Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het is een heel goed product met heel veel eiwitten en andere goede, gezonde ingrediënten. Goed verteerbaar. Gemakkelijk in gebruik en lekker van smaak! De shaker is meer dan voldoende groot. Top !

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Snelle levering. Handig in gebruik. De smaak bevalt mij iets minder goed. Gekozen voor 'orange' wat lekker is, maar het kan de oorspronkelijke smaak van het product niet voldoende verdoezelen. Goe... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het is de tweede keer dat ik bij jullie bestel (hetzelfde product - m.n. de proteïne poeder vanille) en ben nog altijd even grote fan. Smaak zit prima en het smaakt echt naar natuurlijke ingrediënten... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Als sportsarts is de We’R mango smaak mijn Go To protein shake na een intensieve training (duurloop / CrossFit) . Zelden zo een complete formule gezien (incl. Kurkuma, Magnesium, Vit B, Vit D). Bovend... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Kosttilskuddsbutikk
  2. Urtebutikk
  3. Urtebehandler
  4. Homeopatisk apotek
  5. Ernæringsfysiolog

Skrevet av virksomheten

We’R is er voor iedereen die echte resultaten wilt. Onze supplementen zijn samengesteld met de beste ingrediënten, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.Geen marketingstunts of vage claims, maar expertise en topkwaliteit. Voor wie beter wil presteren, mentaal én fysiek. Voor wie sneller wil herstellen en veerkrachtiger in het leven wil staan. Voor soepele gewrichten en spieren, maar ook voor een jonge huid. Kortom: voor iedereen die de beste versie van zichzelf wil worden.

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

TOPPRODUCT

TOPPRODUCT
TOPSERVICE
Ook zeer aangenaam dat er steeds een kaartje bij zit.

Goed bezig heren!

TIP: misschien een pot uitbrengen? Misschien verschillende hub's maken waar kan bijgevuld worden = nieuw en inventief en onderscheidt u nog meer van de rest :)

20. februar 2024

Hi Aaron,

Wat fantastisch om te horen dat u zo tevreden bent met ons product en de service die wij bieden! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Bedankt ook voor de suggestie betreffende het uitbrengen van een pot en het creëren van verschillende hubs voor bijvullen. We vinden het geweldig om te zien dat u met ons meedenkt over manieren waarop we ons kunnen blijven verbeteren en onderscheiden van anderen. We zullen uw ideeën zeker serieus overwegen.

Nogmaals hartelijk dank voor uw steun en enthousiasme. We kijken er naar uit om u in de toekomst nog meer geweldige ervaringen te bieden! ;)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Laat de zon schijnen na een lange winter

Voor mij is het belangrijk dat het gluten en lactose free is omdat ik intoleranties heb.
Ik heb geen opgeblazen gevoel na gebruik.
De tekorten die ik heb met mijn donkere huis op gebied van vitamine D kan ik in een weg aanvullen. Het product zit bordevol vitamines zonder dat het te zoet is. Na een zware winter is voor mij een goed product dat me help bij mijn fysieke voorbereiding op de lente en een top zomer. Een aanrader.

26. februar 2024

Hi Mijean,

Dank voor je positieve feedback op ons product. Fijn om te horen dat het aan je dieetbehoeften voldoet en je geen opgeblazen gevoel geeft. We zijn blij dat het geholpen heeft met je vitamine D-tekorten en waarderen je aanbeveling.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb even moeten wennen aan de…

Ik heb even moeten wennen aan de textuur van het poeder, maar ik ben het nu gewoon. Dit is mijn 3e bestelling . Sinds ik We'r proteïnepoeder neem, heb ik het gevoel dat ik sterker ben geworden. Ik zit beter in mijn vel. Ik heb reeds 11jaar de diagnose van MS en ik probeer een gezond mogelijke levensstijl te hanteren, met veel sport. Ik merk echt dat we'r nutrition bijdraagt aan het versterken van mijn algehele conditie. Ik voel me veel fitter.

20. februar 2024

Hi Daisy,

Bedankt voor je feedback! Het is geweldig om te horen dat je je sterker en fitter voelt, zelfs met de uitdagingen van MS. We zijn trots om deel uit te maken van jouw gezonde levensstijl en kijken ernaar uit om je verder te ondersteunen.

produkten zijn goed

De produkten zijn goed verteerbaar, goed van smaak, goed oplosbaar. Levering correct.

12. februar 2024

Hi Jenny,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je onze producten waardeert en dat de levering vlot is verlopen. Als je in de toekomst vragen hebt, staan we altijd voor je klaar.

Note to ..

Wat ik er persoonlijk leuk aan vind is het bedankje dat erbij zit, persoonlijk gehandtekend en op naam..

