Het is een heel goed product met heel veel eiwitten en andere goede, gezonde ingrediënten. Goed verteerbaar. Gemakkelijk in gebruik en lekker van smaak! De shaker is meer dan voldoende groot. Top !
Selskapet har svart
Snelle levering. Handig in gebruik. De smaak bevalt mij iets minder goed. Gekozen voor 'orange' wat lekker is, maar het kan de oorspronkelijke smaak van het product niet voldoende verdoezelen. Goe... Vis mer
Selskapet har svart
Het is de tweede keer dat ik bij jullie bestel (hetzelfde product - m.n. de proteïne poeder vanille) en ben nog altijd even grote fan. Smaak zit prima en het smaakt echt naar natuurlijke ingrediënten... Vis mer
Selskapet har svart
Als sportsarts is de We’R mango smaak mijn Go To protein shake na een intensieve training (duurloop / CrossFit) . Zelden zo een complete formule gezien (incl. Kurkuma, Magnesium, Vit B, Vit D). Bovend... Vis mer
Selskapet har svart
We’R is er voor iedereen die echte resultaten wilt. Onze supplementen zijn samengesteld met de beste ingrediënten, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.Geen marketingstunts of vage claims, maar expertise en topkwaliteit. Voor wie beter wil presteren, mentaal én fysiek. Voor wie sneller wil herstellen en veerkrachtiger in het leven wil staan. Voor soepele gewrichten en spieren, maar ook voor een jonge huid. Kortom: voor iedereen die de beste versie van zichzelf wil worden.
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra We'R Nutrition
Mijn pakket was niet op het juiste adres toegekomen en nadat ik mailde kreeg ik direct telefoon om dit recht te zetten. Super service

Svar fra We'R Nutrition
Vier sterren voor mij. Het verteert goed. Alleen vond ik de smaak vroeger lekkerder, denk dat de kurkuma er iets voor tussen zit 😉

Svar fra We'R Nutrition
Alles steeds op tijd met een vriendelijk kaartje erbij. Voel me goed let dit product.

Svar fra We'R Nutrition
Heb recent de WeR Young & Strong aangekocht. Een top product, deze is ook lekker van smaak. Helpt effectief een aanrader!

Svar fra We'R Nutrition
Ben tevreden over mijn Young&Strong produkt.Voel mij heel fit Kan dit niet meer missen

Svar fra We'R Nutrition
Ben tot nu toe tevreden levering gaat goed smaak is goed maar over de goede werking kan ik nog niet veel kwijt maar komt nog!
Groet

Svar fra We'R Nutrition
Zeer snelle levering. Aan de smaak moet ik nog een beetje wennen, maar dat komt helemaal goed. Zeer tevreden.

Svar fra We'R Nutrition
Ben We'r Young & Strong nu al een tijdje aan het gebruiken. Voel me er veel fitter mee en het is ook goed voor je huid en haren. Ben er heel tevreden van.

Svar fra We'R Nutrition
Ik gebruik de shake als aanvulling van proteinen bij mijn vegetarische voeding! Ben er heel tevreden over , goed van smaak, veel minder 'poederig´ dan andere plantaardige proteineshakes !

Svar fra We'R Nutrition
Als gebruiker van We'R-supplementen kan ik met volle overtuiging zeggen dat de "More Than Protein" een ware game-changer is voor iedereen die streeft naar echte resultaten. Ik ga elke dag naar de fitness en sinds ik overgestapt ben van de proteïne poeders van de grotere speler naar de We'R proteïne poeder voel ik mij energieker en sterker zowel in de fitness als erbuiten! Ik raad dit product aan bij iedereen die zowel mentaal als fysiek beter wil gaan presteren :))

Svar fra We'R Nutrition
De drie sterren gaan vooral naar de leverancier van het product. Drie dagen achter elkaar kwamen ze leveren.Gelukkig was de derde dag de goede keer 😅
De producten zelf zijn voor mij wel 5sterren 👍

Svar fra We'R Nutrition
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.