van den Heuvel & van Duuren Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We kregen een prima advies en precies de natuurstenen vloer voor ons terras en tuinkamer die we zochten met een prima prijs-kwaliteitverhouding. Jasper en Sam waren verder erg behulpzaam en snel met... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wat een fijn bedrijf is van VDH&VD! Vanaf het eerste contact is alles heel soepeltjes verlopen. Prachtige showroom, heldere en vlotte communicatie en niet te vergeten de beste tegelzetter die ik me h... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prachtige natuurstenen vloer gekocht bij van den heuvel&van duuren. Ze hebben de Bourgondische Dallen lang voor me op voorraad gehouden. Gelegd in wildverband. Geleverd. Door twee sterke manne... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De vriendelijke medewerkers van Van den Heuvel en van Duuren hebben ons heel goed geadviseerd bij het aanschaffen van nieuwe natuursteen vloertegels. Onze vloer die al 25 jaar lag vonden wij schittere... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Gulvlegger
  2. Leverandør av terrasseinnhegning
  3. Flisbutikk

Om van den Heuvel & van Duuren

Skrevet av virksomheten

Van Den Heuvel & Van Duuren is specialist is uw specialist voor:

- Exclusieve Natuursteen vloeren en terrassen.
- De beste natuursteen look keramische tegels.
- Verwerking van uw natuursteen of keramische tegels.
- Onderhoudsproducten voor uw stenen vloer en/ of terras.

Maak gebruik van onze expertise en regel alles onder 1 dak. Van aankoop, tot aan een perfecte verwerking van uw materialen.

Wanneer u bij van den Heuvel & van Duuren een offerte aanvraagt, krijgt u op werkdagen tussen 8:00 en 18:00 altijd binnen 2 uur een duidelijke, heldere offerte toegestuurd waar u iets mee kunt.

Van den Heuvel & Van Duuren… Wij doen meer!

Een duidelijke offerte waar u iets mee kunt binnen 2 uur!

Skrevet av virksomheten

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

34 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

vriendelijk en professioneel!!

Na een aangenaam contact via mail, daarna bezoek gebracht in de showroom. Een heel vriendelijke en professionele ontvangst. De vloerdallen werden perfect geleverd op tijd. Een tevreden Belgische klant.

21. januar 2026

Keukenvloer…

Wij hadden zoals iedereen gegoogled naar de
Vloer die we in gedachten hadden. Uiteindelijk zijn we vanwege de you tube filpmjes bij vd heuvel gaan kijken. Er was volop keus en kennis aanwezig waardoor we het idee hebben de juiste keuze gemaakt te hebben. Van A tot Z was alles duidelijk en volgens afspraken en beloftes dus ondanks dat het wat duurder was dan gepland zijn we er toch erg blij mee. Ook levering ging perfect en netjes en volgens afspraak.

19. januar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Professionele en persoonlijke werkwijze!

Wij zijn ontzettend tevreden met de goede hulp bij het uitkiezen van onze natuursteenvloer! Tijdens het bezoek aan de showroom zijn we professioneel en heel persoonlijk geholpen. In eerste instantie dachten we dat de vloer waar we naar opzoek waren niet bij van den Heuvel & van Duuren te vinden was, maar de verkopers wisten een andere kleurstelling als sample uit de groeve te bestellen, waardoor we direct verkocht waren! Ook de legservice was perfect. Een goed advies over de voegkleur, legrichting etc. hoorde daar als vanzelf bij. Een aansluiting die later nog even bijgewerkt moest worden, is ook vakkundig opgevolgd. Wij zijn super blij met het resultaat!
Fam. Buijs

10. januar 2026

Aangename ervaring

Duidelijke communicatie, snelle levering, een mooi product en behulpzame opvolging! Ik ben heel tevreden met mijn ervaring bij van den Heuvel & van Duuren. :)

15. oktober 2025

Aangename samenwerking

We hebben een zeer aangename en bovendien correcte samenwerking ondervonden met dit bedrijf. Goed advies en ondersteuning. Prachtige natuursteen in het assortiment! Wij kunnen het alleen maar aanbevelen.

