De website is duidelijk voor iemand die voor het eerst gebruik maakt van jullie dienst. Het factuur is duidelijk en de bezorging is netjes op tijd geweest. De ontvanger is tevreden met het pakket.
Se hva andre synes
Ik heb hier nu twee keer besteld en beide keren mooie, verse bloemen op tijd ontvangen. De bloemen weken we een beetje af van het plaatje, maar dat heeft met het seizoen te maken. Zowel de volheid van... Vis mer
Bestellen op de site gaat prima. Gekozen voor levering op zaterdag, werd gebeld door Boeketcadeau om de levering op vrijdag te zetten. Op mijn vraag wat daar de reden van was werd aangegeven dat... Vis mer
Bij ontvangst van het gemengde tulpenboeket had ik mijn twijfels. Sommige bladeren waren wat gelig en ik vroeg me dan ook af of deze bos bloemen een week op de vaas zou blijven staan. Inmiddels zijn w... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Bloemen bezorgen en online bestellen! Cadeaus versturen en bezorgen. Knuffels. Wijn. etc. Bloemen online bestellen over beveiligde (SSL) invul pagina's. Geen inlog! Bestellen voor 12.00 uur, is vandaag al bezorgd.
Kontaktopplysninger
Bloemendaalseweg 232, 2051GM, Overveen, Nederland
- 023-5.26.59.09
- info@boeketcadeau.nl
- www.boeketcadeau.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 84 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Lastige bestelling
Bestelling bleek moeizaam wegens inadequate adressering van mijn kant maar na ettelijke proactieve telefoontjes van uw kant werd bestelling alsnog goed bezorgd,
Mooie bos bloemen
Makkelijk te bestellen
Prima op tijd bezorgd
Mooie bos bloemen
Goed bedrijf
Diverse malen per jaar bestel ik bloemen via BoeketCadeau. Het zijn mooie en goede bloemen, leveringstijden zijn perfekt. Goede service en een fijn bedrijf.

Svar fra BoeketCadeau.nl
Alles keurig en netjes verzorgd!
Alles keurig en netjes verzorgd!

Svar fra BoeketCadeau.nl
Was een mooie schaal met hyacinten en…
Was een mooie schaal met hyacinten en erg zwaar 🥰 erg vriendelijke bezorger.
Alles is goed gegaan
Alles is goed gegaan. Mooi product .Aardige bezorger
Prachtige boeketten
Prachtige boeketten. Levering op tijd
Makkelijk te bestellen en een prima…
Makkelijk te bestellen en een prima bezorging.
Geweldige ervaring van begin tot eind
Geweldige ervaring van begin tot eind. De bloemen waren prachtig en vers, het fruit was van uitstekende kwaliteit en heerlijk. Alles werd precies zoals beloofd geleverd. Veel aandacht voor detail en een uitstekende klantenservice!

Svar fra BoeketCadeau.nl
Rouwboeket uitgevoerd zoals besteld en…
Rouwboeket uitgevoerd zoals besteld en netjes op tijd bezorgd!
Netjes optijd en goed verzorgd
Netjes optijd en goed verzorgd
Mijn vriendin is er weg van
Mijn vriendin is er weg van. Zo mooi

Svar fra BoeketCadeau.nl
Snelle en correcte handeling en ckr een…
Snelle en correcte handeling en ckr een mooi boeket
Snel
Snel, makkelijk en fijn dat je op basis van factuur kan betalen. Bloemen waren kwalitatief erg goed.
Ik werd goed op de hoogte gehouden van…
Ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Er was een track & trace en ook toen het bezorgd was, werd ik hierover geïnformeerd.
Kerststukje Keurig op tijd geleverd
Kerststukje Keurig op tijd geleverd, zag er uit zoals verwacht. Alleen zou er een led lichtje inzitten, maar helaas

Kerststuk
Het was de eerste keer dat ik iets heb besteld, en dit is voor herhaling vatbaar.
Het kerststuk zag er prachtig uit, het is op tijd bezorgd, en was goed ingepakt.
Dus er komt zeker een volgende keer, om iets te bestellen.
Ik werd goed op de hoogte gehouden met Track en Trace.
Chapeau!!!

Svar fra BoeketCadeau.nl
Ondanks dat het mis ging hebben ze de…
Ondanks dat het mis ging hebben ze de bestelling netjes opgelost
Kerststuk voor mijn ouders
Ik was op zoek naar een klassiek en veilig kerst stuk voor mijn ouders, zijn op leeftijd, toe te sturen en een super mooie gevonden op BoeketCadeau. Een sfeervol kerststuk met een led waxine lichtje erin. Ik kreeg van mijn ouders een enthousiaste app hoe leuk ze het vonden dit kerststuk met kerstkaart. Werd netjes bezorgd in hun flat.

Svar fra BoeketCadeau.nl
Snelle levering, mooi boeket, netjes op de hoogte gehouden van levering

Svar fra BoeketCadeau.nl
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.