Informasjon om virksomheten

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

4,2

Alle anmeldelser

6 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Alarm 5 pelletkachel

Alarm 5: geen ontsteking
Guus gebeld en die is in zijn wagen gestapt ondanks hij 1,5u moest rijden.
Een paar uurtjes later nieuwe onsteking en pelletkachel gekuist en nagezien.
Na nog wat tips super tevreden over de ongelofelijke goede en snelle service.
Topper!!!

27. november 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Dit bedrijf werkt met ONDERAANNEMERS…

Dit bedrijf werkt met ONDERAANNEMERS ZOALS DE GUUS OPGELET MET DEZE MAN WANT DEZE MAN WERKT AL LANG NIET MEER VOOR MONDENA KACHELS MAAR HIJ PLEEGT FRAUDE DOOR DE KLANTEN VAN MONDENO ZELF ALLEMAAL OP TE BELLEN VOOR HUN AFSPRAKEN VAST TE LEGGEN EN DAN PLOTS VRAAGT HIJ 65€ bij voor de afstand zogezegd maar wij hebben een contract lopen van 5j ONDERHOUD AAN 155€ per jaar dus die 65€ extra voor de afstand KLOPT NIET GUUS HEEFT AL VEEL MENSEN BEDROGEN EN IN HET ZAK GEZET MAAKTE ONS WIJS DAT ERIK NIET MEER VOOR HEM WERKTE NENE ERIK WERKT WEL DEGELIJK NOG VOOR MONDENA HET IS GUUS DAT NIET MEER VOOR DIT BEDRIJF WERKT DUS GUUS IS EEN OPLICHTER EEN BEDRIEGER

10. september 2025

De Topper…

Guus Lenssen een topper van een Mondena service monteur. Wij hebben een Inserto inzethaard welke te warm stookt. Een appje naar Guus die gelijk terugbelde en mij door het menu loosde om het probleem te verhelpen. Het aantal pallets gereduceerd met inacht name van dat de vlam niet uit mocht gaan. Een tweetal opties mee gekregen om uit te proberen welke het comfortabelst aan voelt. Nogmaals een Topper met parate kennis van de Modena Software/Menu-structuur chapeau.

3. november 2025

Guus lenssen

Guus lenssen
Deze man heeft ons goed verder geholpen, zeer goede uitleg gekregen en kent Mondena uit zijn duimpje
Hij heeft ons snel en duidelijk, telefonisch , geholpen
Zeer vriendelijke mens en raad hem aan iedereen aan die een Mondena kachel heeft👍🏻

17. april 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Service 1/10

Kachel aangekocht bij Modena in Lanaken. Nadat de aankoopbon was opgemaakt geen reactie op berichten. Levering van kachel werd gedaan door een andere firma dat zich niet aan de afspraken hield. Wij hadden alles bijbesteld om de kachel te kunnen monteren. De helft zat er niet bij. Bij contact opnemen, geen antwoord. Veel geld betaald maar service trekt op niets. Uiteindelijk dan zelf maar materiaal gaan bijhalen elders en laten installeren.

1. februar 2025

Top service!!

Dinsdagochtend gebeld met Guus Lenssen van Mondenapelletkachel.nl ivm een defecte pelletkachel en enkele uurtjes later was de kachel al gemaakt. Top service!!

19. november 2024

Super snelle service

Super snelle service, ook wanneer het onder de garantie valt. Telefonisch goed bereikbaar en wanneer het telefonisch niet op te lossen is komt hij 2 dagen later.

18. september 2024
Vurdert til 4 av 5 stjerner

11 April gebeld met Mondena monteur…

11 April gebeld met Mondena monteur Guus Lensen omdat het klokje van mijn kachel het plotseling niet meer deed. Guus heeft me snel en goed geholpen via Facetime. Bleek eenvoudig zekeringetje kapot te zijn. Ik kon zelf dit eenvoudig snel uitwisselen. Ben zeer tevreden over de snelle hulp.

11. april 2024

Fantastische service

Fantastische service. Guus Lenssen is zeer behulpzaam, kundig en na het afstellen van de kachel heeft deze een beduidend betere verbranding en blijft dus veel schoner. Ik ben in contact gekomen met hem via vrienden die en kachel bij hem hadden gekocht en ook zeer tevreden zijn. Inmiddels hebben al mijn vrienden en kennissen met een pelletkachel hun kachel in onderhoud bij modena onderhoud. Uiteraard naar alle tevredenheid. Een echte aanrader.

10. januar 2024

Pelletkachel snel gerepareerd

Onze pelletkachel was kapot. De volgende dag kwam Guus al om hem te repareren, zelfs al was het zondag. Hij is snel, vriendelijk en zeer vakkundig. Wij kunnen hem ten zeerste aanbevelen.

31. desember 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

We hebben een service beurt voor een…

We hebben een service beurt voor een Bella 14 gehad Super service van de monteur Na 2 jaar hebben we een plaatje voor op de kachel gekregen waar mondena op staat Nu is hij compleet😉Volgend jaar mag de monteur zeker terug komen ECHT Super Top

20. juni 2023

Goede service!

Met die gasprijzen tegenwoordig heb ik een tijdje elektrisch verwarmd maar stroom is intussen ook duur geworden dus een pelletkachel lijkt dan de beste oplossing. En dat is het ook echt!

Goede uitleg gekregen in Eindhoven, heel erg vriendelijk en duidelijk. Je kan echt alles vragen wat je wil weten en ze leggen van a tot z alles uit en je krijgt een lekker bakje koffie erbij. Snelle levering en compleet met aansluiting door de eigen monteur. Die heeft het perfect in orde gemaakt en mij ook nog het menu uitgelegd voor het gebruik van de kachel en gaf ook goede tips voor dagelijks/wekelijks onderhoud wat je zelf goed kan doen.

Ik heb hem nu een maand en ben echt blij dat ik mijn huis zonder zorgen lekker warm heb! En het is handig om te weten dat je gewoon binnen kan lopen als je nog iets moet weten.

7. oktober 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hele slechte ervaring met Mondena.eu

Hele slechte ervaring. Dom genoeg geweest om deze zaak, en dan met name Ab, de contactpersoon die vanuit Eindhoven opereert, te vertrouwen. Ik heb een Mondena como 15 bij hem gekocht, maar ik heb er geen aankoop- en/of garantiebewijs van ontvangen. En een gebruiksaanwijzing levert hij ook niet. Ik heb hem vele malen gemaild, geappt, en gebeld, en soms neemt hij op om te zeggen dat hij in 30 minuten terugbelt (wat hij nooit doet), maar op geen enkele manier is het mogelijk om hem te pakken te krijgen, of aan zijn afspraken te houden.

Inmiddels heb ik op het pelletkachelforum ook allerlei klachten over met name hem gevonden, maar ook over de kachels, het gebrek aan bereikbaarheid van de verkoper, het ontbreken van een gebruiksaanwijzing, etc. Het is me nog niet gelukt om de kachel aan te sluiten, dus over het gebruik heb ik nog geen mening.

De kachel is nu, door de grote vraag waarschijnlijk, ook 300 euro duurder dan een paar maanden geleden, toen ik mijn kachel kocht. Ik raad niemand aan zaken te doen met dit bedrijf.

13. oktober 2022
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv