Kjøpte et 4K dashbord-kamera Video Car DVR
Kjøpte et 4K dashbord-kamera fra nettsiden VehiclesGadgets.com. En nettside med perfekt norsk og kontaktinfo etc. Tilsynelatende alt i skjønneste orden. 14 dagers full returrett om produktet ikke svarte til forventningene. Betalte med PayPal for sikkerhets skyld og pengene gikk rett til Hong Kong. Fikk varen imponerende raskt i løpet av 14 dager. Men dermed stoppet det som er imponerende! Bruker-manualene er kortfattet og stort sett uleselig, men koplet til lader med USB-C. Kunne da starte kameraet og prøve å tolke menyene, fikk startet video, spilt av og tatt noen bilder, Lot kameraet lade i 24t, men likevel bare 25% batteri. Etter at jeg koplet det fra så får jeg "Battery low" etter 10 min til tross for at annonenen sier "24t parkeringsovervåkning med internt batteri". Klaget derfor på feil på batteri og ba om fri retur. Fikk raskt svar: "Dette kameraet fungere bare når bilen er i drift dersom man ikke har kjøpt tilleggsbatteri og adapter". Hvem er det som selger kamera uten batteri uten at dette er tydelig spesifisert? Ingen respons på å henvise til fri retur, bare "takker for din forståelse" fra (en robot?) Elsa Larsson. Skulle gitt null stjerner om mulig. Etter 4 e-postervekslinger med samme melding, tar jeg nå saken til klage hos PayPal.
Ligg unna denne butikken! AliX og andre selger tilsvarende kamera for en brøkdel av prisen og selvsagt med batteri!
Klaget kjøpet inn til PayPal.no siden dette var betalt der. Fikk medhold mot at jeg returnerte komplett pakke til adresse i Kina, kostet NOK 300. Fikk etter 3 uker alt refundert unntatt frakt. Etter nye 3 måneder kom pakken i retur! Mottaker gadd ikke hente varen, måtte betale NOK 160 i MVA på retur . Så nå har jeg et kamera tilhalve prisen. Kanskje nærmere hva det er verdt! Så lenge man betaler med Visa, Mastercard eller Paypal er det en rimelig mulighet for å få medhold i en klage.