Brandfield Anmeldelser

TrustScore 3.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Helemaal niet blij. Man was 10 dec jarig, horloge kwam kapot aan. Niet gedragen, gezien die kapot was. Terug gestuurd met verzoek mijn geld terug te storten. Verwerking retour duurde al 2 weken, en ge... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Vlotte afhandeling. Alleen nergens ruimte om BTW-Nummer in te vullen. Ik wens dit op de zaak aan te kopen en hiervoor een factuur te ontvangen. Gelieve factuur op te maken op: Seia... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Tijdens het scrollen staat onder het product in kleine letters een duidelijke beschrijving waardoor ik niet telkens op het item hoef te klikken om de informatie te vinden. Wat ook aangenaam is, is dat... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Smykkeforretning
  2. Bagasjebutikk
  3. Klokkebutikk

Skrevet av virksomheten

Horloges, juwelen en meer bij Brandfield: Vandaag besteld, morgen bezorgd - Gratis verzending en terugsturen - Verpakt als cadeau.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

5 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Leuk dat je goodiebox krijgt

26. januar 2024

Svar fra Brandfield

Dat klinkt als een leuke extraatje! Het ontvangen van een goodiebox bij je bestelling kan zeker voor een aangename verrassing zorgen. We hopen dat je geniet van de inhoud van de goodiebox en dat het je winkelervaring nog leuker maakt. Als je in de toekomst meer producten wilt bestellen of als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankopen. ^HJ

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Sieraden besteld voor mijn dochter snel…

Sieraden besteld voor mijn dochter snel geleverd.vervolgend na 2 weken een achterkant van een hangertje kwijt geraakt.(dat zou niet mogen en goed vast horen zitten)maar netjes afgehandeld door de klantenservice.ik kon het terug sturen en ze gingen er dan naar kijken.netjes een mail gehad dat ze het niet konden maken en als optie gekregen het zelfde product opnieuw ontvangen of tegoed.ik koos voor de ketting en alles binnen een week afgehandeld.

25. januar 2024

Svar fra Brandfield

Het spijt me om te horen dat de achterkant van het hangertje kwijt is geraakt, maar ik ben blij om te horen dat de klantenservice het probleem netjes heeft afgehandeld. Het is belangrijk dat klanten tevreden zijn en dat eventuele problemen op een goede manier worden opgelost. Als je in de toekomst meer sieraden wilt bestellen of als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankopen. ^HJ

Snel

Snel, duidelijk, niet te ingewikkeld om een bestelling te plaatsen. Ik hou het op een 4 omdat de levering nog moet plaatsvinden

23. januar 2024

Svar fra Brandfield

Bedankt voor je feedback! We zijn blij om te horen dat je het bestelproces als snel, duidelijk en niet te ingewikkeld hebt ervaren. We begrijpen dat de uiteindelijke beoordeling afhankelijk is van de levering en hopen dat deze net zo soepel zal verlopen als het bestelproces. Als je verdere vragen of verzoeken hebt met betrekking tot je bestelling of als je in de toekomst meer hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te assisteren en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankopen. ^HJ

Super website!

Handige website, mooie producten. Enorm blij van de aankoop.

23. januar 2024

Svar fra Brandfield

Dat is geweldig om te horen! We zijn blij dat je onze website handig vond, dat je de mooie producten hebt kunnen vinden, en dat je blij bent met je aankoop. Jouw tevredenheid is onze grootste beloning, en we streven er altijd naar om onze klanten een geweldige winkelervaring te bieden. Als je in de toekomst meer producten wilt bekijken of bestellen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankopen. ^HJ

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Negative - Uhr defekt aber Kunde muss Rücksendung zahlen!

Das Glas der G-Shock Metall hat an einer Ecke ,5mm Spaltmaße und nach einem Dutzend Mails sagte mir der Support, dass es normal sei und kein Defekt. Ich muss die Uhr nun trotz Fotos und gezwungen via UPS auf meine Kosten zurück senden.
Ich werde nie wieder bei Brandfield.de oder .nl was kaufen und kann auch nur jedem abraten. Das ist weder seriös noch Kundenfreundlich.

18. januar 2024

Svar fra Brandfield

Vielen Dank, dass Sie eine Bewertung hinterlassen haben. Wir bedauern, dass Sie Unannehmlichkeiten mit Ihrer Bestellung hatten. Leider kann ich anhand der Informationen in dieser Bewertung keine genauen Bestelldetails herausfinden. Wären Sie so freundlich, uns per E-Mail kundenservice@brandfield.de zu kontaktieren? Auf diese Weise können wir die Situation gemeinsam betrachten und uns um eine geeignete Lösung bemühen. Vielen Dank im Voraus für Ihre Mühe. ^HJ

Pakket werd niet geleverd

Pakket werd niet geleverd, dit werd gemeld aan Brandfield.
Vooreerst duurde het na elk contact een week of langer voor Brandfield reageerde.
Brandfield weigert om zijn verantwoordelijkheid op te nemen en verschuilt zich achter het antwoord van de chauffeur. Zonder een bewijs van levering te kunnen voorleggen.
Er zijn andere verkopers die wel een betrouwbare service leveren.

28. desember 2023

Svar fra Brandfield

Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. We betreuren het dat je ongemak hebt ervaren bij jouw bestelling. Op basis van de informatie in deze review heb ik je case erbij gepakt. Wij hebben via de case gemaild, echter is die verschillend met het emailadres dat jij ons mee hebt gemaild. Wij passen het emailadres aan in de case en sturen je de email opnieuw. Mocht je verdere vragen of opmerkingen hebben, laat het ons dan gerust weten in jouw antwoord op onze e-mail. Onze excuses voor het ongemak en tot snel. ^HJ

Aankoop uurwerk.

Zeer uitgebreide keuze uurwerken in verschillende prijsklasse.Mooie korting op eerste aankoop.
Voor herhaling vatbaar.
De Fam. Tanghe Vandekerckhove.

15. januar 2024

Svar fra Brandfield

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je onze uitgebreide selectie uurwerken waardeert en dat je tevreden bent met de mooie korting op je eerste aankoop. Het doet ons goed om te weten dat je van plan bent om bij ons terug te komen. Als je in de toekomst meer producten wilt bestellen of als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je een geweldige winkelervaring hebt. ^HJ

Geweldige site

Geweldige site! Heel mooie dingen. Ik was op zoek naar een cadeau voor mijn nichtje en het was dringend. Brandfield heeft mij gered! Ultrasnelle levering en zeer goed verpakt.

9. januar 2024

Svar fra Brandfield

Dat is fantastisch om te horen! We zijn blij dat we je konden helpen bij het vinden van een cadeau voor je nichtje en dat de ultrasnelle levering en goede verpakking aan je verwachtingen hebben voldaan. Het is altijd fijn om te weten dat we klanten kunnen assisteren, vooral als het om last-minute aankopen gaat. Als je in de toekomst meer cadeaus of andere producten nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankopen. ^HJ

Goeie service

14. januar 2024

Svar fra Brandfield

Bedankt voor je feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service. Klanttevredenheid is voor ons van het grootste belang, en we streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Als je in de toekomst meer producten wilt bestellen of als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankopen. ^HJ

Prijzen ,keuze,veel betaalmethodes

14. januar 2024

Svar fra Brandfield

Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met de prijzen, keuze en verscheidenheid aan betaalmethodes die we aanbieden. We streven er altijd naar om onze klanten een breed scala aan opties en gemak te bieden bij het winkelen. Als je in de toekomst meer producten wilt bekijken of bestellen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankopen. ^HJ

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heel veel korting en goede kwaliteit

12. januar 2024

Svar fra Brandfield

Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met de vele kortingen en de goede kwaliteit van onze producten! We streven er altijd naar om zowel waarde als kwaliteit aan onze klanten te bieden, en het is goed om te weten dat we aan je verwachtingen voldoen. Als je in de toekomst meer producten wilt bekijken of bestellen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankopen. ^HJ

Perfect,

Perfect,

Geen problemen en alles correct verlopen

12. januar 2024

Svar fra Brandfield

Dat is geweldig om te horen! We zijn blij dat je bestelling perfect is verlopen en dat er geen problemen zijn geweest. Ons doel is om een vlotte en probleemloze winkelervaring voor onze klanten te bieden, en het is goed om te weten dat we daarin geslaagd zijn. Als je in de toekomst meer producten wilt bestellen of als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankopen. ^HJ

Veel keuze

Veel keuze. Handige website

11. januar 2024

Svar fra Brandfield

Het is geweldig om te horen dat je veel keuze hebt gevonden en onze website handig vindt! We streven ernaar om onze klanten een breed scala aan producten en een gebruiksvriendelijke website te bieden, zodat je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Als je in de toekomst meer producten wilt bekijken of bestellen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankopen. ^HJ

Altijd zeer snel geleverd

Altijd zeer snel geleverd
Zeer mooie afgewerkte sieraden.

9. januar 2024

Svar fra Brandfield

Het is geweldig om te horen dat je altijd zeer snel geleverd wordt en dat je tevreden bent met de mooie afgewerkte sieraden die je hebt ontvangen! Als je in de toekomst meer sieraden wilt bestellen of als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankopen. ^HJ

Was correct in alles

8. januar 2024

Svar fra Brandfield

Het doet ons goed om te horen dat alles correct was in je ervaring met ons! We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service en ervaring te bieden, en het is geweldig om te weten dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Als je in de toekomst meer producten wilt bestellen of als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankopen. ^HJ

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hall altijd op zijn tijd Chapeau.

20. desember 2023

Svar fra Brandfield

Dank je wel voor je vriendelijke woorden! We zijn blij om te horen dat je onze punctualiteit waardeert. We doen ons best om ervoor te zorgen dat onze klanten hun bestellingen op tijd ontvangen, en het is goed om te weten dat we aan je verwachtingen voldoen. Als je in de toekomst meer producten wilt bestellen of als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankopen. ^HJ

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alles was in orde zowel het bestellen…

Alles was in orde zowel het bestellen al het leveren

6. januar 2024

Svar fra Brandfield

Dat is geweldig om te horen! We zijn blij dat zowel het bestellen als het leveren van je producten in orde was. Ons doel is om onze klanten een soepele en probleemloze winkelervaring te bieden, en het is goed om te weten dat we daarin zijn geslaagd. Als je in de toekomst meer producten wilt bestellen of als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankopen. ^HJ

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooie juwelen tegen goede prijzen…

Mooie juwelen tegen goede prijzen ,leuke kortingen .vind altijd iets voor de plusdochter haar verjaardag 8 januari en ze is er altijd heel blij mee . Alles is altijd netjes verpakt . Snelle levering bedankt.

7. januar 2024

Svar fra Brandfield

Wat geweldig om te horen dat je mooie juwelen tegen goede prijzen hebt gevonden en dat je tevreden bent met de leuke kortingen! We zijn blij dat je altijd iets kunt vinden voor de verjaardag van je plusdochter en dat ze er altijd blij mee is. Het is belangrijk om cadeaus te geven die gewaardeerd worden. Als je in de toekomst meer juwelen wilt bekijken of bestellen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankopen. ^HJ

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Beautyful choice of the accessoires and…

Beautyful choice of the accessoires and good prices

7. januar 2024

Svar fra Brandfield

It's great to hear that you're pleased with the great selection of accessories and great prices we offer! If you want to view or order more accessories in the future, don't hesitate to contact us. We are always ready to help you and make sure you are satisfied with your purchases. ^HJ

Top!

Snel geleverd, mooie verpaking, alles top!

3. januar 2024

Svar fra Brandfield

Dat klinkt als een geweldige winkelervaring! We zijn blij dat je bestelling snel werd geleverd, dat de verpakking mooi was en dat alles top was. Ons doel is om onze klanten een naadloze en plezierige ervaring te bieden, en het is goed om te weten dat we daarin zijn geslaagd. Als je in de toekomst meer producten wilt bestellen of als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankopen. ^HJ

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv