjeder. Og betalte selvfølgelig for mye. Fant samme produkt mye billigere på Clas Ohlson.
Frekt personale .
Dro innom her rett etter jobb fordi jeg skulle rett inn, rett ut. Jeg visste akkurat hvor det jeg trengte var, om gikk rett til kassen etter at jeg hadde hentet varen. Der ble jeg møtt av et personale som skulle jobbe så efffektivt som mulig, var frekke, lite vennlige og hadde generelt en dårlig holdning. 3 stjerner istedenfor 2 kun fordi jeg fikk et «Hade» på vei ut.
Gode priser, rask levering
Gode priser, utrolig rask levering, stort sett ganske utfyllende produktsider og positivt med chatfunksjon. Praktisk at Clas Ohlson finnes i nesten alle byer, slik at man ganske enkelt kan bytte/reklamere det man har kjøpt på nett om det skulle være behov.
Avd Sandens er blitt favoritt butikken…
Avd Sandens er blitt favoritt butikken min, for der er det et fjes jeg gjerne vil alltid møte på når jeg er innom. Hyggelig, serviceinnstilt, hjelpsom, en som kan jobben og vet hva han sier og er ærlig og yter alltid det lille ekstra. Ayad Moustafa er alltid tilstedeværende og der for å ta i mot kunden med all glede og en som virker å elske sin jobb og vet hva han snakker om når man står der usikker og lurer på noe. Gir stjerne 5 og største grunnen er for ham 🙂
Kjøpte Varta batterier som lekker syre…
Kjøpte Varta batterier som lekker syre før jeg får brukt dem, elendig kvalite. Sendte klage på mail til kundeservice med bilder fikk kun auto svar på mail, de har sannsynligvis ikke lest mail. De driter i kundeservice.
Butikken var grei
Butikken var grei, har god valg og variasjon, men jeg hadde dårlig opplevelse med kassedama. Clas Ohlson i Stavanger, Amfi madla. En dame i 20 åran, hadde ikke hilst på, sur i tryne, mens hun scannet varene mine måtte hun gjøre alle andre ting samtidig, prate med andre kollegaer, finne noen ting for dem, tok langt tid… hadde ikke sagt noe etter hun var ferdig heller..
Clas Ohlson Oslo City
Clas Ohlson Oslo City. 7 februar 2025. Kl 21:40-21;54. 2 nydelige jenter ga meg lov til å lade telefonen min når den var på 6%🥺❤️❤️❤️Nydelige sjeler. One love forever <3
De lar deg ikke legge igjen anmeldelser…
De lar deg ikke legge igjen anmeldelser av produkter på nett og modererer anmeldelsene kraftig. Har mistet mer og mer troverdighet med årene, styr unna.
De som skriver anmeldelser her, har som regel en dårlig opplevelse. De med gode opplevelser tenker ikke på det.
Det er som regel når du har en dårlig opplevelse at du går og syter som en 8-åring. Derfor tenker jeg å gå litt utenfor boksen og gi en anmeldelse med ros.
Jeg har handlet en god del på claser'n, både i fysisk butikk, med klikk og hent og på nett. Jeg har aldri hatt problemer. Jeg har fått god hjelp ved reklamasjoner og god hjelp med å velge riktige varer til mitt behov.
5 stjerner til butikkene i Kristiansand.
TOTALT håpløs som nettbutikk
TOTALT håpløst å bestille på nett fra denne butikken. Alle varer på lager, men hva hjelper det når det tar ukesvis før varen blir sendt? Kundeservice kan heller ikke svare på når det blir sendt. Dette er ikke første gang det skjer, og det er fantastisk provoserende at CO har såpass lite respekt for kundene sine. At de i 2025 ikke har mulighet til å overføre en ikke sendt ordre til klikk og hent er for meg en gåte, for dette er noe veldig mange andre butikker klarer å få til uten noe problem.
Skjerp inn, og få ansatt flere om det er det som må til!
Clas Ohlson Kristiansand, Sandens
Fikk særs god hjelp fra en hyggelig arbeider ved Clas Ohlson i Kristiansand, Sandens, av Eyad Osman. Hadde en Epson printer ET2815 som stoppet på1500 utskrifter. Innlagt service feil fra Epson på en ett år gammel printer! Eyad prøvde å løse problemet, men gav opp. Fikk ny skriver! Mange takk for rask service og kundesupport!
Får ikke byttelapp på klikk og hent
Får ikke byttelapp på klikk og hent. Må tilbake til butikken, retunere varen for å så kjøpe den igjen, gjorde ting jævlig mye mer vanskelig enn det trenger å være for en forbanna lapp. Bare å drite i, returnerer å kjøper det hos noen andre.