Pas op, zoals je ook leest bij anderen is dit een malafide organiatie. Huis zelf niks mismee, maar bij aankomst al uitgekafferd door de beheerder omdat we niet precies om 17.00 aanwezig waren(!) . A... Vis mer
Se hva andre synes
Katleen belde na mijn telefoontje direct terug om samen de aankomst te regelen. Door haar vriendelijke en behulpzame benadering kregen wij al meteen een warm welkom gevoel. Bij het ophalen van de sleu... Vis mer
Van bij het begin tot het einde van onze reservatie van de gîte, was er een vlotte communicatie en opvolging. Het verblijf was heel comfortabel, mooi ingericht en een heel vriendelijke ontvangst door... Vis mer
Hebben net een verblijf in Gîte Au Rocher Noir te Manhay genoten. Zeer sfeervol en gezellig huisje. Heel vriendelijke en aangename ontvangst door de eigenaar op de dag van aankomst. Goede en duidelijk... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Gite en Ardenne, villas, chalets, châteaux & manoirs à louer. Réservez votre location de vacances idéale en ardenne belge avec ARDENNE RESIDENCES ! Visites virtuelles disponibles !
Kontaktopplysninger
6941, Durbuy, Belgia
- www.ardenneresidences.com
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Accueil chaleureux
Accueil chaleureux, très beau cadre et tres calme.
Alles perfect geregeld
Alles perfect geregeld en zowel voor als tijdens verbijf goed geinformeerd. Prijs/prestatie verhouding prima in orde.
Prachtig alternatief gevonden!
Het gewenste huisje bleek bezet, men stelde ons een beter alternatief voor: een aanrader dus.
Huis met prachtig uitzicht en tuin.
Huis met prachtig uitzicht en tuin.
Van alle gemakken voorzien en schoon. Enige min puntje welkom was niet erg vriendelijk en helaas spreekt eigenaar echt geen woord Nederlands of Engels.
Prima verzorgd
Alles volledig transparant en eerlijke informatie.
Correcte service!
Goede service,correct,juiste beschrijving van huis en tuin,alles perfect aanwezig.
Verantwoordelijke ter plaatse bij aankomst ,uitleg en rondleiding huis ,vlot en vriendelijk.
Snelle en correcte afhandeling zonder…
Snelle en correcte afhandeling zonder verrassingen.
alles is prima verlopen
alles is prima verlopen, op tijd alle documenten en heel juist !
Heldere communicatie
Heldere communicatie. Iedere stap wordt keurig en op tijd gemaild.
review wordt niet geplaatst als je geen goed cijfer geeft.
In mei een vakantiehuis gehuurd in Hotton. Er waren echt meerdere zaken niet in orde (o.a. schoonmaak was niet goed, dingen waren kapot en zwembadtegels zijn spekglad als je met natte voeten er overheen loopt, kelder vol schimmelplekken en muffe geur). Na ons verblijf de evaluatie ingevuld waarbij het huis van ons geen voldoende heeft gekregen. Onze review wordt niet geplaatst, alleen die van mensen die een goede beoordeling hebben gegeven. Je zoekt bij het boeken van een huis ook op reviews, maar dit geeft een verkeerd beeld van het huis, want in het echt zag het er lang niet zo mooi uit als op de foto’s.
C’est la deuxième fois que nous…
C’est la deuxième fois que nous réservons un logement au travers d’Ardenne Résidences. Le site est particulièrement facile à utiliser. Au delà de cela, ce sont les contacts qui sont particulièrement agréables et en cas de demande d’informations complémentaires, le temps de réaction est très rapide. Parfait pour nous et une nouvelle réservation va suivre …
Merci à cette organisation et son personnel.
Snelle beantwoording
Snelle beantwoording. Heel belangrijk. Goede communicatie.
Goed bereikbaar en snelle reactie op…
Goed bereikbaar en snelle reactie op vragen
Wat een beroerde organisatie
Wat een beroerde organisatie. We hebben begin mei 2024 een huisje gehuurd en nog steeds onze borg niet terug. Omdat de wc verstopt zit, hier hebben we geen schuld een, sterker nog we hebben geen gebruik gemaakt van dit toilet omdat het slecht doorliep en netjes een melding gemaakt bij de eigenaar.
Ik had de waarschuwing van andere huurders gezien en nu spijt dat ik toch een huisje heb geboekt.
Site om vakantiewoning te zoeken is…
Site om vakantiewoning te zoeken is heel duidelijk en makkelijk. Via de mail wordt je goed op de hoogte gehouden van je boeking, ze sturen tips voor je vakantieadres en er wordt na je vakantie een bericht gestuurd waarin gevraagd wordt of alles goed is verlopen. Hier mogen andere boekingssite’s een voorbeeld aan nemen. Top!!!!!’
Prima bemiddelaar
Twee keer al geboekt via deze bemiddelaar, prima geregeld. Duidelijke communicatie, en goed inzicht in wat je huurt.
Alles verliep zeer vlot.
Alles verliep zeer vlot en geen vraag te veel.
Het was een prachtig huisje
Het was een prachtig huisje. De tuin helemaal omheind, fijn voor het hondje.
Goede ervaring met de huur van een mooi huis
Goede ervaring met de huur van een huis via deze organisatie.Communicatie gaat prima per mail. Borg wordt snel terug gestort.
Gewoon boeken
Toplocatie en via de mail snel en netjes antwoord op al uw vragen
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.