Vrijbuiter Anmeldelser

13 810
TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Wij wilden graag twee campingstoelen en een campingtafel bij jullie bestellen. De twee stoelen heb ik uiteindelijk wel bij jullie besteld, omdat die gratis werden bezorgd. De strandtafel heb ik echt... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een tentstok van een luifel was geknakt. Op mijn vraag hoe dit op te lossen was, kreeg ik een nieuwe stok, zonder kosten. Een prijzig self-inflating matras van ongeveer zes jaar bleek oud poreus g... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

We kochten een koelbox Mestic 28. Deze koelt niet naar behoren. Haalt geen 20 graden onder omgevingstemperatuur, zoals beloofd. Er ligt meer water in de box dan dat hij koelt. Gekocht om medicatie koe... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Via webshop per ongeluk verkeerde product besteld. Op locatie zaandam retour kunnen brengen en juiste model gehaald. Retour ging vlekkeloos en snel!

Informasjon om virksomheten

1. Friluftsutstyrsbutikk
  2. Hagesenter
  3. Utendørs sportsutstyr
  4. Rekreasjonssenter
  5. Vintersportsbutikk

Skrevet av virksomheten

Bezoek onze webshop of kom langs in onze kampeerwinkels in Gouda en Zaandam. Die hebben we zo ingericht, dat je voor je gevoel al even op vakantie bent. Bestel je liever in de webshop? We leveren snel en over retourneren doen we niet moeilijk. Als je je binnen 90 dagen bedenkt, vinden we ‘daarom’ een prima reden om je tent terug te sturen. Daarin ‘wandelen' we je graag tegemoet. Bij Vrijbuiter hopen we je te inspireren om samen lekker naar buiten te gaan. We zien jullie dan ook graag op de camping, tijdens die avontuurlijke trekking of bovenaan de piste. Maar ook op productniveau vinden we ‘samen’ heel belangrijk. Daarom vragen we je om een kritische review achter te laten nadat je een artikel hebt gekocht, of juist je blijdschap met ons te delen. Voel je vrij om mee te denken!

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 52 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(13 810)

53 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Wat een slechte winkel

Wat een slechte winkel. Ik wordt gewoon uitgemaakt als dief omdat ik een keertje perongeluk bijna iets vergeten was af te rekenen.

24. juni 2025

Svar fra Vrijbuiter

Beste Nino, Wat vervelend om te horen dat u zich zo behandeld voelt. Dat is uiteraard niet onze bedoeling. We begrijpen dat er misverstanden kunnen ontstaan, en dat iedereen wel eens iets kan vergeten. Wij zijn alert op klanten die helaas andere intenties hebben, vandaar onze reactie. Excuus.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Wie deed er iets fout? Primera of...?

De verzending naar Primera ging niet goed. Het pakket werd meteen teruggestuurd. Moest daardoor een drietal extra dagen wachten.
Waarom het pakket teruggestuurd werd is me tot de dag van vandaag onduidelijk. Ik verweet primera in ieder geval niet klantvriendelijk te handelen door een fout van anderen, mij de dupe ervan te laten zijn.

13. juni 2025

Zeer slecht

Zeer slecht, je besteld een voorraadartikel twee maal op verschillende dagen en betaald.vervolgens worden deze geannulleerd omdat het niet op voorraad is en kan je op jou geld wachten.

6. juni 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Je wordt hier goed geholpen

We wilden advies over een camping kooktoestel. De verkoper stelde goede vragen en adviseerde ons uiteindelijk om het goedkoopste toestelletje te nemen. Hij wees ons ook op een aanbieding voor een gasslang. We zijn blij met het goede advies en komen hier zeker terug.

4. juni 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Niet bestellen, retour wordt onmogelijk gemaakt.

ik heb drie items besteld. Een bleek niet op voorraad, ik kreeg vervolgens een broek opgestuurd die ik helemaal niet besteld had. Het is expres heel onduidelijk gemaakt hoe je dingen terug kunt sturen en retourkosten zijn voor de rekening van de klant, wat nergens op slaat als ze verkeerde items opsturen. Toen ik hierover klaagde kreeg ik snel een mail met het verzoek om bewijs en toen was het lang stil. Ik heb in de tussentijd zelf maar de broeken teruggestuurd. De verzendkosten willen ze niet vergoeden.

30. mai 2025
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Product is perfect, de rest ...

Product is perfect! Dit zegt echter niets over de winkelier/webshop.
Bij bestellen was de optie gegeven voor levering in het kluisje bij de supermarkt, daar paste het pakket niet in dus moest ik een eind rijden om het op te halen bij een afhaalpunt.

4. juni 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Tafel praktisch en gemakkelijk in onderhoud.

De tafel is snel op te zetten zonder gereedschap. De tafelpoten zijn traploos aan te passen, maar ik vond het een beetje lastig om te bepalen of het tafelblad recht stond, omdat er geen vaste standen zijn. Het tafelblad heeft een erg glad oppervlak en blijkt niet wit maar lichtgrijs te zijn, wat niets afdoet aan de functionaliteit. Volgens Vrijbuiter kan het tafelblad schoongemaakt worden met een vochtige doek, maar geen agressieve zeep gebruiken. Ik zocht een vouwtafel van deze afmetingen 100x70x75 cm om thuis als bureautafel te gebruiken. Hij ziet er een beetje kwetsbaar uit, dus de tafelpoten goed vastzetten. Ik moet rekening houden met het draagvermogen van 30 kg en bijvoorbeeld niet zelf erop of er tegenaan leunen of (te) zware voorwerpen erop doen. Ik voel regelmatig aan de tafel of hij stabiel staat omdat hij er kwetsbaar uitziet, maar hij blijft stabiel. Ik kan hem met gemak verplaatsen door zijn gewicht van ongeveer 6,9 kg. Als ik hem even niet nodig heb of wat ruimte wil maken in de kamer, kan ik hem vouwen en verplaatsen. Even wennen, maar de tafel is praktisch en gemakkelijk in onderhoud. Ik ben er blij mee.

29. mai 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Voorraad op de site klopt niet.

Op de site gekeken voor nieuwe bigfoots voor onze caravan. Er stond dat er 2 sets van 4 stuks in de winkel in Gouda op voorraad waren. Dus vanuit Rotterdam daar naartoe gereden. Helaas leeg schap. Nagevraagd bij een medewerker hoe dat zat. Antwoord: de voorraad op de site is een indicatie. Wat heb je daar nou aan!!!!!

28. mai 2025

Svar fra Vrijbuiter

Bedankt voor je feedback. Vervelend om te horen dat je voor niets naar Gouda bent gereden. We begrijpen je frustratie en nemen je opmerking serieus. We werken eraan om onze online voorraadinformatie betrouwbaarder te maken. Onze excuses voor het ongemak.

Beschadigde bezem

Snelle levering, maar product slecht ingepakt, waardoor haren van de bezem uitstaan en geknakt zijn.

20. mai 2025

Beste Agnes,
Bedankt voor je feedback. We gaan hier zeker mee aan de slag, want zo versturen is niet de bedoeling. Je gaf in je mail aan dat je terug sturen te veel moeite vindt, maar mocht je dat toch willen, dan horen we het graag en krijg je van ons een retourlabel.

Slechte ervaring!

We waren in februari (precieze datum weet ik niet meer) in de winkel in Gouda om stoelen te kopen om mee te nemen in de camper die we net hadden gekocht.
We kregen geen hulp en uitleg zonder het te vragen en de medewerkster wist niet hoe snel ze weer terug ging om met collega’s te praten!
Door onze onwetendheid en geen advies hebben we stoelen gekocht die uiteindelijk te zwaar blijken te zijn.
Niet echt belangrijk, maar ook geen koffie zoals op de website staat..
Dus gaan we echt geen 2e keer naar de Vrijbuiter.

8. februar 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zat met een technische vraag over een…

Zat met een technische vraag over een gasaansluiting. Telefonisch geinformeerd bij de centrale klantendienst van de Vrijbuiter. Voor de technische vraag werd ik direkt doorverbonden met een technicus. We kwamen er snel uit. Het benodigde onderdeel was aanwezig. Het betrof het filiaal Gouda. Aangezien mijn woonplaats Zaandam is, werd het onderdeel van Gouda naar het filiaal Zaandam gezonden. Daar was het namelijk niet op voorraad. Twee dagen later lag het onderdeel klaar voor mij in het filiaal Zaandam. Service!!!
Na het weggaan heb ik mijn zakmes laten leggen. In de loop.van de dag werd ik hierover gebeld door het filiaal
Deze graad van service mag zeker vermeld worden. Hartelijk dank

15. mai 2025

De Vrijbuiter is super!

Ik had een Stanley Thermosfles bij de Vrijbuiter via Bol.com gekocht. De binnenzijde van fles was echter niet meer schoon te krijgen. Ik heb deze klacht aan de Vrijbuiter kenbaar gemaakt. Zij hebben het probleem snel en zeer coulant opgelost! Ik ben onder de indruk van hun service en raad iedereen " de Vrijbuiter" van harte aan!

14. mai 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv