Se hva andre synes
Vincents Husbilar är nog det bästa vi har råkat ut för! Det går knappt att beskriva med ord hur hjälpsamma och professionella de är. Alla man kommer i kontakt med — från verkstaden och försäljn... Vis mer
Selskapet har svart
Vi är så nöjda med både säljupplevelsen med Love och när vi skulle hämta bilen och genomgången av bilen. Vi kan verkligen rekommendera denna familjära och personliga firma.
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Gör rätt – hela vägen! Ambitionen för Vincents är att vara Sveriges ledande förmedlare av husbilar och husvagnar och det självklara valet för varje person som vill sälja eller köpa en begagnad husbil/husvagn. Vincents strävar efter att inte bara uppfylla våra kunders förväntningar utan även överträffa dem. I förmedlingsuppdrag är Vincents länken mellan köpare och säljare av campingfordon, vi är opartiska, uppriktiga och har stor kompetens för det vi gör. Både köpare och säljare ska kunna känna sig trygga när de gör affär med Vincents.
Kontaktopplysninger
Gunnestorpsvägen 8, 43248, Varberg, Sverige
- 0340-677778
- info@vincents.se
- vincents.se
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 92 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Vi ville köpa en husvagn och pratade…
Vi ville köpa en husvagn och pratade med säljaren Andreas i Varberg om ett upplägg för finansiering. Vi diskuterade leveranstider och andra detaljer, och Andreas lovade att återkomma dagen efter med besked samt ett köpekontrakt.
Andreas hörde dock aldrig av sig. Till slut fick jag själv ringa och fråga om status. Säljaren verkade knappt komma ihåg vilka vi var och meddelade i förbifarten att husvagnen redan var såld. Han menade dessutom att det var vårt eget fel eftersom vi inte hade skrivit kontrakt dagen innan.
Tyvärr är detta en mycket negativ upplevelse. Vi blev lovade återkoppling som aldrig kom, och det är inte acceptabelt att man som kund själv måste jaga information och inte ens får besked när förutsättningarna förändras.
Vi är så nöjda med både säljupplevelsen…
Andreas tog emot oss mycket trevligt…
Andreas tog emot oss mycket trevligt bemötande och kunnig vilken slutade med affär.

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB
Trevlig personal med suverän service!
Trevlig personal med suverän service!

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB
Fin service och trevlig personal

Nöjd kund!
Väldigt fint bemötande. Mycket smidigt alltihop. Jag kan bara varmt rekommendera Vincents.

God service hela vägen
Hjälpsam och kunnig personal
Stort utbud av fina husbilar
Rekommenderas varmt

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB
Berättar inte om kampanjer och…
Berättar inte om kampanjer och återkopplar ej då eller när jag påpekar det

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB
Vincent husbilar alla dagar i veckan!
Vincents Husbilar är nog det bästa vi har råkat ut för!
Det går knappt att beskriva med ord hur hjälpsamma och professionella de är. Alla man kommer i kontakt med — från verkstaden och försäljningen till VD:n — ger ett fantastiskt bemötande varje gång.
Man känner sig verkligen välkommen och omhändertagen 🥰
Vi kommer varmt att rekommendera dem till alla våra husbilskompisar.
Ska ni köpa eller sälja husbil — vänd er till Vincent, ni kommer inte att bli besvikna! 🚐✨

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB
Tycker Andreas är väldigt trevlig o…
Tycker Andreas är väldigt trevlig o kunnig
Återkommer gärna

Trevligt bemötande
Bra och trevligt bemötande av personalen, känns som ett tryggt företag. Kommunikationen under processen kunde varit bättre.

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB
Ärlig och seriös förmedling av plåtis
Vi lämnade vår husbil till försäljning och dom utförde uppdraget på ett bra sätt, dom gick igenom bilen ordentligt och hittade några saker att åtgärda innan leverans, exempelvis att solpanelerna var dåligt limmade vilket jag själv inte hade en aning om.
Skönt att veta att nästa person som tar över husbilen slipper problem.

Trevligt bemötande ,bra…
Trevligt bemötande ,bra service,husvagnen blev såld ganska fort via er förmedling

Sålde vår plåtis genom Vincents
Sålde vår plåtis genom Vincents.
Mycket nöjda med hela processen, från att vi lämnade den och bilen såldes.
Det hela gick på cirka en månad fram till vi hade pengarna på kontot!

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB
Jag har haft många husbilar och…
Jag har haft många husbilar och husvagnar träffat många i branschen men detta bemötandet var utöver det som jag har upplevt kunnighet både från säljare och noggranna tekniker jag sålde min husvagn men hade aldrig tvekat att köpa vagn proffsig genomgång av vagnarna man kände sig trygg detta företag kan jag verkligen rekommendera

Proffs ut i fingerspetsarna
Proffs ut i fingerspetsarna.
Från första kontakt till avslutad affär så har jag fått bra information och återkoppling. Jag har känt en 100% förtroende till Vincents under hela processen.

Proffsigt
Allt var bara bra! Fick svar på allt. Trevligt bemötande. Allt kändes superproffsigt! Tack till Hannah för hjälpen med att köpa och sälja. Tack till Love för överlämnandet och tack för en superbra genomgång av bilen innan vi åkte.

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB
Trevligt och fint bemötande av alla.
Trevligt och fint bemötande av alla.
Extra tack till Ola och Frida❤️

Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.