Bangkok Airways บางกอกแอร์เวยส์ Anmeldelser

2,6

This carrier informs you late that they sustain are delay if flights. You have to accept it or not…. If you accept than statistically they fly on time. This is not the case in many situations. The pr... Vis mer

Une fois le départ de notre vol a été modifié et il était impossible de prendre notre connecting flight. Un autre vol proposé, le seul étant donné qu'il n'y a que 2 vols par jour ce qui nous fait res... Vis mer

Staff are helpful and efficient, but I didn’t have a good experience with Bangkok Airways. I was moved to a later flight, without any explanation, putting at risk my connection with an international f... Vis mer

I've flown many times with Bangkok Airways. Their staff are always extremely friendly and super efficient. Planes are immaculately clean. Inflight service, even on short route is very good (offering m... Vis mer

1. Søkesider for flyreiser
  2. Flyselskap
  3. Reisebyrå

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Bangkok Airways, Airlines in Thailand, Asia's Boutique Airlines.

Under middels

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Alle anmeldelser

62 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Kreditkartendaten landeten bei amerikanischer Beratungsfirma, und die versucht nun zu verschleiern

Ich habe beim Flughafen Koh Samui in Thailand, der Bangkok Airways gehört, gefragt ob es dort freies WiFi für Passagiere gibt. Der chatbot konnte die Frage nicht beantworten und bot mir an für 5$ mit einem Experten zu verbinden.
Ich war einverstanden, habe meine kreditkartendaten eingegeben und erhielt sehr schnell die gewünschte Antwort. Es war ja auch eine einfache Frage. Ich glaubte, der Experte sei Flughafen Mitarbeiter.
Kurz danach erhielt ich von einer Firma Justanswer die Bestätigung über $5 Anmeldegebühr sowie 30 $ monatliche Mitgliedsgebühr bei automatischer Verlängerung der Mitgliedschaft.
Ich habe am gleichen Tage gekündigt, bin aber anscheinend zu den 5$ die 30 $ auch los. Und eine andere Stelle hat nun meine Kreditkarten Daten. Die ich doch nur der Flughafenbetreibergesellschaft geben wollte.
Ich habe eine entsprechende Bewertung auch über diese Firma just answer abgegeben.
Kurz darauf teilte Justanswer.com über Trustpilot mit, dass man glaube, ich hätte das falsche Unternehmen bewertet, ich hätte wohl JustAnswer.de gemeint.
Das ist wohl Verschleierungstaktik. Die Anfrage ging aus Thailand auf Englisch an den Flughafen KoSamui in Thailand und würde -anscheinend - von dort an Justanswer.com weitergegeben. In meiner Korrespondenz taucht Justanswer.de gar nicht auf.
Datum der Erfahrung: 24. Januar 2025

24. januar 2025

Koh Samui to bangkok

Very very poor - take the ferry and bus - it will be quicker!!!
Samui to bangkok flight cancelled as we sat on the plane - no communications- 4 hours on and still no info - will miss my flight to Frankfurt in 3 hours time!!!!

23. januar 2025

C’est des escro

C’est des escro, je prends mon billet aller/retour Bangkok/kohsamui à mon nom.
À l’aller, l’enregistrement se passe très bien, au retour la compagnie m’attribue un autre nom qui par conséquent n’est pas celui qu’il y a sur mon passeport.
Je me retrouve à devoir payer le changement de nom alors que ce n’est pas moi qui a commis l’erreur.
Et quand je leur explique on me répond que ce n’est pas mon problème.
Plus jamais je ne prendrais cette compagnie !

23. januar 2025

Nul à fuir …

Pour faire simple cette compagnie algérienne n’a aucun service client
Tout nous appelle envoyés vers un serveur vocal ou personne ne décroche
N’avons besoin d’un document urgent afin d’ être indemnisé de voyage

30. desember 2024

Delays delays

First they changed the flight time then multiple delays including baggage collection causing us to be 2 hours later than original arrival time. No apologies. We lost 3000 baht in cancellation fees for a missed dinner reservation

27. desember 2024

Change of flights

Amazing support and kind staff. Have flown with them before and no problems, everything is smooth. I needed to change my flight to another date and they changed it no problems with fast support. Will always choose Bangkok Airways.

13. desember 2024

Took an internal flight from Bangkok to…

Took an internal flight from Bangkok to trat. Great service able to book seats at time of booking no extra fees. Only an hour flight got meal which was a surprise. After landing got free gift scarf by ground staff. When returning had access to free cakes coffee and juice on tge ground. before meal on board great little airline.

18. november 2024

Per abuis extra geboekte bagage

In het boekingsproces over het hoofd gezien dat er standaard bagage is inbegrepen. Hierdoor voor onze backpack per abuis extra bagage aangevinkt in het boekingssysteem. 5 minuten na de boeking en ontvangst van de boekingsbevestiging contact opgenomen of ze deze extra aangevinkte bagage kunnen verwijderen. Hier wordt na diverse herinneringen niet op gereageerd en er wordt later aangegeven dat per abuis extra opgegeven bagage niet refundable is. Echt wat een kinderachtige maatschappij die totaal niet aan de klant denkt maar enkel aan het vullen van hun eigen portemonnee. Slecht, indien mogelijk andere maatschappij nemen.

23. oktober 2024

Min mand og jeg har brugt Bangkok…

Min mand og jeg har brugt Bangkok airways til en tur fra Bangkok til Koh Samui og retur.
Vi synes at der var god service på flyet fra personalet. Vild imponerende at der på en times flyvning blev serveret mad.
De flyver til tiden.
Vi kan kun anbefale at flyve med Bangkok airways.

21. oktober 2024

Very low quality service for a such…

Very low quality service for a such expensive airline
The flight took off 1hour late and landed 20 minutes late
The oldest plane i ever flown on
Cannot recline seats
Chicken meal (i am vegetarian) and no other choices
Never again

20. september 2024

Sehr sehr unkulante Airline

Sehr sehr unkulante Airline. Zudem unglaublich unfreundliches Personal. Durch einen Systemfehler trat bei der Ticketbuchung 2 mal der selbe Name auf. Bei jeder anderen Airline stellt sowas gar kein Problem dar, Name wird geändert und fertig. Nicht bei dieser. Nachdem uns vorgeworfen wurde, dass wir lügen, mussten wir ein neues Ticket kaufen. Nebenbei lästerten die Stewardess über uns. 1 Stern ist wahrscheinlich noch zu gut. Schade.

14. september 2024

Bonne expérience

J’ai vu beaucoup d’avis négatifs.
Voici mon retour:
J’ai pris avec ma famille 3 vols en juillet 2024: aucun retard, avions propres, bagages ok, personnel compétent donc vraiment aucune raison de me plaindre.
On est largement au niveau d’easy jet ou ryanair en Europe.
Collation de qualité moyenne mais on est sur des prix serrés.
Bref, bonne expérience.

15. juli 2024

Got bumped to an earlier flight because…

1 star because I got bumped to an earlier flight because of overbooking. If only there was some compensation.
2 stars added again because the other flight from USM to BKK was good and I finally like the airplane food for once (chicken and rice)

27. juli 2024

Hin- und Rückflug verspätet

Bereits der Hinflug BKK-TDX am 23.03.2024 war verspätet, so dass die Fähre um 14:00 nach Koh Kood nicht erreicht werden konnte.
Aber auch der Rückflug am 28.03.2024 war massiv verspätet, so dass der Anschlussflug in Bangkok nicht erreicht werden konnte. Nächstmöglicher Flug erst in 2 Tagen (sic!). Jeglicher Schadensersatz wird abgelehnt. So etwas nennt sich " Beste Regionalfluggesellschaft der Welt" Wie lächerlich!

28. mars 2024

Delayed flight

Delayed flight, delayed baggage, never waited over one hour for the baggage, amazing since the flight is 50 minutes, amazing friday night, airlines should not be able to operate like this, it’s amazing to me how they can rob people on so much time without giving any compensation or anything, serving nasty food too, won’t fly with you ever again unless when I have to go to samui, wonderful Friday night created by air shuttle criminals.

7. juni 2024

Der Flug war gut

Der Flug war gut, das Personal sehr nett. Leider kostet vegetarisches oder vegane Essen extra, was nicht nachvollziehbar ist. Auch wird immer wieder Werbung abgespielt mit nerviger Musik. Sonst habe ich mich sicher gefühlt und alles lief gut.

6. juni 2024

Always great and good value for money

Always great and good value for money. No issues with delayed flights and a smooth journey overall. Friendly staff and onboard service, even on super short flights eg Bangkok to Trat. At Trat airport they also have complimentary snacks and drinks.

30. mars 2024

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis