De Bie Natuurproducten Anmeldelser 762

4,9

Ik heb over niets klachten alles ging vlot zonder obstakels. Ofwel het bestellen als de levering gingen goed.

Het feit dat ik jullie 5 sterren geef betekent dat ik een zeer tevreden klant ben! Dit zowel voor de vlotte en deskundige afwerkin als voor de klare duidelijk te volgen evolutie. Natuurlijk speelt oo... Vis mer

Heel lekkere koffie , wij drinken het bijna elke dag , vandaag besteld , meestal de dag nadien in huis ! Goed verpakt in doos

4,9

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Respimel... heel goed product !

Een paar weken terug op de markt van Tienen kocht ik bij jullie een potje Respimel. Ik en mijn vriendin zijn hier razend enthousiast over. Het is lekkere honing aangelengd met eucalyptus, thijm, pepermunt en lavendel. Het werkt bovendien heel goed om de slijmen los te maken en dieper te ademen. Staan jullie 21 april op de markt ? Graag tot dan voor een nieuw potje.

18. april 2026

Beste Johan,

We willen even de tijd nemen om je te bedanken voor deze geweldig mooie 5- sterren review.

Het is fijn te vernemen dat jullie zo enthousiast zijn over onze respimel.

Wij waarderen jullie mening en doen ons best om een goede klantenservice aan te bieden, daar hoort uiteraard een goede prijs-kwaliteitsverhouding bij.

Helaas staan we pas opnieuw op 28 april op de markt in Tienen.

Alle data kan je vinden op https://debienatuurproducten.be/marktkalender/

Alles netjes en op tijd binnen

Alles netjes en op tijd binnen

20. mars 2026

Beste Marcus,

Hartelijk dank om je aankopen via onze webshop te doen en ons te belonen met deze 3-sterrenbeoordeling.

We waarderen je mening en streven ernaar om je een aangename winkelervaring te bieden, waarbij je bestelling netjes en op tijd leveren vanzelfsprekend is.

We hopen je weldra terug te mogen ontvangen als webshopbezoeker.

Mvg,

De Bie Natuurproducten

Het product is effectief en de levering op tijd.

Het product is effectief en de levering is steeds correct, gamakkelijk en op tijd.

9. februar 2026

Dag Andy,

We nemen even de tijd om dank u te zeggen omdat je opnieuw je aankopen doet via onze webshop.

Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen en de zeer mooie review die je schreef.

Fijn om te vernemen dat je zeer tevreden bent.

De Bie Natuurproducten

Correcte en snelle verwerking van bestelling

Snelle verwerking van bestelling en correcte afwerking. Netjes zoals beloofd.

5. februar 2026

Beste Stephan,

Hartelijk dank om opnieuw je aankopen via onze webshop te doen en ons te belonen met deze 5-sterrenbeoordeling.

We streven ernaar om je een aangename winkelervaring te bieden, waarbij een snelle verwerking en correcte verwerking van je bestelling vanzelfsprekend zijn.

Fijn dat jij dit kan waarderen.

We hopen je weldra terug te mogen ontvangen als webshopbezoeker.

Mvg,

Vertrouwelijk !

Vertrouwelijk !
Marc Horemans

2. februar 2026

Hallo Marc,

We willen even de tijd nemen om je te bedanken voor deze mooie 5- sterren review en omdat je opnieuw producten bestelde via onze webshop.

Wij waarderen jou mening en doen ons best om een goede klantenservice aan te bieden, daar hoort uiteraard bij dat je onze producten in alle vertrouwen kan bestellen.

Het is fijn te vernemen dat je hierover tevreden bent.

De Bie Natuurproducten

Mooi op tijd geleverd en heel goed…

Mooi op tijd geleverd en heel goed ingepakt.

30. januar 2026

Beste Els,

Bedankt voor de 5-sterren review en je mooie reactie.

We doen ons uiterste best om jou als klant een goede service aan te bieden.

Het is fijn te vernemen dat jij dit apprecieert en tevreden bent over onze zorg voor verpakking.

We hopen je weldra weer te mogen verwelkomen.