Vincents Husbil & Husvagn AB Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vi ville köpa en husvagn och pratade med säljaren Andreas i Varberg om ett upplägg för finansiering. Vi diskuterade leveranstider och andra detaljer, och Andreas lovade att återkomma dagen efter m... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vincents Husbilar är nog det bästa vi har råkat ut för! Det går knappt att beskriva med ord hur hjälpsamma och professionella de är. Alla man kommer i kontakt med — från verkstaden och försäljn... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi är så nöjda med både säljupplevelsen med Love och när vi skulle hämta bilen och genomgången av bilen. Vi kan verkligen rekommendera denna familjära och personliga firma.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi lämnade vår husbil till försäljning och dom utförde uppdraget på ett bra sätt, dom gick igenom bilen ordentligt och hittade några saker att åtgärda innan leverans, exempelvis att solpanelerna var... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Bobilforhandler
  2. Bilforhandler
  3. Forhandler av bo- og campingbiler
  4. Bobillager
  5. Vognforhandler

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Gör rätt – hela vägen! Ambitionen för Vincents är att vara Sveriges ledande förmedlare av husbilar och husvagnar och det självklara valet för varje person som vill sälja eller köpa en begagnad husbil/husvagn. Vincents strävar efter att inte bara uppfylla våra kunders förväntningar utan även överträffa dem. I förmedlingsuppdrag är Vincents länken mellan köpare och säljare av campingfordon, vi är opartiska, uppriktiga och har stor kompetens för det vi gör. Både köpare och säljare ska kunna känna sig trygga när de gör affär med Vincents.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 92 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

65 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Toppklass!

Allt fungerade bara bra. Inbytet, köpet, montering av utrustning, leverans. Vad kan man säga annat än Toppklass!

28. mars 2020

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB

Tusen tack för eran recension Patrik & Charlotte! Lycka till med den nya :-)

Proffsigt bemötande

Vi blev mycket väl bemötta av alla som arbetade där.Ingen gick förbi utan att fråga om vi fått hjälp.
Rolf som vi handlade av försökte på alla tänkbara sätt lösa det bekymmer som uppstod då vi upptäckte att den husbil vi skulle byta in hade förhöjd fukt på flera ställen trots att vi gjort en fukttest som visade grönt hos en annan firma en månad tidigare. Vi rekommenderar verkligen Vincents husbilar för ett tryggt köp.

21. februar 2020

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB

Tack Ingela för dina fina ord. Det är mycket uppskattat av alla som jobbar här på Vincents. Jag ska nämna detta för Rolf också som ett bra start till helgen ;-) //Vincent

Fint totalbemötande

Bra information och fint iordninggjord bil innan avhämtning.

19. februar 2020

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB

Tusen tack för din recension Stefan!

Bra garantijobb.

7. februar 2020

Tack Leif! Trevligt helg :-) //Vincent

Vurdert til 3 av 5 stjerner

oklarheter om skuld på husbil från…

I huvudsak bra, oklarheter om skuld drar ner betyget samt att vi borde blivit upplysta om ett par dåliga/osäkra

6. februar 2020

Hej Bo-Henrik!

Din säljare är ledig idag så det är svårt att kunna få en klar bild om ärendet, men jag kommer att gå igenom detta imorgon och återkommer till dig via e-post. Vår strikta policy är att leverera kvalitetssäkrade fordon eller vara transparent med eventuella anmärkningar (eftersom vi endast säljer "begagnade" husbilar/husvagnar och dem har naturligtvis haft en ägare innan som har använt fordonet...).

Vårt mål är att vara så objektiv som möjligt med hjälp av olika sorters instrument/verktyg men som du förstår så finns det alltid även en vis del subjektivitet som spelar in från andra firmor som ser möjligheter att sälja "nya däck" till exempel. Eftersom vårt mål är att överträffa kundens förväntningar så har vi inget att vinna på med att inte byta ut underkända däck.... tvärtom! Dessutom ser jag att din husbil var besiktigad utan anmärkningar 2019-01-25 (cirka 6 veckor innan leverans till dig).

// Vincent

Allt har fungerat jättebra

Allt har fungerat jättebra. Inget att anmärka.

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB

Tusen tack för din recension! Ha ett fortsatt bra dag :-)

Bästa husbilsfirman

Fantastisk trevlig och tillmötesgående personal genom hela köpet.Ordentlig noggrann genomgång av bilen och dess funktioner . Snabb hjälp efteråt då vi hade frågor .Även då vi fick problem på grund av ”handhavandefel” av oss! Rekommenderas varmt och är vårt självklara val om vi ska byta husbil längre fram.

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB

Tusen tack för en sådan fin recension Maria!
Det värmer när vi kan visa detta till vår personal som ett tack för ett bra utfört jobb :-)
Lycka till med eran pärla!

Helt Ok

Mycket bra bemötande.

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB

Tusen tack Per! Må väl :-)

Bra försäljare

Bra försäljare, bra verkstadspersonal. Snabb återkoppling vid försäljning

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB

Tack så mycket Christer för din recension! Kul att höra att du är nöjd så ses vi nästa gång du har vägen förbi Varberg. Kaffe är alltid på ;-)

Bra service supernöjda

Bra service, och om det uppkom problem så löste det med bravur, andra bilen vi köper hos Vincents

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB

Tusentack för din recension !
Ha det bäst :-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kanon både försäljning o köp smidigt…

Kanon både försäljning o köp smidigt omtänksamt proffsigt

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB

STORT TACK Hans-Åke för denna fina recension!
Det är verkligen uppskattade att du tog tid att skriva det. Ha en underbar fortsatt dag :-)

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Bra service och vänligt bemötande av…

Bra service och vänligt bemötande av både försäljare samt service personal

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB

Tack så mycket för ditt omdömen Bert! Det är alltid kul att få ett råd tillbaks om våra kunder uppleva vår service och bemötande :-)

Absolut bäst!

Hög service, kunnig, proffessionalitet men framför allt fick jag uppfattningen att Vincents vill att det skall vara bra för både köpare o säljare! Känns väldigt rätt att de säljer min husbil och även självklart att nästa gånger jag köper en husbil blir det hos Vincents!

8. november 2019
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ett fantastiskt bra bemötande.Mycket…

Ett fantastiskt bra bemötande.Mycket kunniga och engagerade säljare.👍

31. oktober 2019

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB

Tusen tack för detta Sven Erik! Det betyder så mycket när du ta din tid att lämna detta. Ha en underbar fortsätt dag! Mvh, Vincent

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kanonservice från första kontakt till…

Kanonservice från första kontakt till leverans. Vi är nöjda husvagnsägare!

Christopher

27. september 2019

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB

Tack Christopher! Det betyder väldigt mycket till alla på Vincents att du tog din tid att lämna detta. Ha det bäst :-)
Mvh, Vincent

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv