Ordered a sress, took weeks and didn't arrive. Each time I complained they said it was "in transit". Then suddenly messages and said the item was out of stock, and they were going to send something si... Vis mer
Se hva andre synes
POOR QUALITY, NO REFUND! Beware when ordering from this company as the products are extremely poor quality and when you request a return and refund they will only offer to replace the item with yet... Vis mer
Ik begrijp er niets van. Ten eerste zeer lang op bestelling gewacht. Niet een duidelijke mail wat betreft leveren aan huis. Nu lijkt ook nog dat ik een schijf heb ontvangen, waarde 9 euro, zonder d... Vis mer
Slechte ervaring Velanora, (lijkt dropshipper) Dit bedrijf zegt dat ze uit voorraad leveren maar wacht nu al 5 dagen op verzend melding. Op verzoek het geheel te annuleren ( ben binnen 14 dagen) kri... Vis mer
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Nooit een bestelling plaatsen
Nooit een bestelling plaatsen! Product komt niet overeen met de advertentie. Klantenservice overspoelt je met standaard mailtjes. Producten komen uit china en retourkosten zijn voor de klant.
Wat zijn jullie een waardeloos bedrijf
Wat zijn jullie een waardeloos bedrijf. Denk dat ik het pakket nooit ontvang.als ik het bestelnummer intoet kent hij de bestelling niet
Groet Giny
Het item voldoet totaal niet aan wat er…
Het item voldoet totaal niet aan wat er op de foto staat. Afschuwelijke kwaliteit en zeer slechte pasvorm.
Retourneren wordt bijna onmogelijk gemaakt maar na lang aandringen eindelijk een retourformulier gekregen. Blijkt op het postkantoor dat retourzending meer als €20 is en dat voor een blouse van nog geen €40
Mijn advies: nooit maar dan ook nooit iets kopen bij VELANORA
Gr.
Jolanda Oudshoorn
Service en kwaliteit ondermaats
Foute broek opgestuurd, retour moest gebeuren op eigen kosten naar China(?!), zelfs wanneer fout duidelijk bij leverancier lag.
Kwaliteit erbarmelijk slecht en duidelijk namaak van bekende merken.
Retour zou meer kosten dan de broek zelf, bedrieglijke praktijken: NOOIT zelf maar overwegen hier te bestellen
BESTEL HIER ABSOLUUT NIET
BESTEL HIER ABSOLUUT NIET! dit is gewoon een dropship website die aliexpress artikelen voor de hoofdprijs verkoopt. Ik heb een maand (vanaf 27 september tot nu) gewacht op m'n pakket die nooit bezorgd is terwijl er door hun bevestigd zou zijn dat het bezorgd was. Dat is niet het geval! Gaan ze ook nog eens achterlijk lopen doen alsof het aan mij kan liggen dat ik niet goed gekeken heb... Ik heb in meerdere mails m'n geld terug gevraagd en elke keer kreeg ik dezelfde stront mail terug, ze willen je absoluut niet helpen. Het excuus in meerdere mails was de 'ongelofelijke hoeveelheid bestellingen' De track&trace was na een halve maand ineens niet meer in te zien, ik moest dan 'inloggen' met mijn bestel nummer die overigens NOOIT is gegeven of vermeld ergens. Ik ben 40 euro kwijt. Op de website staat 2-3 dagen verwerkingstijd (bij mij was het pas na 11 dagen opgestuurd uberhaupt) en 6-8 dagen levertijd (nou mooi niet). DHL kon ook niet verder helpen omdat ze alleen maar een of andere shady chineze track&trace aanbieden en geen dhl code. Die kunnen dus ook mijn pakket niet vinden.
Al met al echt een mega stressvolle situatie. Denk echt twee keer na voor je hier bestelt.
BESTEL HIER NIET
BESTEL HIER NIET. Het is niet een NL bedrijf. De artikelen op de foto's komen niet overeen met wat voor een troep je thuisgestuurd krijgt ná ruim 14 dagen. Retourneren lukt niet, want opeens geef niemand thuis.
Retourneren moet naar China. Terwijl op je pakketje een afzender adres in Schiedam staat. Het telefoonnummer op de site is afgesloten. Het emailadres op het retourformulier is niet een geldig adres. Een ander adres: support add velano tussenstreepje mode punt nl geeft ook geen antwoord meer.
Ik heb € 109,00 verloren.
Blijf er weg!
Blijf er weg!
Spijtig genoeg niet eerst hier komen kijken voor ik bestelde. De items die ik ontving waren van zeer slechte kwaliteit (doorzichtig, pailletten die eraf vallen met hopen, super dunne stof,...) en veel te laat. Bij retouraanvraag krijg je heel snel antwoord maar vaak volledig naast de kwestie. 5 mails voor ze me doorgaven hoe ik kon retourneren. Ze geven ook de optie om tussen de 15 en 30% terugkrijgen en de items houden. Het retouradres is in China en de goedkoopste prijs die ik hiervoor vond was €72 euro en de HS-code die je bij de meeste koerierbedrijven moet ingeven die kunnen ze niet aanleveren. Na veel mails en prijzen van koerierdiensten heb ik maar gekozen om een deel van het geld terug te vragen. Hier heb ik een dure fout gemaakt...
Dit zou een Nederlands site moeten zijn…
Dit zou een Nederlands site moeten zijn maar blijkt een Chinese site te zijn. Pakket is veel te laat aangekomen, ik kon het niet meer gebruiken. Retourneren kan enkel via een Chinees adres, om naar china te retourneren betaal je maar liefst 115Eur. IS complete oplichterij!!
Levertijden zijn absurt
Op website staat geleverd binnen 4-6 werkdagen... denk ik nou mooi dan heb ik het ruim optijd binnen.
De werkdagen zijn lang en breed voorbij natuurlijk niks ontvangen en product is China nog niet eens uit (ja ik weet het ik had beter moeten kijken waar vandaan kwam mja) ...
Ik gemaild wanneer ik.produvt kan verwachten, krijg je zo'n robot mail terug met hoop geslijm. En als je duidelijk bent over die bezorgdagen zeggen ze niet binnen 1 werkdag te leveren... nee ik zeg toch 4-6 werkdagen die jullie ook al voorbij zijn.
Kansloos ik zie het naar als dure leerles... inmiddels maar bij 100% Nederlandse site en binnen 1 dag bezorgd site besteld... sta ik niet zonder
Hier nooooit meer iets bestellen
Koop deze rotzooi nooit!
Ik moest voor de vakantie een tankini hebben, dat was een “eis” van het zwembad in het buitenland. Uiteindelijk kwam ik op deze site en dacht ik: “Mooi, die heb ik nog optijd binnen”
Uiteindelijk is de bestelling er nu na 3 weken!!! Nog niet, had ik al na dag 2 mijn order geannuleerd, wegens vakantie en omdat deze nog op “verwerking” stond. Bedrijf gaf aan dat het al verzonden zou zijn en dat het snel binnen zou zijn, dit was totaal niet het geval! Nu allemaal nog “mooie” praatjes inderdaad. Ze vandaag geconfronteerd dat ik in hun dropship bedrijf ben getrapt. Wat stom!! Want hier let ik altijd op, nu door alle haast ontgaan. Troep van alie, temu. Mensen, koop hier echt nooit!!!! Waardeloze site, verzendproces, waardeloze communicatie, waar je, je totaal niet gehoord voelt!!
Ook staan ze niet geregistreerd bij de kvk! Ivm dropshipping. (Goedkope troep uit het buitenland laten verzenden naar de “klanten”)
NOOIT een bestelling plaatsen
NOOIT een bestelling plaatsen. De geleverde goederen waren totaal verschillend van de bestelde goederen. Als je de goederen wilt terugsturen moet je zelf de kosten betalen. Ze hebben mij uiteindelijk (na vele mails en na een totaal verkeerde verzending door hen) 12 € teruggestort terwijl ik 41 € betaald had, echt oplichterij!!!
Kijk uit !!!!
Deze site is niet eerlijk
Je krijgt troep toegestuurd en op het plaatje lijkt het geweldig
Retouren kan ook niet en je krijgt geen normaal contact enkel een robot en je geld ben je kwijt
Ook zetten ze dingen van Temu of Ali er op die normaal 2 euro kost en hier 35 a 40 euro
Lieve mensen ontwijk deze site !!!
De broek die ik bestelde lijkt in de…
De broek die ik bestelde lijkt in de verste verste niet op de broek die ik besteld heb. Terugsturen moet op eigen kosten van 24 euro de broek was 43 euro ik kan 12,89 euro terug krijgen m.a.w. wegegooid geld ben boos wat een Nep site oplichters !
Zeer slecht, bedrog
Zeer slecht en bedrog ! Eerst krijg je een bevestiging en dan geven ze aan dat het artikel er niet meer is en dat je wat anders op de site kunt kopen. Als je geld terug vraagt onbreikbaar. Nooooooit iets kopen!
NIKS BESTELLEN
Ik heb gisteren een pakketje besteld en ben bang dat het niet binnen gaat komen want ik probeer ze te bellen lukt niet ga ik kijken waar hun locatie zit zeggen ze hong kong ik wordt alleen maar woester als ik hier aan denk
OPLICHTERS!!!!
OPLICHTERS!!!!
Top is niet zoals besteld en retourneren krijg je niet voor elkaar. Allemaal kletspraat, retourneren niet goed voor milieu en jezelf de dure kosten moet betalen. Ondanks dat nog steeds niet vernomen wat het dan kost.
Troep komt uit China maar kom je pas achter als je besteld hebt.
Trap hier niet in, deze oplichter moet gemeld worden!!! En dat ga ik ook uitzoeken ook.
Oplichters!!
Oplichters!!! Zeer slechte ervaring, het is een en ander zooitje. Namaak producten dies ze niet eens kunnen afwerken. Dankjewel je een mooie jurk gekocht te hebben blijkt bij aankomst dat de bestelling niet overeenkomt met wat op de webshop wordt weergegeven. Ook is de product aanzienlijk kleiner dan de standaard maten. En ze leggen de verantwoording bij de klant. En als je wilt retourneren wordt de verzendkosten verrekend met de bestelling.
Oplichting!
Oplichting!
Had een, dacht ik, mooie jurk besteld, maar eens aangekomen trok de jurk helemaal niet op degene die ze op de webshop tonen. Super slechte kwaliteit.
En wanneer je contact opneemt, overspoelen ze je met mailtjes met verkoopspraatjes. Het zou fijn zijn als ze hun verantwoordelijkheid nemen en het geld terugstorten. De jurk die ik ontvangen heb is niet wat er op hun webshop wordt beloofd.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.