Ardenne Residences Anmeldelser

3,9

Pas op, zoals je ook leest bij anderen is dit een malafide organiatie. Huis zelf niks mismee, maar bij aankomst al uitgekafferd door de beheerder omdat we niet precies om 17.00 aanwezig waren(!) . A... Vis mer

Katleen belde na mijn telefoontje direct terug om samen de aankomst te regelen. Door haar vriendelijke en behulpzame benadering kregen wij al meteen een warm welkom gevoel. Bij het ophalen van de sleu... Vis mer

Van bij het begin tot het einde van onze reservatie van de gîte, was er een vlotte communicatie en opvolging. Het verblijf was heel comfortabel, mooi ingericht en een heel vriendelijke ontvangst door... Vis mer

Hebben net een verblijf in Gîte Au Rocher Noir te Manhay genoten. Zeer sfeervol en gezellig huisje. Heel vriendelijke en aangename ontvangst door de eigenaar op de dag van aankomst. Goede en duidelijk... Vis mer

1. Ferieutleiebolig
  2. Hytte
  3. Ferieovernatting
  4. Feriebolig
  5. Ferieboligutleie

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Gite en Ardenne, villas, chalets, châteaux & manoirs à louer. Réservez votre location de vacances idéale en ardenne belge avec ARDENNE RESIDENCES ! Visites virtuelles disponibles !

Bra

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Alle anmeldelser

89 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Correcte service!

Goede service,correct,juiste beschrijving van huis en tuin,alles perfect aanwezig.
Verantwoordelijke ter plaatse bij aankomst ,uitleg en rondleiding huis ,vlot en vriendelijk.

28. juni 2024

review wordt niet geplaatst als je geen goed cijfer geeft.

In mei een vakantiehuis gehuurd in Hotton. Er waren echt meerdere zaken niet in orde (o.a. schoonmaak was niet goed, dingen waren kapot en zwembadtegels zijn spekglad als je met natte voeten er overheen loopt, kelder vol schimmelplekken en muffe geur). Na ons verblijf de evaluatie ingevuld waarbij het huis van ons geen voldoende heeft gekregen. Onze review wordt niet geplaatst, alleen die van mensen die een goede beoordeling hebben gegeven. Je zoekt bij het boeken van een huis ook op reviews, maar dit geeft een verkeerd beeld van het huis, want in het echt zag het er lang niet zo mooi uit als op de foto’s.

5. mai 2024

C’est la deuxième fois que nous…

C’est la deuxième fois que nous réservons un logement au travers d’Ardenne Résidences. Le site est particulièrement facile à utiliser. Au delà de cela, ce sont les contacts qui sont particulièrement agréables et en cas de demande d’informations complémentaires, le temps de réaction est très rapide. Parfait pour nous et une nouvelle réservation va suivre …
Merci à cette organisation et son personnel.

14. juni 2024

Wat een beroerde organisatie

Wat een beroerde organisatie. We hebben begin mei 2024 een huisje gehuurd en nog steeds onze borg niet terug. Omdat de wc verstopt zit, hier hebben we geen schuld een, sterker nog we hebben geen gebruik gemaakt van dit toilet omdat het slecht doorliep en netjes een melding gemaakt bij de eigenaar.
Ik had de waarschuwing van andere huurders gezien en nu spijt dat ik toch een huisje heb geboekt.

15. juni 2024

Site om vakantiewoning te zoeken is…

Site om vakantiewoning te zoeken is heel duidelijk en makkelijk. Via de mail wordt je goed op de hoogte gehouden van je boeking, ze sturen tips voor je vakantieadres en er wordt na je vakantie een bericht gestuurd waarin gevraagd wordt of alles goed is verlopen. Hier mogen andere boekingssite’s een voorbeeld aan nemen. Top!!!!!’

31. mai 2024

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis