BoeketCadeau.nl Anmeldelser

1 334
TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De website is duidelijk voor iemand die voor het eerst gebruik maakt van jullie dienst. Het factuur is duidelijk en de bezorging is netjes op tijd geweest. De ontvanger is tevreden met het pakket.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb hier nu twee keer besteld en beide keren mooie, verse bloemen op tijd ontvangen. De bloemen weken we een beetje af van het plaatje, maar dat heeft met het seizoen te maken. Zowel de volheid van... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Bestellen op de site gaat prima. Gekozen voor levering op zaterdag, werd gebeld door Boeketcadeau om de levering op vrijdag te zetten. Op mijn vraag wat daar de reden van was werd aangegeven dat... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Bij ontvangst van het gemengde tulpenboeket had ik mijn twijfels. Sommige bladeren waren wat gelig en ik vroeg me dan ook af of deze bos bloemen een week op de vaas zou blijven staan. Inmiddels zijn w... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Blomstermarked

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Bloemen bezorgen en online bestellen! Cadeaus versturen en bezorgen. Knuffels. Wijn. etc. Bloemen online bestellen over beveiligde (SSL) invul pagina's. Geen inlog! Bestellen voor 12.00 uur, is vandaag al bezorgd.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 84 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1 334)

146 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede communicatie en zoals afgesproken!

Tippi....de bijbehorende kaart was onleesbaar geworden door nattigheid , dat is jammer!

2. desember 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooie bloemstuk voor een betaalbare…

Mooie bloemstuk voor een betaalbare prijs , niks om op aan te merken.
Heel gemakkelijk besteld en uitstekende bezorging op de afgesproken tijdstip.
Jhenk van Haaren Nijmegen 24-11-2025

24. november 2025

Beste heer van Haaren,
Fijn dat u tevreden bent met het geleverde bloemstuk. Bedankt voor uw positieve review.

prachtig

Een prachtig tafelboeket, ook met onze gekozen bloemen in herfsttinten. Erg mooi!

22. november 2025

Beste mevrouw van Beeck,
Fijn dat het herfstboeket naar wens is geweest. Bedankt voor uw positieve feedback.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

prachtig boeket op tijd bezorgd

Het prachtige boeket, wat ook leek op de foto op de website is op de gevraagde dag netjes bezorgd. De ontvangers waren er blij mee.

13. november 2025

Beste Carla,
Bedankt voor uw positieve bericht.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Geleverde rouwstuk is niet mijn bestelde stuk

Mijn bestelde rouwstuk MODERNE STIJL is geleverd maar daar is alles mee gezegd.
Een grote teleurstelling wat niet meer teruggedraaid kan worden.
Rouwstuk was meer een modern wit rouwstuk en in mijn bestelling zaten anthuriums in. Aangezien ik het stuk daarom op gekozen heb en het enorm aanwezig is op de site.
Ik had het erbij moeten vermelden, was het argument.

Klacht ingediend maar ze bleven bij het feit dat ze geleverd hebben en mij als coulance een bloemetje wilden sturen.
Dat is geen oplossing!
Mijn rouwstuk is niet geleverd die ik besteld heb.
Enorme slechte service!

Reactie op uw argument:
Op de foto staat nog steeds geen groene maar een zachtroze hortensia en Anthurium, groen zoals u omschrijft is NIET mijn bestelling en ook niet op de foto.

Uw medewerker gaf aan dat er geen coulance beleid is voor mijn klacht en dat jullie dat ook niet van plan zijn om een deel te vergoeden, wat mijn wens was.
Daarom is uiteindelijk dat bloemetje aangeboden.
Zo werkt een klantgerichte oplossing in mijn optiek niet als er alleen vanuit uw standpunt gekeken en beoordeeld wordt.
Zeer spijtig en vooral teleurstellend dit alles.

22. oktober 2025

Beste mevrouw Hilthouse,

U heeft het rouwstuk modern wit groen besteld. Het rouwarrangement in moderne stijl bevat o.a. hortensia, lelie, eustoma, delphinium en groene anthurium. Zoals bij de productinformatie vermeld staat, kan de uitvoering afwijken in verband met de beschikbaarheid van de bloemen. Een rouwstuk maken is handwerk. Het is nooit een exacte kopie van het plaatje omdat er met verse materialen gewerkt wordt die binnen 24 uur bezorgd moeten worden. Het geleverde rouwstuk is door de bloemist geheel gemaakt in de stijl van de opdracht in moderne stijl met hortensia, lelie, eustoma en andere witte bloemen en was een net en zorgvuldig opgestoken rouwarrangement met de beschikbare materialen. De levering was de volgende dag na bestelling. Dan wordt het rouwstuk gemaakt met de aanwezige bloemen in de kleur en stijl van de opdracht.

U heeft na de uitvaart uw teleurstelling getoond om het feit dat de anthuriums niet in het rouwstuk zaten, deze waren niet voorradig op het moment van de opdracht. Helaas was het ons niet bekend (dat had bij de opmerkingen aangeven kunnen worden of telefonisch toegelicht) dat anthuriums voor u erg belangrijk waren. Hadden wij van de expliciete wens van de anthuriums geweten, dan hadden wij u anders kunnen adviseren en u informeren wat de mogelijkheden wel waren voor levering binnen een dag. Helaas hadden wij deze kennis niet en konden daar dus ook niet naar handelen.

Wij hebben u uitgebreid telefonisch te woord gestaan en aan u gevraagd wat voor u een wenselijke oplossing zou kunnen zijn. Om uw teleurstelling te verzachten is tevens aangeboden om u bloemen te sturen. Helaas was dat voor u geen oplossing.

Wij vinden het spijtig hoe u de levering van de bestelling heeft ervaren en wensen u sterkte met het verwerken van uw verlies.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De bloemen werden keurig op tijd…

De bloemen werden keurig op tijd afgeleverd en de ontvangers waren erg blij met hele mooie boeket.

17. oktober 2025

Beste Tim,
Bedankt voor je positieve reactie.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Het boeket en de fles wijn werden niet…

Het boeket en de fles wijn werden niet op de gewenste/ afgesproken dag bezorgd.

13. oktober 2025

Beste,
Al onze bestellingen worden aangeboden aan onze vervoerder ter bezorging op je gewenste bezorgdag. Op basis van uw bericht kunnen wij niet achterhalen om welke order dit gaat en de reden uitzoeken bij de vervoerder waarom de levering niet is gelukt. Wij verzoeken u vriendelijk om daarvoor contact op te nemen met onze klantenservice zodat wij u verder kunnen helpen.
Met vriendelijke groet, Team BoeketCadeau.nl

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Voor vandaag bloemstuk besteld € 48,-…

Voor vandaag bloemstuk besteld € 48,- nooit geleverd, zeeeeeer slecht

18. oktober 2025

Beste Monique,
Allereerst onze welgemeende excuses voor het feit dat uw bestelling niet is bezorgd op de gewenste leverdag.
Uw bestelling is gemaakt en vrijdag aangeboden aan onze zaterdag vervoerder, ter bezorging. Wij zien nog geen bezorgbevestiging en kunnen u vandaag op zondag helaas nog niet vertellen wat de reden is dat de levering niet is gelukt.
Uiteraard zal onze klantenservice maandag hierover verdere informatie inwinnen en u verder informeren.
Met vriendelijke groet, Team BoeketCadeau.nl

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel! Geen moeilijk gedoe.
Je krijgt precies wat je besteld hebt.
Goed dat er overal een afbeelding van te zien is op de site zodat je ziet wat je bestelt

18. oktober 2025

Beste R. de Wit,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heel erg goed en mooi gemaakt.

Heel erg goed en mooi gemaakt.
Mijn moeder was er erg blij mee en nu op naar de volgende bloemstukken.

11. oktober 2025

Beste Miranda,
Fijn om te horen dat de eerste levering van het bloemenabonnement voor uw moeder naar wens is geweest. Bedankt voor uw positieve review.
Groet, team BoeketCadeau.nl

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooie verse bloemen en goed overleg

Mooie verse bloemen
Als er iets is dan bellen ze netjes op en stellen een nette oplossing voor

8. oktober 2025

Svar fra BoeketCadeau.nl

Beste Peter, bedankt voor uw positieve review.
Groet, Carolien Team BoeketCadeau.nl

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv