We hadden een specifieke roos besteld via bol.com in maart. Wanneer de bloei begon in juli was de roos duidelijk niet hetgeen die we besteld hadden. Na veel mailen en bellen met Arborix en Bol kreeg i... Vis mer
Se hva andre synes
Ik kocht 1 week geleden 4 planten a 15,95 via Bol (C000CXPW67) . Zijn bezorgd en betaald. Nogal aan de kleine kant voor die prijs. Blijkt dat ze 1 week nadat ik ze kocht bij Bol nog 4 euro per stuk g... Vis mer
Selskapet har svart
Heb midden mei zes plantjes Geranium Rozanne via Bol.com bij Arborix besteld (ooievaarsbek). De plantjes waren behoorlijk verpakt: een plastic folie rond ieder plantje in een kartonnen doos. Bij het o... Vis mer
J'ai commandé 100 pieds de petite pervenche (Vinca minor) pour habiller un talus dans une zone difficile. Arborix étant 2 à 3 fois moins cher que les autres options, j'ai décidé de faire confiance, et... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Laat u niet langer om de tuin leiden. Op deze website kan je grasduinen in het meest complete assortiment bomen en planten dat je op de Belgische online markt kan vinden. Wil je een boompje opzetten over je planten, aarzel zeker niet om gratis advies te vragen
Kontaktopplysninger
Belgia
- www.arborix.be
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
J’ai commandé un arbre annoncé entre…
J’ai commandé un arbre annoncé entre 50/60 cm j’ai reçu deux petites branches la plus haute 25cm et même pas d’identification de la plante rien Nada 👎 vraiment triste et pour le prix ,je l’ai et contacté et aucune réponse de leur part,je croyais acheté à des gens sérieux mais malheureusement c’était bien pour une fois .
EXCELLENT
Pour ma part, produits en excellent état ( fleurs à planter), rapidité d’envoi( 3 jours), prix 😎😎😎. Moi je le conseille à tout le monde. À bientôt Arborix. Alain.
Bij arborix mooie plantjes gekocht.
Trap er niet in met de zogenaamde goede prijzen voor goede plantjes
Heb via bol.com bij arborix mooie plantjes besteld. Aflever hoogte 15 cm. Wat helaas niet zo bleek te zijn. Ten eerste was de verpakking slecht, alle aarde was uit de potjes en de plantjes bleken een paar sprietjes te zijn. Heb gelijk foto's gemaakt naar de klantenservice gemaild en naar bol.com. gestuurd. Kreeg weinig reactie, nog een keer contact gezocht. Excuus na excuus moest ordernummer doorsturen, deze gegevens had hij al via bol.com. Uiteindelijk helemaal geen reactie, zelfs niet naar bol.com zelf toe. Gelukkig had ik kopers bescherming anders had ik kunnen fluiten naar mijn geld. Dat is nu door bol.com zelf vergoed. Datum weet ik niet precies meer omdat het gezeur eromheen zo lang duurde.
Kreeg net kort antwoord dat zij niet aborix zijn die het verkloot hebben. Klopt ik had een schrijffout gemaakt, het bedrijf heet arborix
Bij deze staat er nu de juiste naam, maar het verhaal blijft dat het gewoon bagger was.

Svar fra Arborix
Zeer prijsvriendelijk en prettige…
Zeer prijsvriendelijk en prettige communicatie. Snelle levering en prima garantie. Gisteren gemeld dat vier plantjes (van dertig) niet zijn opgekomen en vandaag stonden er al vier kerngezonde nieuwe planten ter vervanging voor de deur!
Super verpakt
Super verpakt, mooie planten en super informatieve webshop.
Prijs/kwaliteit verhouding…
Prijs/kwaliteit verhouding ongeëvenaard. Groenkoper kan idd. niet. Duidelijke communicatie rond levering. Mijn bestelling werd heel snel geleverd aan huis. Aanrader!
bijzonder slechte ervaring zowel qua product als klantvriendelijkheid
jammer dat ik niet eerder Trustpilot had geraadpleegd alvorens bij dit bedrijf planten te bestellen!
Deze ochtend levering ontvangen van border"planten" die deze naam niet waardig zijn. De helft is verdord, en in een deel van de potjes is zelfs geen plant te bespeuren. Na melding bij de klantendienst door een agressieve en arrogante man te woord gestaan die mij op basis van de foto's liet weten dat de planten er perfect normaal uit zien.
Planten worden op mijn verzoek terug opgehaald en "we zullen eerst zien of ze er allemaal nog zijn" om een terugbetaling te doen. Kortom: dit is mijn slechtste ervaring ooit wat betreft een online bestelling, zowel wat het product zelf betreft als de klantvriendelijkheid!

geen bestelbevestiging, geen levering
geen bestelbevestiging, geen antwoord op emails, wacht al weken op een reactie
Klein en miezerig
Besteld een plant van 40-50 cm. Ontvangen een miezerig kaal plantje van 32cm. Waardeloos product. Telefonisch onbereikbaar.
J’ai commandé un arbre
J’ai commandé un arbre: tulipier de Virginie !
Une vraie catastrophe !!
L’état de l’arbre est pitoyable, il est à moitié mort !!
Comme les retours ne sont pas possible, ils se sont débarrassés d’un article invendable !
Belle arnaque !
Je déconseille vivement !!
Verkeerde levering
Verkeerde levering. Ik heb 14 planten sedum spectabile iceberg besteld en krijg 12 planten van een totaal andere sedum soort! Verder is Arborix totaal onbereikbaar: niet telefonisch, geen reactie via contactformulier en ook geen reactie op mijn vorige review ivm late levering. Hoop dat ik alsnog gecontacteerd wordt ivm deze verkeerde levering.

Goede ervaringen
Reeds enkele jaren bestel ik mijn planten bij arborix en er staat ondertussen van al het een en ander van hen in mijn tuin. Correcte bezorging met aandacht voor planten welzijn, goede kwaliteit. Niet altijd is alles leverbaar, maar dat is niet meer dan normaal en storten dan ookk vlot het geld terug.

Ik kocht 3 Salvia tricolore
Ik kocht 3 Salvia tricolore, ze waren gesnoeid. Volgens arborix zomersnoei, maar er zat geen leven meer in! De derde wel, maar het bleek ook nog de verkeerde Salvia te zijn: bicolore ipv tricolore. Een teleurstelling is zachtjes uitgedrukt. Geen refund gekregen. Hier koop ik nooit meer.

Svar fra Arborix
Mijn complimenten voor dit bedrijf
Mijn complimenten voor dit bedrijf. De levering van mijn plant is door de bezorgservice niet goed gegaan.
Arborix heeft mij toch een nieuwe plant bezorgd. En stuurde een mooie nieuwe plant.
Mijn dank, speciaal voor Filip.
E. Bouwhuis, NL

Hamamelis
Ik schreef eerder dat de bestelde Hamamelis was dood gegaan. Ik heb nu van Arborix een nieuwe ontvangen, een grotere en vol in het blad. Ziet er goed en gezond uit.

Svar fra Arborix
3 perfecte Artemisia abrotanum gezond…
3 perfecte Artemisia abrotanum gezond en wel in prachtige verpakking aan de voordeur ontvangen

Svar fra Arborix
they send the wrong plants and when…
they send the wrong plants and when they are returned they do not return the money! I will never buy from them again! cheaters!

Svar fra Arborix
Bons produits mais dur d'avoir une…
Bons produits mais dur d'avoir une réponse. Sûrement débordés!
geen levering en onbeantwoorde mails

Vreselijke klantenservice
Vreselijke klantenservice. Wacht nu 10 maanden op vervangende bamboo die praktisch dood geleverd is. zou z.gn. niet op voorraad zijn, maar is via Bol.com gewoon te bestellen. arogant bedrijf wat niet reageerd op e-mails.

Svar fra Arborix
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.