We kregen een prima advies en precies de natuurstenen vloer voor ons terras en tuinkamer die we zochten met een prima prijs-kwaliteitverhouding. Jasper en Sam waren verder erg behulpzaam en snel met... Vis mer
Se hva andre synes
Wat een fijn bedrijf is van VDH&VD! Vanaf het eerste contact is alles heel soepeltjes verlopen. Prachtige showroom, heldere en vlotte communicatie en niet te vergeten de beste tegelzetter die ik me h... Vis mer
Prachtige natuurstenen vloer gekocht bij van den heuvel&van duuren. Ze hebben de Bourgondische Dallen lang voor me op voorraad gehouden. Gelegd in wildverband. Geleverd. Door twee sterke manne... Vis mer
De vriendelijke medewerkers van Van den Heuvel en van Duuren hebben ons heel goed geadviseerd bij het aanschaffen van nieuwe natuursteen vloertegels. Onze vloer die al 25 jaar lag vonden wij schittere... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Om van den Heuvel & van Duuren
Skrevet av virksomheten
- Exclusieve Natuursteen vloeren en terrassen.
- De beste natuursteen look keramische tegels.
- Verwerking van uw natuursteen of keramische tegels.
- Onderhoudsproducten voor uw stenen vloer en/ of terras.
Maak gebruik van onze expertise en regel alles onder 1 dak. Van aankoop, tot aan een perfecte verwerking van uw materialen.
Wanneer u bij van den Heuvel & van Duuren een offerte aanvraagt, krijgt u op werkdagen tussen 8:00 en 18:00 altijd binnen 2 uur een duidelijke, heldere offerte toegestuurd waar u iets mee kunt.
Van den Heuvel & Van Duuren… Wij doen meer!
Een duidelijke offerte waar u iets mee kunt binnen 2 uur!
Skrevet av virksomheten

Kontaktopplysninger
Terheijdenseweg 469, 4825 BK, Breda, USA
- 076-3030554
- info@vdh-vd.nl
- vdh-vd.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Dag Sam,
Dag Sam,
Hierbij wat amateur foto’s van onze vloer Bourgondische Dallen Vieux Medoc Patiné gelegd in romaans verband door Bart en de professional Cor.
Het is een prachtvloer. Dagelijks geniet ik er van. Afhankelijk van het licht varieert de kleur. Veel voorbijgangers bleven staan om de vloer te bewonderen. Sommige bleven staan voor een praatje en enkele kwamen zelfs even binnen kijken.
Een wat ouder echtpaar uit Wouw nam zelfs foto’s en vroeg jullie naam en adres.
Zijn ze al langs geweest?
Voor de tuin hadden we gekozen voor Chinees hardsteen klinkers. We hadden tekort en de klinkers waren niet meer te krijgen. Uit China werden ze ook niet meer geleverd. Onze dochter heeft met de dallen die over waren en de Chinese klinkers
een terras uitgezet voor ons slaapkamerraam. Erg leuk de overgang van binnen naar buiten. Daar is ook een foto van.
Als je een keer in de buurt bent, je bent van harte welkom om de vloer te bewonderen. Dat geldt ook voor Cor en Bart.
Sam bedankt voor de goede en intensieve begeleiding en bedank Cor nogmaals voor zijn ouderwets vakmanschap.
Groet Emile en Madeleine
Reparatie marmeren vloer
Wij hebben de reparatie van onze marmeren vloer laten verzorgen door dit bedrijf. Dat ging prima en professioneel. Cor is deskundig en een oude rot in het vak. Ook het eruit halen van een aantal oude tegels ging rustig en beheerst. Geen haast maar een rustige en vakkundige aanpak. Bovendien waren het aardige mensen. Dik tevreden dus👍
Bestelling Ezarri Fosfo Aquila vanuit Curacao
Sam en teamleden reageerden super snel op mijn e-mails hetgeen erg fijn is als je vanuit het buitenland wenst te bestellen. Het logistieke verliep heel erg voorspoedig en de Ezarri mozaiek tegels lagen binnen no time bij de verscheper in Nederland. Niets was teveel gevraagd. Zo werd er snel en adequaat gereageerd op een aanpassing van mijn order. Betalen verliep vlekkeloos. Alles bij elkaar een top ervaring.
Vriendelijk en kundig!
Zeer vriendelijk en kundig geholpen. Snelle levering!
Aanrader
Vriendelijk en professioneel advies. Goede prijs kwaliteit verhouding. Mooie tegel met een fantastisch resultaat. Aanrader!
Geweldig resultaat
Fijne winkelervaring. Goed advies showroom.Geweldige vakmensen (tegelzetters). Goede aftersales. Resultaat zo mogelijk nog mooier dan verwacht.
Professioneel bedrijf
Fijn om in de showroom, samen met de rustige en professionele verkoper, tot een keuze te komen. Vanaf het eerste moment op de hoogte gebracht en gehouden over vervolg van het proces. Over een weer verschillende keren contact gehad en de door ons gevraagde wijzigingen werden zonder gedoe aangepast in het project. Ook het verzetten van het leggen werd super opgelost en samen gekeken naar een nieuwe datum. De tegelzetters waren gemoedelijk, aardig en vakmensen. Super netjes en schoon gewerkt. Wij zouden iedereen die plannen heeft om een natuurstenen vloer aan te schaffen om allereerst naar van de Heuvel en van Duuren te gaan.
Zowel telefonisch als via mail snel antwoord en oplossingsgericht. Wij zijn super blij met het resultaat.
Wij zijn zeer tevreden over de leisteen in de kapschuur.
Wij zijn zeer tevreden over de communicatie en het leggen van onze vloer. Het ziet er echt super netjes uit. We konden voor alle vragen bij hen terecht en hierdoor een goede voorbereiding kunnen doen. Het kon precies zoals wij het wilde, dit is heel erg prettig.
Ook het leggen door de tegelzettersgilde verliep heel erg prettig. Het werd heel zorgvuldig gelegd en er werd goed gevraagd hoe wij het precies wilden. Dit gaf heel veel vertrouwen. Het zijn zeer vakkundige mensen. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
Goede service en nette levering.
Goed advies zeer vriendelijk en mooi…
Goed advies zeer vriendelijk en mooi materiaal
We hebben een prachtige keuken gekregen door deze bijzonder fraaie vloertegels ( Belgisch Hardsteen Look )
Goed meedenken
Goed meedenken, voorkomend, vlotte service
Zeer goede customer journey!
Ze hebben mij allereerst kunnen helpen met een toch lastige vraag. Daarnaast is er altijd een goede opvolging geweest nadat ik besteld had. En hun aftersales is ook helemaal top. Fijn dat er partijen zijn die customer journey hoog in het vaandel hebben staan.
Super ervaring! Top kwaliteit
Wij hebben alle tegels voor onze badkamer bij vdh en vd aangeschaft en hebben daar geen moment spijt van gehad. Echte professionals die weten waar ze over praten en waar klantvriendelijkheid en behulpzaamheid voorop staat. Veel technische kennis aanwezig en natuurlijke pracht producten.
Zeer goed geholpen door Sam en John, heren die niet pushend verkoper maar juist de aandacht voor product de verkoop laten bepalen. Al met al een fijne ervaring dus!
Het zijn mee denkers !
Ze dachten erg mee en zijn absoluut klantgericht.
Persoonlijke service en prachtige travertin
We hebben een prachtige Travertin vloer gekocht bij Van Den Heuvel & Van Duuren. Ik ben erg blij met de persoonlijke service, snelle levering en met de mooie stenen. Een vloer die de rest van ons leven meegaat!
Echt top bedrijf
Echt top bedrijf. Van ontvangst-planning- realisatie, echt alles is prima geregeld. Fijne mensen, afspraak is afspraak. Hier weten ze nog hoe je klanten tevreden maakt
Ze begrepen hier snel waar ik naar op…
Ze begrepen hier snel waar ik naar op zoek was, super flexibel tov eventuele aanpassingen na het plaatsen van de bestelling, meedenkend en reageren snel op mails met vragen. Kortom; fijne ervaring!
Goed advies bij de verkoop
Goed advies bij de verkoop. (Veel keuze in toonzaal)
Stipte levering.
Sterk aan te bevelen
Vanaf de offerte tot en met de levering werd alles correct en vlot opgevolgd. Ook toen er iets misliep met de levering, werd ik hiervan onmiddellijk in kennis gesteld. Er werd mij duidelijk medegedeeld wat er was misgegaan. Probleem werd zeer snel opgelost. Personeel is ook zeer vriendelijk en behulpzaam.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.