Het is een heel goed product met heel veel eiwitten en andere goede, gezonde ingrediënten. Goed verteerbaar. Gemakkelijk in gebruik en lekker van smaak! De shaker is meer dan voldoende groot. Top !
Selskapet har svart
Snelle levering. Handig in gebruik. De smaak bevalt mij iets minder goed. Gekozen voor 'orange' wat lekker is, maar het kan de oorspronkelijke smaak van het product niet voldoende verdoezelen. Goe... Vis mer
Selskapet har svart
Het is de tweede keer dat ik bij jullie bestel (hetzelfde product - m.n. de proteïne poeder vanille) en ben nog altijd even grote fan. Smaak zit prima en het smaakt echt naar natuurlijke ingrediënten... Vis mer
Selskapet har svart
Als sportsarts is de We’R mango smaak mijn Go To protein shake na een intensieve training (duurloop / CrossFit) . Zelden zo een complete formule gezien (incl. Kurkuma, Magnesium, Vit B, Vit D). Bovend... Vis mer
Selskapet har svart
We’R is er voor iedereen die echte resultaten wilt. Onze supplementen zijn samengesteld met de beste ingrediënten, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.Geen marketingstunts of vage claims, maar expertise en topkwaliteit. Voor wie beter wil presteren, mentaal én fysiek. Voor wie sneller wil herstellen en veerkrachtiger in het leven wil staan. Voor soepele gewrichten en spieren, maar ook voor een jonge huid. Kortom: voor iedereen die de beste versie van zichzelf wil worden.
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra We'R Nutrition
Beste proteïne shake zonder chemische troep!!
Echt één aanrader.
Wel duur maar kwaliteit heeft zijn prijs. 💪🫶
Ik hoop in de toekomst nog meer nieuwe producten bv hydrotabs of hydrodrink. 😊😊

Svar fra We'R Nutrition
Lekkere shake die licht verteerbaar is en niet chemisch smaakt. Gekozen voor de mango/orange en dan voeg ik er nog wat gember aan toe. Ideaal voor na het sporten!

Svar fra We'R Nutrition
Het product is zeer goed, ook de nieuwe smaak.
Enkel de verpakking is onhandig ,zeker de scherpe hoekjes . Ik verkies een pot.

Svar fra We'R Nutrition
Persoonlijke afhandeling, snelle verzending en een goed product!

Svar fra We'R Nutrition
Snel geleverd, vlotte communicatie ! Zeer vriendelijk en snel antwoord op e mails ! Top !

Svar fra We'R Nutrition
Mijn man en ik zijn beiden invalide. Sinds wij deze shake gebruiken hebben we minder pijn in gewrichten en spieren

Svar fra We'R Nutrition
Ik ben al enige tijd de proteïne shake aan het drinken en ik ben zeer tevreden van de smaak. Ik heb bewust gekozen voor een vegan shake en ik ben tevreden van de voordelen van deze shake. Heb geen opgeblazen gevoel, geeft langere tijd een gevuld gevoel, geen suiker en je krijgt heel wat vitaminen en mineralen binnen. Alleen maar voordelen!
Nu ben ik ook begonnen met het 2e product Young & Strong. Ik kijk al uit naar de voordelen van dit product. Goed bezig alleszins!

Svar fra We'R Nutrition
Ik heb het product geprobeerd omdat ik een vegan alternatief wilde voor mijn eiwitshake. Ik vond hem alleen echt niet lekker en qua smaak totaal niet vergelijkbaar met de niet-vegan shakes die ik gewend ben. De vanillesmaak haal ik er niet uit. Wellicht was een probeerverpakking handiger geweest.

Svar fra We'R Nutrition
Ik kan er nog niet veel over zeggen omdat ik de shake nog maar een aantal weken gebruik. Maar de smaak is effe wennen maar valt best mee. Ben benieuwd naar het resultaat na een aantal maanden.

Svar fra We'R Nutrition
super lekker en voel mij fitter
heb last van lactoseintolerantie en deze is top voor mij

Svar fra We'R Nutrition
Lekkere smaak. Het doet wat het belooft, ik krijg er energie van. Het persoonlijk handgeschreven kaartje wat erbij zat was een leuke attentie.

Svar fra We'R Nutrition
Een heel snelle reactie op mijn vragen. Daarvoor dank.

Svar fra We'R Nutrition
Bij het eerste contact had ik meteen een goed gevoel. Na een eerste e-mailtje, kreeg ik snel terug antwoord. Daarin afgesproken dat we best even telefonisch contact namen om beter zicht te krijgen op de situatie. Niet veel later kreeg ik telefoon. Het was aangenaam dat hij rustig alles heeft uitgelegd en ook mijn vragen allemaal beantwoordde. Niks was teveel. Prachtig hoe ze toch ook de moeite doen voor 1 enkele persoon, wetend dat ze al grotere bedrijven bereiken.
Mijn bestelling kwam snel aan, met een kaartje op naam bij. Dat alleen geeft een super goed gevoel en kijk er enorm naar uit hoe het na een maand verder gaat. Mochten er nog vragen komen, mocht ik zeker terug contact opnemen. Niks is teveel voor hun. Proficiat aan hun beiden!

Svar fra We'R Nutrition
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.