Vi ville köpa en husvagn och pratade med säljaren Andreas i Varberg om ett upplägg för finansiering. Vi diskuterade leveranstider och andra detaljer, och Andreas lovade att återkomma dagen efter m... Vis mer
Se hva andre synes
Vincents Husbilar är nog det bästa vi har råkat ut för! Det går knappt att beskriva med ord hur hjälpsamma och professionella de är. Alla man kommer i kontakt med — från verkstaden och försäljn... Vis mer
Selskapet har svart
Vi är så nöjda med både säljupplevelsen med Love och när vi skulle hämta bilen och genomgången av bilen. Vi kan verkligen rekommendera denna familjära och personliga firma.
Vi lämnade vår husbil till försäljning och dom utförde uppdraget på ett bra sätt, dom gick igenom bilen ordentligt och hittade några saker att åtgärda innan leverans, exempelvis att solpanelerna var... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Gör rätt – hela vägen! Ambitionen för Vincents är att vara Sveriges ledande förmedlare av husbilar och husvagnar och det självklara valet för varje person som vill sälja eller köpa en begagnad husbil/husvagn. Vincents strävar efter att inte bara uppfylla våra kunders förväntningar utan även överträffa dem. I förmedlingsuppdrag är Vincents länken mellan köpare och säljare av campingfordon, vi är opartiska, uppriktiga och har stor kompetens för det vi gör. Både köpare och säljare ska kunna känna sig trygga när de gör affär med Vincents.
Kontaktopplysninger
Gunnestorpsvägen 8, 43248, Varberg, Sverige
- 0340-677778
- info@vincents.se
- vincents.se
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 92 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Fantastiskt bra service.
Grym service och en trevlig upplevelse.

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB
Proffsig personal som ställer upp för sina kunder 👍

Trevlig personal!

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB
Mycket bra bemötande vid första…
Mycket bra bemötande vid första besöket. När vi väl bestämt oss för en fin Adria så fortssatte kontakten superbra med säljaren via telefon och mail. Är såå nöjda med allt kan verkligen rekommendera ett besök hos Vincents om ni går i köptankar av en husbil/husvagn 😊🚍

Bra Jobbat :-)

Var ingen fukt??
Blanka papper vid fukt test, och ni sa där var fukt i garaget och massa andra fel. Gick genom besiktningen med blankt papper. Så däcken var det inget fel på heller. Lämnade bilen i april och i juni hämtade vi hem den. Vi förlorade månader i betalning och fick betala 6995:- för vi inte ville ha den hos er. Lurad känner vi oss.

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB
Väldigt gott och bra bemötande av både…
Väldigt gott och bra bemötande av både kunnig och supertrevlig personal.
Kan varmt rekommenderas.

Toppen jag rekommenderar värmt

Problem uppstod innan leverans
Problem uppstod innan leverans. Dålig återkoppling och problemlösning.
Fortfarande inget svar om kompensation. Rekommenderar inte att köpa sitt fritidsfordon från vincents.

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB
Fantastisk personal och välvårdat…
Fantastisk personal och välvårdat ställe med fina fordon. Mycket tydligt/transparent vad som gäller, helt utan överraskningar. Det märks att ni kan husbilar i detalj. Bra där Vincents!

VILL UPPMÄRKSAMMA!!!!!!
VILL UPPMÄRKSAMMA!!!!!!! 😡
Er som ska göra affärer med med Vincents.
Vi har blivit blåsta så rekommenderar att om ni mot all förmodan skulle göra affärer med Vincents så var noga med att läsa allt som ni ska signa för dessa dokument kan uppdateras utan er kännedom till er nackdel och de kan kosta er mycket pengar, samt ta inget över telefon utan dokumentera allt via mejl så bevis skulle finnas om ord står mot ord.
Vi har tyvärr blivit lurade av dess like tyvärr,
så vi vill verkligen varna andra att inte använda Vincents utan använd er av någon annan firma annars kan de stå er dyrt som de gjort för oss tyvärr😔

Bra förklarat lagom tempo
Bra förklarat lagom tempo. Bra att kunna spela upp i gen 👍

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB
Utmärkt presentationen av vår bil
Utmärkt presentationen av vår bil. Mycket trevligt personal. Uppskattat information av bilen. Tack🤗

Kompetent förmedling
Från första kontakt till utbetalning efter förmedling en helt igenom perfekt process som i alla led sköts av kompetent personal. Jag förstår att "ni vågar jämföras" Tack Vincents

Kunnig
Kunnig, hjälpsam och trevlig personal.
Som i tidigare inlägg hoppas jag försäljning
går lika smärtfritt som kontakten med er.
Hls
Thomas Arvidsson

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB
Mycket tillmötesgående och trevligt…
Mycket tillmötesgående och trevligt bemötande. Både från administration och tekniker. Hoppas förmedlingen går lika bra!

Svar fra Vincents Husbil & Husvagn AB
Bemötandet var proffsigt och trevligt…
Bemötandet var proffsigt och trevligt rakt igenom.
Det märktes också att de har gedigen kunskap om fordonen. Inget verkade lämnas åt slumpen, vilket är bra för alla inblandade parter.
Lars Höglander

Suveränt bemötande och omhändertagande
Suveränt bemötande och omhändertagande. Tack

Verkligen proffsigt rakt igenom
Verkligen proffsigt rakt igenom! Seriöst och pålitligt. Vi kommer absolut att köpa vår nästa vagn eller husbil här👍👍

Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.