😉 groetjes Jocelyne

5. februar 2024

Svar fra We'R Nutrition

Dank je wel voor je opmerking! We waarderen je vriendelijke woorden en zijn blij dat je het persoonlijke bedankje waardeert. Groetjes! ;)

Top product

Top product, top service!
Staan ook altijd klaar om antwoord te geven op vragen.

29. januar 2024

Svar fra We'R Nutrition

Bedankt voor je positieve feedback, Steven! We stellen het zeer op prijs. ;)

Persoonlijke aanpak

Persoonlijke aanpak - ze schrijven je een berichtje bij levering ;-) TOP!
De smaak (plantaardig) is even wennen, maar dat gaat goed af moet ik zeggen. Volgens mijn dokter zeer kwalitatief product, ik gebruik het nu enkele dagen dus daar kan ik nog niet veel over kwijt, maar tot heden zeer tevreden.

26. januar 2024

Hi Nick,

Dank voor je positieve review! We zijn blij dat je onze persoonlijke aanpak waardeert en dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kwaliteitsvolle producten die een verschil maken.

Veruit de best smakende vegan shake op de markt (wat niet evident is). Daarbovenop zijn de ingrediënten, maar vooral de hoeveelheden daarvan effectief van toegevoegde waarde. Misschien niet de goedkoopste op de markt, maar gezien de kwaliteit die je hiervoor in de plaats krijgt zeker zijn geld waard. Het nieuwe product young & strong volgt hetzelfde concept als hun shakes. Benieuwd naar wat ze in de toekomst gaan uitbrengen.

1. januar 2024

Hi Tom,

Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij dat onze shakes in de smaak vallen en dat je de kwaliteit waardeert. Hoewel we begrijpen dat we niet de goedkoopste zijn, doet het ons goed dat je de investering de moeite waard vindt.

We blijven ons inzetten voor kwaliteit en innovatie. Als je ooit vragen hebt, staan we voor je klaar.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super content van WE’R Young &…

Super content van de WE’R Young & Strong. Ik was al langer opzoek naar een hoogwaardig collageen product en ik kan nu wel zeggen dat ik het gevonden heb. Na een maand te gebruiken voel ik mij energieker en heb ik een lichte glow op mijn gezicht. De vele toevoegingen van vitaminen en mineralen vind ik de kers op de taart!

2. januar 2024

Hi Haike,

Wat goed om te horen dat WE'R Young & Strong aan je verwachtingen voldoet! We zijn blij dat je na een maand al positieve veranderingen ervaart, zoals meer energie en een gezonde gloed. Bedankt voor het delen van jouw ervaring!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De proteïneshake van We'R Nutrition is…

De proteïneshake van We'R Nutrition is ronduit fantastisch. De smaak is heerlijk en de kwaliteit van de ingrediënten is indrukwekkend. Sinds ik het gebruik, merk ik niet alleen een aanzienlijke verbetering in spierherstel en -groei, maar ook een consistent hoog energieniveau tijdens mijn trainingen. Na slechts één maand Young and Strong te hebben gebruikt, ben ik onder de indruk van de toegenomen kracht en vitaliteit. We'R Nutrition heeft niet alleen een geweldig smakend product, maar ook een dat echt resultaten oplevert. Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar effectieve en hoogwaardige voedingssupplementen.

30. desember 2023

Hi Sam,

Heel erg bedankt voor het delen van je positieve ervaring met ons op Trustpilot! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met onze service/product.

Ons team streeft er altijd naar om een uitstekende ervaring te bieden, en het is geweldig om te weten dat we daarin geslaagd zijn.

Als je in de toekomst nog vragen hebt of als er iets is waar we je mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We waarderen je vertrouwen in ons en kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn.

Nogmaals bedankt en vriendelijke groeten,

Een tevreden klant

Beste mensen.vrienden ! Dit product is echt wel super goed.heb er een zeer goede ervaring mee en is het echt aan te raden.sinds ik dit dagelijks gebruik heb ik weer terug meer energie en kracht.mijn eetlust is dus ook zodanig terug op peil.het doet gewoon echt goed voor je lichaam en geest.je moet er natuurlijk wel in geloven.ik kan er alleen maar positief over schrijven.bij dank aan de producenten.jullie doen het echt super goed.grt een tevreden klant.roeland👌🎊

30. desember 2023

HI Roeland,

Wat fantastisch om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt met onze producten! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring te delen, en we waarderen je positieve woorden enorm.

Ons team streeft er altijd naar om producten te leveren die bijdragen aan het welzijn van onze klanten, en jouw feedback is een enorme motivatie voor ons. Als er ooit vragen zijn of als je meer wilt delen over je ervaring, staan we altijd klaar om te luisteren.

Nogmaals hartelijk dank voor je vriendelijke woorden en het vertrouwen in ons product. We kijken ernaar uit om je in de toekomst blijvend van dienst te zijn.

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv