BoeketCadeau.nl Anmeldelser

1 334
TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De website is duidelijk voor iemand die voor het eerst gebruik maakt van jullie dienst. Het factuur is duidelijk en de bezorging is netjes op tijd geweest. De ontvanger is tevreden met het pakket.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb hier nu twee keer besteld en beide keren mooie, verse bloemen op tijd ontvangen. De bloemen weken we een beetje af van het plaatje, maar dat heeft met het seizoen te maken. Zowel de volheid van... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Bij ontvangst van het gemengde tulpenboeket had ik mijn twijfels. Sommige bladeren waren wat gelig en ik vroeg me dan ook af of deze bos bloemen een week op de vaas zou blijven staan. Inmiddels zijn w... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Blomstermarked

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Bloemen bezorgen en online bestellen! Cadeaus versturen en bezorgen. Knuffels. Wijn. etc. Bloemen online bestellen over beveiligde (SSL) invul pagina's. Geen inlog! Bestellen voor 12.00 uur, is vandaag al bezorgd.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 84 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1 334)

146 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Top service

25. september 2026
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Bestellen op de site gaat prima

Bestellen op de site gaat prima. Gekozen voor levering op zaterdag, werd gebeld door Boeketcadeau om de levering op vrijdag te zetten. Op mijn vraag wat daar de reden van was werd aangegeven dat men niet veel vertrouwen heeft in de bezorgdienst van zaterdag…???
Waarom wordt dit dan aangeboden? Op mijn vraag water gebeurd als ze niet thuis zijn op vrijdag en die kans is heel groot, “dan wordt het “ gewoon” bij de buren afgeleverd. “ “ ze hebben geen buren”
“ oh, ja, ehm, dan wordt het bij u bezorgd”
“ ik woon 1,5 uur verder”
Kortom onprofessionele en knullige conversatie, voor een kado van over de €100 loop je dus wel degelijk een risico en de klantenservice is daar dus niet serieus op ingericht
Gelukkig is het uiteindelijk goed gekomen maar ik had er een hard hoofd in en dat is niet prettig!

13. september 2026
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Had er veel meer van verwacht

Op tijd bezorgd maar had er meer van verwacht. Misschien niet de goeie keuze maar vond de werkelijkheid niet chique en zelfs kitcherig met plastic hartjes en plastic wegwerp schaal. Prijs kwaliteit verhouding zeer slecht.In ieder geval voor mij niet voor herhaling vatbaar.

24. august 2026

Heel goed!

Duidelijke site, makkelijk bestellen, goede prijs, snelle levering. Bezorgde boeket was gelijkend als de foto op de site. Prima!

3. august 2026

Rouwboeket

Een prachtig rouwboeket besteld hier. Het kwam op de afgesproken dag binnen en zat met de steeltjes in oase waardoor het mooi bleef.

5. august 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

geel boeket???

Had een geel boeket besteld!
Slechts 2 gele bloemen?????
Gewoon voor de deur gelegd!

15. juli 2026
Logoen til BoeketCadeau.nl

Svar fra BoeketCadeau.nl

Beste,
Wij vinden het vervelend dat u niet tevreden bent met uw bestelling. Wij hebben in de order gezien dat u een geel wit boeket heeft besteld, dus niet alleen gele bloemen. Wij hebben u een mail gestuurd om contact met ons op te nemen met een foto van het geleverde boeket. Helaas hebben wij hierop geen reactie ontvangen.
Team BoeketCadeau.nl

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Redelijk tevreden, maar wel 24 uur te laat.

Ik had een tafelstuk besteld voor de diamanten bruiloft van mijn ouders. Bestellen gaat heel makkelijk, betalen ook. Ik heb ongeveer 5 dagen van te voren besteld. Afgesproken was dat het bloemstuk 14 juli geleverd zou worden. Van 8-18 niemand geweest, en de avondlevering, tot 22 uur ook niemand. Niks ontvangen dus. Ik vond dit ronduit schandalig. Geen telefoontje, geen berichtje, niks. Volgende dag met de klantenservice gebeld, en kreeg daar een zeer vriendelijke juffrouw aan de telefoon, die het voor mij ging uitzoeken. Een paar uur later werd ik teruggebeld, en blijkbaar zat de fout bij de bezorgdienst. Het bloemstuk is alsnog afgeleverd, maar wel een dag te laat. Bloemen zaten in Oase, in een enorme doos waar denk ik wel 10 bloemstukken in passen, maar dat terzijde. Bloemen zijn goed aangekomen, 24 uur te laat voor een 60 jarig huwelijk. Klantenservice was vriendelijk, maar bezorgdienst vreselijk.

15. juli 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv