De geleverde plantjes waren TOP, helaas verkeerde soort, dit kwam na drie maanden aan het licht bij het uitlopen der planten, ze werden meteen kosteloos vervangen. Waar vind je zulk een service? Di... Vis mer
Se hva andre synes
Zeker een aanrader voor al uw planten. Wat een mooie planten die we hebben gekregen. Ook bij een telefonisch contact alle informatie gekregen die ik wou horen. Zeer professioneel familie bedrijf. B... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Online planten kopen met: ✅ Gratis levering in Vlaanderen ✅ 1 jaar GroeiGarantie ✅ kortingen tot -15%. ATuin is een online tuincentrum met een ruim assortiment van Haagplanten, Bamboe, Bodembedekkers, Struiken, Bomen, Vaste planten... m.a.w. alle soorten planten die je nodig hebt om van je tuin een paradijsje te maken. Uniek is de GroeiGarantie van 1 jaar. Gratis levering vanaf 99,00 € in Vlaanderen. Heb je veel planten nodig? Dan wordt je hier uiteraard voor beloond met een BonusKorting tot -15%! Heb je nog vragen? Je kan ons 7/7 van 09.00 tot 21.00u. bellen op 09 334 50 60 voor professioneel advies. We helpen je graag verder!
Kontaktopplysninger
Arisdonk 143, 9950, Waarschoot, Belgia
- 093345060
- info@atuin.be
- atuin.be
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Absoluut zéér tevreden.
Absoluut zéér tevreden.
Kwalitatief hoogstaande planten op een correcte manier aangeleverd.
Een aanrader.
Over de hele lijn tevreden
Heel goed geholpen telefonisch eerst. Dan vriendelijke levering en uiteindelijk enorm tevreden van het eindresultaat!
De geleverde plantjes waren TOP
Dit bedrijf behoort dus bij klasse 1 qua kwaliteit en eerlijkheid. Doe zo verder!!! Nogmaals bedankt.
Met vriendelijke groeten,
Joseph Rober.
Goede service!
Zeker een aanrader voor al uw planten.
Zeker een aanrader voor al uw planten.
Bij levering heel aangenaam gesprek met de chauffeur over verdere uitleg van de planten. Typisch Belgisch!
Ik zou zeggen DOE ZO VOORT. bedankt
Prima kwaliteit planten tegen zeer…
Prima kwaliteit planten tegen zeer goede prijs. Service top. Prima communicatie. Website zeer handig en overzichtelijk. Een aanrader!
mooie planten en goede service.
mooie planten, flexibel, goed advies. super.
Ierse Klimop - Mega kwaliteit!
Hedera hibernica (Ierse Klimop) Extra Kwaliteit in pot 50/70 besteld 200 stuks op dinsdag. Vrijdag bevestiging van levering ontvangen, nadien telefonisch afgesproken en zaterdag voormiddag zoals afgesproken geleverd op een pallet. Boven alle verwachting, mega extra kwaliteit! Tegen zondag avond was de afsluiting van 50m helemaal ‘begroeid’. Prachtig resultaat! Volgende week lichte regen verwacht … laat het gras, eh de klimop, maar groeien (-;
zeer goede service
perfecte afspraken, stipte levering
Scherpe prijs en prima service!
Scherpe prijs, levering sneller dan vermeld op de website en een heel vriendelijke en behulpzame transporteur!
Mooie bamboe plantjes
Mooie bamboe plantjes, zeer vriendelijke eigenaars, perfect en heel flexibel geleverd!
Kwaliteit van planten en levering is…
Kwaliteit van planten en levering is prima
Schitterende planten
Herl mooie planten die ruimschoots onze verwachtingen overtroffen. Snel geleverd. Perfecte communicatie. Dank u wel !
TOP service !
TOP! heel snel geleverd , alles heel vlot ,en vriendelijke chauffeur ! een echte aanrader !
Super tevreden!
Ik zocht een tuincentrum waar ik online met ecocheques van Monizze kon betalen en dat vond ik bij Atuin. Op dinsdag plaatste ik mijn bestelling, op donderdag werd ik opgebeld met de vraag of de levering op vrijdag zou passen voor mij en op vrijdag werd de bestelling netjes geleverd.
Aangenaam verrast over de leveringstermijn en de planten zien er zeer mooi uit, kortom super tevreden van Atuin!
Heel tevreden 👍👍👍
Heel tevreden, zeker een aanrader. Had enkele planten die der niet doorgekomen waren en die zijn gratis vervangen. Ze zijn van hun woord, heel reactief en vriendelijk. 👍👍👍👍👍
A-tuin On-line planten topkwaliteit
Als we onze tuin gingen aanplanten gingen we op zoek naar een goede prijs-kwalieit verhouding.
Voor de goede prijs kwamen we bij A-tuin uit.
Grote bestelling was binnen de week geleverd.
Bij de levering zagen we een top kwaliteit van de bestelde planten.
Een echte aanrader als je je tuin een facelift wil geven.
prijs is meer dan ok
kwaliteit van de planten is TOP
Zeer goede service en vlugge levering…
Zeer goede service en vlugge levering zeker aanrader planten in topstaat geleverd dank u 10+++
Prima service
Eerste maal hier iets besteld. Bestelling werd binnen de telefonisch afgesproken tijd geleverd. Prima service.
AANRADER!
Voor de eerste keer besteld bij Atuin.
Zeer tevreden!!!
Goede kwaliteit van planten! Alsook telefonisch goed en vriendelijk verder geholpen.
Atuin heeft er vanaf nu een vaste klant bij :)
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.