10. november 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Fijne ervaring met een mooi bedrijf.

Fijne ervaring met een mooi bedrijf.

Vorig jaar onze Belgisch hardstenen look vloer mogen bestellen bij van den Heuvel & van Duuren, waarbij wij goed geholpen zijn met de keuze van deze vloer.
Vloer is onlangs gelegd en wij zijn zeer tevreden met deze prachtige vloer.

19. september 2025

De verbouwing

Bij aanvang van de verbouwing kregen we gelijk een goed gevoel bij het uitzoeken van de vloer en ons toilet. We hebben in samenspraak met Sam nu een prachtige vloer liggen. Al met al een flink project geworden waar aardig wat tijd in is gegaan. Maar het resultaat is heel mooi geworden. Mede door de vakmensen die ons hebben bijgestaan. De vloerverwarming is op professionele wijze aangebracht door Hans Weemof. Een hele operatie met alle apparatuur die hij meebracht. En een hoop herrie. Maar aan het eind van de dag een degelijk aangelegde vloerverwarming. Daarna de tegelvloer. Yilte Burgler is een week bezig geweest met de vloer en wc. Wat een vakman! Het eindresultaat is verbluffend. Een echte make over. Niet normaal. We zijn zeer tevreden met het verloop van het project en het eind resultaat. Wij danken Sam, Hans en Yilte hartelijk voor het mooie eindresultaat.

16. august 2025

Goede service!

Op advies van onze interieurstylistes hebben we voor een tweetal vloeren tegels bij VDH&VD gekocht. Wat een top service! De levering was goed getimed, de tegelzetter goed geadviseerd over welk type voegsel hij moest gebruiken en ook kregen we goed advies over het onderhoud van de tegels.

11. juni 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bourgondische dallen in appartement.

Gelegd in wildverband. Geleverd. Door twee sterke mannen naar appartement gebracht.
Door 2 tegelzetters: Gezaagd, Gelegd, gevoegd. Alles bij elkaar: 155m2 in 6 dagen.

Meegedacht over hoe om te gaan met verhogingen onder raam. Zo stofvrij mogelijk gezaagd. Alles keurig opgeruimd.

Resultaat is heel erg mooi. Aanrader

4. juli 2025

Heel goed geholpen

Super snelle service, heel goed geholpen nadat ons tegeltjes bij een andere firma niet goed bleken te zijn na 14 weken levertijd.

Hier gingen ze gelijk voor ons aan de slag en hadden we tegeltjes ongeveer een week later binnen. De kwaliteit van de tegeltjes is erg mooi!

26. juni 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Alles is volgens afspraak geleverd en…

Alles is volgens afspraak geleverd en de communicatie is prima verlopen. Bij het bestellen van de tegels is er meegedacht met onze wensen. Ook complimenten aan de tegelzetter! Die heeft zo hard gewerkt, de vloer is prachtig geworden! Aan kleine projecten zou misschien wat meer aandacht gegeven mogen worden, in ons geval, tegels bestellen voor de WC en achter de open haard. Maar dit bedrijf is zeker een aanrader! Eindfoto volgt nog.

31. mars 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij hebben Belgisch hardsteen tegels…

Wij hebben Belgisch hardsteen tegels besteld bij dit bedrijf. Deze zijn inmiddels geplaatst. Waar gewerkt wordt worden het wel eens fouten gemaakt, maar dit bedrijf lost die soepel op. Klantgerichtheid staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Wij bedanken Sam, Joanne en John voor hun inzet en meedenken bij het herstellen van onze badkamer die wegens een waterschade moest worden hersteld. Onze badkamer is weer prachtig geworden!

27. mars 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv