Helemaal niet blij. Man was 10 dec jarig, horloge kwam kapot aan. Niet gedragen, gezien die kapot was. Terug gestuurd met verzoek mijn geld terug te storten. Verwerking retour duurde al 2 weken, en ge... Vis mer
Se hva andre synes
Vlotte afhandeling. Alleen nergens ruimte om BTW-Nummer in te vullen. Ik wens dit op de zaak aan te kopen en hiervoor een factuur te ontvangen. Gelieve factuur op te maken op: Seia... Vis mer
Selskapet har svart
Sieraden besteld voor mijn dochter snel geleverd.vervolgend na 2 weken een achterkant van een hangertje kwijt geraakt.(dat zou niet mogen en goed vast horen zitten)maar netjes afgehandeld door de klan... Vis mer
Selskapet har svart
Tijdens het scrollen staat onder het product in kleine letters een duidelijke beschrijving waardoor ik niet telkens op het item hoef te klikken om de informatie te vinden. Wat ook aangenaam is, is dat... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Horloges, juwelen en meer bij Brandfield: Vandaag besteld, morgen bezorgd - Gratis verzending en terugsturen - Verpakt als cadeau.
Kontaktopplysninger
Osloweg 105 , 9723 BK, Groningen, Nederland
- +32 (0) 3 80 80 544
- mschotpoort@brandfield.nl
- www.brandfield.be
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Snelle respons
Overzichtelijke website om online te shoppen. Snelle reactie op vragen via mail. Mooi aanbod online.

Svar fra Brandfield
Al steeds een goede ervaringen gehad…
Tot op heden alleen nog maar goede ervaringen gehad met Brandfield.

Svar fra Brandfield
Zeer snelle levering en leuk verpakt.

Correct en onbeschadigd
Correcte leverdatum en niet beschadigd.
Ook een mooie kortingsbon voor een potentiële volgende aankoop.
Altijd fijn, bedankt.
Mvg Glenn

Regalo
Ho trovato subito ciò che cercavo.
Fantastico!!!

Svar fra Brandfield
Eerlijke prijzen en transparantie.

Goede webshop en snelle service
Goede webshop en snelle service
Alleen jammer dat ik bij mijn 2de bestelling dezelfde goodiebox heb gekregen als mijn eerste bestelling.

Aangename kennismaking
Mooi aanbod, mooie korting, fysieke winkel beschikbaar

Svar fra Brandfield
Top merken 👌🏽top service!
Top merken 👌🏽top service !
Hopelijk win ik ooit een shoptegoed 🍀
Ik raad Brandfield aan aan vrienden collega’s,…

Svar fra Brandfield
Very easy and nice shopping
Very easy and nice shopping , fast delivery , good quality of products , recomended and will buy again

Svar fra Brandfield
Snel en goed kopen en goed materiaal

Svar fra Brandfield
Ik had gebeld omdat mijn pakketje nog…
Ik had gebeld omdat mijn pakketje nog niet was aangekomen .
Ze hebben mij heel goed geholpen en ik weet dat mijn pakketje wat vertraging heeft en deze zeker nog toe komt

Altijd goede ervaringen met Brandfield
Altijd goede ervaringen met Brandfield. De handtassen zijn van een top kwaliteit en altijd keurig verpakt.
Verder altijd duidelijke informatie omtrent het product.

Super ❤️
Ruime keuze, nette beschrijvingen, makkelijk te bestellen en leuke prijs acties!
Zeer verzorgde en overzichtelijke webwinkel.
Snelle en verzorgde levering.
Aanrader! ❤️

Svar fra Brandfield
Best offers across all the products
Good user experience. Best offers and deals across all the products. Next day delivery is a plus.

Svar fra Brandfield
Flinke korting en mogelijkheid om later…
Flinke korting en mogelijkheid om later te betalen vind ik geweldig

Svar fra Brandfield
Betrouwbare en excellente online shop
Betrouwbare en excellente online shop. Ruim aanbod en duidelijke omschrijving van de te koop gestelde artikels. Correcte en snelle levering. Een aanrader !

Svar fra Brandfield
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.